@gucarslan teşekkür ederim
-
@xrainbow_ umut çok farklı birşey inanın insanlara duymak istediklerini söylediğinde herşeye inanıyorlar hatta leonardo dicaprio wall street bir filmi vardı güzel bir sahne vardı bunun en güzel örneği işim gereği bende finans işine bakıyorum sağdan soldan duydukları hisseleri duyup arayanlar oluyor o kadar inanmışlar ki adam birikimini basacak neye göre basacaksın diyorum çok saçma teknik veri olmayan bilgiler veriyor kazanacağına inanıyor ve kumar oynuyor sonuç %80 hüsranla %20 si sadece şansı iyi haber gidiyor
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
Lütfen bilen biri cevaplarsa yardımcı olursa çok memnun oluruz
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2022 Bekleme Odası
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Zelene, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ugly, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Az önce markette çektiğim fotoğraf neden Amerika'ya gitmek istediğimi bana yine hatırlattı

Bu fiyatlar nedir yaw36 yaşındayım ilk defa bu sene yarım hatta dilim karpuz satıldığını gördüm..
Geçen hafta ilk kez dilim aldım oğlan istedi diye 11lira verdim bir dilime şaka gibi
@Zelene Analık işte napcan
Karınları tok sırtları pek olsun 
Aynen yeter ki yesinler
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Az önce markette çektiğim fotoğraf neden Amerika'ya gitmek istediğimi bana yine hatırlattı

Bu fiyatlar nedir yaw36 yaşındayım ilk defa bu sene yarım hatta dilim karpuz satıldığını gördüm..
Geçen hafta ilk kez dilim aldım oğlan istedi diye 11lira verdim bir dilime şaka gibi
Bir şeyler istemeleri ne harika dimi yaa 🥰
Bakış açısındaki farklılık

-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@ugly İstanbul da bir kaç senedir var ben de görünce şoka girmiştim.
Dilim karpuz görmek alışveriş isteği mi yaratıyor neden Şok a girdin?

Çünkü düşündüm ki çok pahalı biz alabiliyoruz ama alamayanlar....Bir de tek kişi koca karpuzu yiyemeyecek ziyan olmasından sa iyidir böylesi diye düşündüm. Çünkü hiç dilim karpuz görmemiştim son 2 seneye kadar.
Abla soğuk espri yaptım şok market varya hani
neyi açıklıyorsun 

-

@Zelene Analık işte napcan
Karınları tok sırtları pek olsun 
Aynen yeter ki yesinler
Bizimkinde cok fazla yiyecek secme egilimi var. O yuzden bazen zorlaniyoruz yemekte begendirmek icin.
Onceki sene surekli kopek istedi, aldik bir tane puppy. Kopegi de ayni kendisi gibi yetistirdi. O da yemek seciyor, herseyi yemiyor

-
@ugly fethiyede alıştık bizde dilim karpuza bitiremediğimiz için yarım alıyoruz hep

-

@ugly İstanbul da bir kaç senedir var ben de görünce şoka girmiştim.
Dilim karpuz görmek alışveriş isteği mi yaratıyor neden Şok a girdin?

Çünkü düşündüm ki çok pahalı biz alabiliyoruz ama alamayanlar....Bir de tek kişi koca karpuzu yiyemeyecek ziyan olmasından sa iyidir böylesi diye düşündüm. Çünkü hiç dilim karpuz görmemiştim son 2 seneye kadar.
Abla soğuk espri yaptım şok market varya hani
neyi açıklıyorsun 

@Ping-PONG ay ne bileyim anlamadım

-
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Bir şeyler istemeleri ne harika dimi yaa 🥰
Bakış açısındaki farklılık

Bir miktar sevgi kelebeği olabilirim
cocukları hep çok sevmişimdir. Canım çocuklar...
️ -
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ugly fethiyede alıştık bizde dilim karpuza bitiremediğimiz için yarım alıyoruz hep

Karpuz, feta cheese ve aslan sutu takilirsaniz, hemen biter

-
@MySea evet o yüzden bazende bütün alıyoruz

-
@MySea biz bu yemekten çok muzdaripiz kendi kendine vegan olmuş daha 3 yaşında süt ürünleri et yumurta asla yemiyordu yeni yeni sulu köfte yemeye başladı oda bol pirinçle nasıl etçil yapabilirim bilmiyorum
-
@MySea biz bu yemekten çok muzdaripiz kendi kendine vegan olmuş daha 3 yaşında süt ürünleri et yumurta asla yemiyordu yeni yeni sulu köfte yemeye başladı oda bol pirinçle nasıl etçil yapabilirim bilmiyorum
Bizimkide yemiyordu bizde schiniztzel denedik bir gün çok sevdi çıtır çıtır yiyo küp küp yapıyoruz 1.5 yaşında gerçi bizimki daha belki huyu değişiyordur o yaşta
-
@TravelGov
#DV2021 Green Card talihlilerini en son önceliğe koydu. -
Merhaba arkadaşlar,
10 yaşında bir kızım var annesiyle yaşıyor. E ticaretle uğraştığım için home office çalışıyorum. Greencard çıkarsa kızımla birlikte gitmeyi düşünüyorum ama tereddütlerim var. Sizce Amerika'da belli bir düzen oturtana kadar yalnız olmak daha mı doğru olur?
-
@Ozkan-aksan , içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@TravelGov
#DV2021 Green Card talihlilerini en son önceliğe koydu.Az önce okuduö bende

gene davalar mahkemeler bi ton uğraş çıkacak sanırım onlar için -
Bizimkinin kirmizi etle ve tavukla/hindiyle sorunu yok. Balik ve deniz urunleri yemiyor. Sut olmazsa olmazi. Kesinlikle cola pepsi vb icmez. Hamburger falan yemez. Yumurtadan nefret ediyor. Domates yemiyor. Pizza hastasi. Sebze yemeklerinde ise yesil fasulye, kabak ve bamya yer sadece.
Turkiye'de en son tatilde resmen tantuni, lahmacun ve ayran ile hayatta kaldi

-
@hascerob kendimden varsayarak tetikleyenler, kulaklıkla müzik dinlerken yüksek sesle dinlemek, hatta mümkünse müzik dinlerken kulaklık kullanmamak özellikle de silikonu kulağın içine tam oturanlar, dışarıdan gelen sesi de 0 a indiriyor.
Yatar pozisyonda laptop yada telefon tabletden vs film video izlerken, sırt üstü değilde sağ yada sola doğru yan yatarken izleyince de denge şaşıyor. kullanıyorsanız sigara ve tabiki olmazsa olmaz strese bağlı olarak tetiklendiğini gözlemledim. rahatsız ettiği an pozisyon değiştiriyorum
-
@tolgasatir tavuk asla ağzına sürmüyor kıymayı anca anlamadan veriyoruz hani böyle sevmiyo kapris falan değil oğürüp dilini eliyle siliyor biraz akillansin yazık günah ağlıyor diye diye alistircam artık
-
Bizimki 4-5 yaslarindayken ilk secmeye basladi. 8 yasindan sonra artik iyice secici oldu.
-
@Hyller dilimli satılması bizim açımızdan da iyi oldu, karpuz tam boy olunca 1 haftayı geçti bitiremedik. baktım rengi kokusu tazeliğini kaybetti çöpe attım. içim de acıdı ama yapacak başka bir şey yoktu.
-
@Breeze, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hascerob kendimden varsayarak tetikleyenler, kulaklıkla müzik dinlerken yüksek sesle dinlemek, hatta mümkünse müzik dinlerken kulaklık kullanmamak özellikle de silikonu kulağın içine tam oturanlar, dışarıdan gelen sesi de 0 a indiriyor.
Yatar pozisyonda laptop yada telefon tabletden vs film video izlerken, sırt üstü değilde sağ yada sola doğru yan yatarken izleyince de denge şaşıyor. kullanıyorsanız sigara ve tabiki olmazsa olmaz strese bağlı olarak tetiklendiğini gözlemledim. rahatsız ettiği an pozisyon değiştiriyorum
Beni uykusuzluk tetikliyor sanırım. İlk doğum yaptığım zamanlar yat kalk düzensiz uyku yorgunluk derken perişan olmuştum.. sonra sağolsun gece bakım işini eşim teslim aldı uykularım düzene girince biraz rahatladım. Ama dediğiniz gibi stres büyük etken. Sigara hiç kullanmadım. Kafamı hızlı hareket ettirirsem de tetikliyor. Şimdilik iyiyim inşallah şu pandemi geçene kadar atak falan gelmez gider manevra yaptırtırım rahat ederim biraz..

Benzer Başlıklar
160
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.2k