DV2022 Bekleme Odası
-

-

-

-
Kendimi sürekli şöyle cümle kurarken buluyorum. "Amerikaya gidersek..." Deliriyorum son günlerde galiba iyice heyecandan 🙈
-
@Hyller eşim geçen gün yapı market de bu açılı Kesim yapan testerelere yapıştı alcam diye ne yapcaksa dedim Amerika'da alırız büyük garajimızı atölye yaparsın 🙂
-
@Chandler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Evlerden konu açılmışken şu duvardan duvara halı mantığı bir tek bana tiksinç gelmiyordur dimi? Hiç sevemedim.
türkiye'de de vardı zamanında halıflex olarak geçiyor :D
Yani biz mis gibi yaptırırız sıfır ilk biz basacağız falan ama Amerika’da kim bilir kimler çiğnedi o halıları düşündükçe uykularım kaçar benim :) bazen ev ilanlarına bakıyorum halıflex gördükçe içime fenalıklar basıyor :)
-
@hascerob ben normal halısı olan ev görmedim abdde ilanlarda :D
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Kendimi sürekli şöyle cümle kurarken buluyorum. "Amerikaya gidersek..." Deliriyorum son günlerde galiba iyice heyecandan 🙈
Ben deee ve sürekli evdeki eşyaları kafamda ya satıyorum ya da yakınlarıma veriyorum falan :) ben kesin delirdim! Galiba falan bile diyemiyorum artık :)
-
Bazıları sırf parke işte o evler canımdır, ciğerimdir :) dökersin suyun içine bir şişe çamaşır suyunu misler gibi siler oturursun o halılarla vallahi erken yaşlanırım ben.. eşimle safiye ve han gibi takılırız evde :)
-
-
2 haftadır foruma bakmıyordum, 250 sayfa ilermiş 😅 Her şeyi okuyordum ama 250 sayfa için zamanım yok.
Neyse, yaklaşık olarak 1 hafta kaldı artık. Kazananlar belli olmuştur, geriye sadece açıklanması kalmıştır. Bazılarımızın hayatı değişti ama daha kendi bile bilmiyor. Çoğumuz için aynı tas aynı hamam devam.
Kazananlar için (belki kendim de dahilim) Saving Private Ryan'daki son sahnede ölen yüzbaşının dediğini diyorum şimdiden, "Earn it." Siz o ekranı görün diye milyonlarca kişi has not been gördü. Kazananlar bu şansa layık olmaya çalışsınlar. Kaybedenler de her bitişin başka bir şeyin başlangıcı olduğunu bilsinler. Açıklanana kadar daha da yazmam artık herhâlde. Herkese iyi şanslar.
-
@ahsenaydgdu rica ederim ne demek bi faydam dokunursa ne mutlu umarım herkes hayallerine kavuşur...
-
@TughanTug kardeşim benim kuzu kaburga yaparmıyız 😂🥩
-
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Ya sorma bu aralar bunlara sardım özellikle masaları kasa ya çevirenler efsane oluyo 😍😍
-
@Zelene peeee ben geçen sene çıkacak diye çoğu el aletini almamıştım. Çıkmayınca gerekli olanları aldım. Bu sene de son 3, 4 ay kala yine aynı psikoza girdim 😁
-
@tolgasatir uslu uslu yatıyor işte
-
Evdekiler napuyonuz? :D
-
@hascerob, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Bazıları sırf parke işte o evler canımdır, ciğerimdir :) dökersin suyun içine bir şişe çamaşır suyunu misler gibi siler oturursun o halılarla vallahi erken yaşlanırım ben.. eşimle safiye ve han gibi takılırız evde :)
Ben İstanbul’ da da parkeli evde yaşıyorum yıllardır ve yatak odamın kapısına kadar ayakkabımla giderim. Evden çık arabaya bin, arabadan iş ofise gir gibi standartlarla yaşadığımız için pek ayakkabılarımızın pislik içinde olduğu bir durum yok ortada 🤣 bütün eve parke hakim ama salonun ortasında ve yatak odamda yatağın kenarında küçük bir halı mevcut. O parkelerde terlikle gezerim olayı biraz iğreti bir durum hali alır yıllara yayılınca. Ayaklarınız halıya bassın istersiniz emin olun bir yerden sonra (ABD de yaptırabilecek gücünüz olacağı için) yatak odasına o İran halısını döşetirsiniz 🤣
10 yılı bulan bir süredir Mega Lüx Yat sektöründr çalıştığım için bu durumun 100% tüm teknelerde (basic design) görebilirsiniz.
Tüm güverte teak ağacındandır. Suya en dayanıklı olan ağaç türü olması ve ekstra bir çok sebepten tercih edilir. Salonlar hep bahsettiğiniz güzel parkelerle kaplanmış ve tahmin ettiğinizi duyar gibiyim 🤣 Tabi ki bütün yatak odaları ve genel olarak merdivenler de olmak üzere iran halısı ile kaplıdır.
Ayağınızdaki ayakkabıyı çıkardıktan sonra terlik giymek bir süre sonra zulüm olarak gelir ve ne vernikli ne verniksiz ağaç üzerinde yalın ayak uzun süre kalmak çok iyi değildir. Verniksiz ağaç ayağınızın tabanındaki nemi çeker ve kuruluğa sebep olur. Vernikli ağaçlar isr tahmin edebileceğiniz üzere üzerinde yürümek iğreti bir his yaratır. 🙃
-
Yine dayanamadım 15 sayfayı okuyunca yazmadan edemedim. 🤣
İyi geceler efenim
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum