DV2022 Bekleme Odası
-
@HAYAT, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Zelene Kimseyi dinlemeyin bana da hep öyle söylediler çocuk 4. gün gözünü hastanede açtı inat etti hiç yemedi
Yaa yok yapmam öyle birşey eşim bile aynı düşünüyor alternatif vermeyelim yer diye geceleri hala mama istiyor uyumadan önce
-
@hayallerabd ne desem yalan olur Tampa'ya bağlandım ben galiba :D şehiri daha görmedim net birşey diyemeyeceğim ama benim şehrimmiş hissi veriyor bana :D
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@gariban soru cevap olayında hatta bu başlık benim soruma karşılık koydu ve cevapladı. Biz 4 defa tayin yapmış kişileriz. Senin gibi olayları çok yaşadık. Ben özel sektör eşim öğretmen ondan. Kendisi de çok iyi biliyor yaşayacaklarını ama dediğin gibi başına gelsin. Ondan sonra bakarız.
https://www.youtube.com/watch?v=OdUDjbBezj8
@Amerika-Sohbetleri Sanırım bu konu ile ilgili tüm deneyim ve ikna yolları fikirlerinin olduğu yeni bir video ya ihtiyaç var ☺️ -
@hayallerabd part 2 geliyor hazır mısın ?
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hayallerabd ne desem yalan olur Tampa'ya bağlandım ben galiba :D şehiri daha görmedim net birşey diyemeyeceğim ama benim şehrimmiş hissi veriyor bana :D
@Rhonster Tampa resmen platonik aşkımız oldu
-
@Hyller aynen öyle abla oraya bir girelim kimsenin pişman olacağını sanmıyorum :D
-
Bune yahu Tampalılar dolmuş buraya Aloo Houston alo Houston cevap verin, cevap verin.
@ibrahimasar neredesin eski form men.
Houston sinyal zayıfliyor baglantiyı kaybediyoruz. -
1 yıldır evden çıkmayan adam semtin gençlerinin gazına geldim. Serseriye bağladım. 🤣🤣🤣
Tiplere bak şunların 🤣

-
@Old-Traveler kendisi Tampa'lı abi yanlış sinyal gönderdin :D @ibrahimasar
-
şafak olmuş cart curt coni moni zart zurt samsun
-
@Chandler samsun 55 ula
-
@Rhonster Bunadım ben artik arkaşlar. Yas 44 kim ne dedi kariştiriyorum sanirim. 🤣 Aslinda Boca Ratonda fena yer degil hani biraz pahali ama guzel. Daytona da olabilir. Bak şimdi FL de gözume guzel gorünmeye başlamadı değil hani.
-
-
@Chandler 1 saati var daha :D
-
@Old-Traveler Daytona'ya rastladım demin verilerde kenar mahalle olayında Florida'da 2. sırada.
-
@Chandler değilim :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Chandler değilim :D
https://www.youtube.com/watch?v=ijSABCTACJs
al izle cahil :D
-
0:46 dan izle :D
-
@Famel ben sohbetin basini kacirmisim :) ancak Amerikaya gelis ile ilgili en fazla kafalari yoran ve bizim de bir cok kisiyle karsilikli konustugumuz konulardan bu ikna olayi. Umarim o zamanlar bu video biraz da olsa fikir vermistir kafanizdaki sorulara. o gunlerden bu gunlere benim de gorduklerim, deneyimlediklerim degisti ve bu konunun da icinde bulundugu yeni bir paylasim yapmak istiyorum.. Gorusuz en kisa surede umarim..
-
@Chandler biliyom ya kdhsajd
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum