DV2022 Bekleme Odası
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hayallerabd ne desem yalan olur Tampa'ya bağlandım ben galiba :D şehiri daha görmedim net birşey diyemeyeceğim ama benim şehrimmiş hissi veriyor bana :D
evet, bence de sen başka yere gitmemelisin.. resmen bir parçan senden önce gitti yerleşti zaten Tampa'ya :D
-
@Old-Traveler Boca Raton okul şehri abi aklını karıştırmasın okuyacak çocuk varsa olabilir ama Tampa'da başarılı bu konuda. kenar mahalle muhabbeti demek çeteler tehlikeli sokaklar demek abi abd de Ghetto kavramı :D
-
@hayallerabd iyi geliyor :D
-
Tampanın neyi meşhur onu da söyle insanlara :D @Rhonster
-
@Rhonster 13 yas ve 3 aylik 2 tane ellerinden öper. Bu yaştan sonra Amerika macerasına neden gireyim yoksa. Ben gecen sene bileti aldim 12 mayis 2020 ućuş iptalettim. E2 icin gelecektim. Hepsi Sipa icindi şimdi sipalar oldu. Okul olayi onemli bizden yana anlayacagin. Onun icin FL veya TX.
-
-
Evet anitibariyle @semavi aramizda. Hoşgeldin Kadir.
-
No stress
-
@semavi kadir abi hoşgeldin. Bu sene de kazananlardan 1 kişiye küçük bir hediyen olur mu geçen sene çıkmadı :( bize içimizde kaldı 😁
-
@hayallerabd
Tampa Artılar!
The job market in Tampa is growing: Top industries in Tampa include:
Healthcare — Top employers include BayCare Health System, Tampa General Hospital, Greenway Health, and Wellcare.
Finance — Top employers include Raymond James, JP Morgan Chase, Citi, Bankers Financial Corp, and Amscot Financial Inc.
Supply chain — Top employers include The Port of Tampa, Pak Mail, Jabil, iQor, and OSG Ship Management.
Technology — Top employers include ConnectWise, TechData, Validity, AgileThought, and Accusoft.
+İş olanakları hızla büyüyor pandemi öncesi işsizlik oranı %3 civarlarındaydı bu da süper bir oran.
+Eyalet gelir vergisi yok ve emlak vergisi %2 civarında ama sigorta biraz daha pahalı ülke ortalamasından sebebiyse su taşkınlarıymış herhalde yağmur dönemi tropikal filan diyedir.
+Okullar geniş ve bir çok etnik kökenden öğrenciye ev sahipliği yapıyor. eyaletin en büyük 8. okul alanına ev sahipliği yapıyor (ilk orta ve lise öğretimi) ve Abd nin en başarılı üniversitelerinden University of South Florida ( yanlış hatırlamıyorsam ya dünya sıralaması ya da abd ülke sıralaması 58. ) ve University of Tampa'ya ev sahipliği yapıyor.- Yıl boyunca yapılacak etkinliklerin olması ( bazılarını bir önceki yazı da paylaştım ) bir çok hayvanat bahçesi ve doğal yaşam alanına ev sahipliği yapıyor spor etkinlikleri de inanılmaz başarılı bir şehir. bir çok profesyonel spor klüpleri var.
- Ülkenin en iyi sahillerine 1 saat uzaklıkta.
- Her köşede sanat ve müzik! Dali Museum , Tampa Musuem of Art, Straz Center for the Performing Arts, Jannus Live, Amalie Arena başlıcaları.
-
eyaletler arası karşılaştırma linkleri aşağıdaki gibidir. Herkes kafasında ki eyaletleri yazarak fikir alabilir
https://www.bestplaces.net/compare-cities/
https://www.expatistan.com/cost-of-living/comparison/houston/tampa?
https://www.numbeo.com/cost-of-living/compare_cities.jsp?country1=United+States&country2=United+States&city1=Houston%2C+TX&city2=Tampa%2C+FL&tracking=getDispatchComparison
https://versus.com/en/houston-vs-tampa -
@Chandler Tampa Bay Buccaneers tabi ki Super Bowl da da şampiyonlar :D
-
@Old-Traveler Tampa da Hillsborough County School District e bakabilirsin çok başarılı okullar var bu bölgede
-
Evet şimdi;
Aramızdaki orta yaş sendromluları ortaya çıkarmanın zamanı geldi.
Günün parçasını gönderiyorum. :) -
@Rhonster beni kandirmaya calisiyorsunuz.
Houston sinyali kaybediyorum. Cevap ver Houston. FL taraflarinda TAMPA diye bilinmeyen bir noktaya surukleniyorum. -
@Old-Traveler Houston da eskiler hariç kimse kalmadı :D
-
Job Description: 10. 100m+ MY. AV/IT Engineer. 2:2 Rotation. €7000 DOE. Looking for AV/IT engineer for a 100m + MY. The position will be time for time rotation. Starting salary around €7000 EURO although this may be negotiable depending on the candidate/experience. Team of 6 in engineer department. World travelling yacht. Expectations for next 12 months currently return to Caribbean for Winter season then return to Europe in the spring. Predominantly Private but are available to Charter. Owner uses the yacht approx. 4 months per year.
-
bu arada En önemli şeyi unttum bak Tampa'nın artılarında YEMEK her kültürden her çeşitten efsane yemekleri var :D
-
@Old-Traveler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster beni kandirmaya calisiyorsunuz.
Houston sinyali kaybediyorum. Cevap ver Houston. FL taraflarinda TAMPA diye bilinmeyen bir noktaya surukleniyorum.tampada timsah var abiii sen uyma bunlara
-
@Ping-PONG Hayırlı olsun :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum