DV2022 Bekleme Odası
-
@MySea eyaletinin satış vergisini avantaja çevirmeye çalışma sizde de gelir vergisi var bizde yok sen hayırdır :D
-
@MySea kim demiş faiz haram. Enflasyon capitalizm sevap da faiz mi haram. Enflasyonu 0lasinlar o zaman faiz gerçekten haram
-
Satis vergisinin olmamasi, gelir vergisi olmasindan daha avantajlidir. Tek istisna, yillik $400k uzeri geliriniz varsa!
-
@MySea, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Gorunuse gore, Tampa bizim buradan daha pahali gibi sanki 😁
@Rhonster tampa piyasasında sıkıntı var deniyor 🤔🤔
-
@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@MySea, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Gorunuse gore, Tampa bizim buradan daha pahali gibi sanki 😁
@Rhonster tampa piyasasında sıkıntı var deniyor 🤔🤔
Tampa piyasasi alev alev🤑 IMF el koyacakmis yakinda 😁
-
Oralar soğuk Tampa iyidir iyi :)
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Az önce markette çektiğim fotoğraf neden Amerika'ya gitmek istediğimi bana yine hatırlattı 😒
Bu fiyatlar nedir yaw36 yaşındayım ilk defa bu sene yarım hatta dilim karpuz satıldığını gördüm..
-
@ugly, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Az önce markette çektiğim fotoğraf neden Amerika'ya gitmek istediğimi bana yine hatırlattı 😒
Bu fiyatlar nedir yaw36 yaşındayım ilk defa bu sene yarım hatta dilim karpuz satıldığını gördüm..
Valla ben 2 sene önce görüp almıştım açıkçası işime geldiğinden 2 kişi koca karpuzı bitiremiyoduk iyi geliyodu. Tabi şuanki konu bambaşka
-
@tolgasatir :D dış minnakların oyunlarına gelmeyin ey ahali :D
-
Karpuz pahalı değil insanımız nankör 😜
-
@ugly batı taraflarda özellikle turistik bölgelerde uzun zamandır var güzel bir uygulama bu arada :D
-

Ben de öyle ilk defa gördüm araba ile geçerken emin olamadım hatta eşime söyledim “dilim karpuz mu?” Diye o da saçmalama demişti.. gerçekten görmüşüm demek ki..
-
@MySea abi fiyatları karşılaştırmaya kalbimiz dayanmıyor 😒
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir :D dış minnakların oyunlarına gelmeyin ey ahali :D
Tavsiye:
https://www.promovers.com/moving-from-florida-to-delaware.php
-

@ugly İstanbul da bir kaç senedir var ben de görünce şoka girmiştim.
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Ben de öyle ilk defa gördüm araba ile geçerken emin olamadım hatta eşime söyledim “dilim karpuz mu?” Diye o da saçmalama demişti.. gerçekten görmüşüm demek ki..
Alamanya da garbuzu diliminen alıyoz Türkiya cennat yiğenim
Diyen samimiyetsiz gurbetçiler bunları görür umarım.
-

Bu kadar fiyatlarin icerisinde karpuzun dilimine takildiniz kaldiniz! Ilginc bir durum gercekten 😁😂
-
Biz burada karpuzu tane ile aliyoruz. Dilim dilim satan yerler de var ama tanesi zaten $3 ile $5 arasinda.
-
ben seçeneklerim arasında delaware'yi koyuyorum. :D tampaya selamlar :D
-
@Chandler güle güle :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
9
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum