DV2022 Bekleme Odası
-
@hadi-BE @ramosan67 gerektiğinde değil kesinlikle gerekecek başvuru esnasındaki pasaportu görmek istiyor konsolosluk yenisiyle beraber.
-
-
@Hyller Heyacan bastı valla
bugünü saymaysak 7 gün kaldı
-
@Enes-Altuniş ben bakmıcam totemciğim var

-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Enes-Altuniş duramazsın geleceksin forumaaa

Kendimi kandırırım sanmıştım, seni kandıramadım.

-
@khipusd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@gariban tren farı değildir inşallah o ışık

ahahahaha

-
8 mayıs değil aslında o 9 mayıs
8 mayıs akşamı girebileceğini düşünen var mı siteye? -
@elektra, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
8 mayıs akşamı girebileceğini düşünen var mı siteye?ben girmiştim geçen sene

-
@elektra var çünkü geçen sene serverleri iyileştirdiler en başından girilebiliyorduk
-
@EmreGdk ben foruma bile girememiştim geçen sene

-
@elektra forum çökmüştü

-
@elektra ısrarla deneyince giriliyor bir şekilde

-
Günlerce yok ya yanlışlık vardır diye sonuca tekrar tekrar bakmıştım

-
@elektra, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
8 mayıs akşamı girebileceğini düşünen var mı siteye?Parmaklar f5 te girene kadar bırakmak yok

-
Dostlar bir şey sormak istiyorum. Ben fotoğrafı telefonumla evde çektim, kulağım tam görünmüyor birde arka tarafımtam beyaz değil, krem rengi. Sizce fotoğraftan elenir miyim?
-
@khipusd ahahah bu sene öyle olacak galiba. zaten eve hapsolduk ülkece, yapacak daha iyi bir şeyim yok

-
Yalnız gidecekler var mı burada çıkarsa? Anladığım kadarıyla herkes evlenmiş çoluk çocuğa karışmış. Sadece ben kalmışım gibi hissediyorum

-
@this-time89 sen kazan çok bekar bulursun merak etme
-
@gariban Eminim siteye yeni kayıt olan birçok kişi olacak farkındayım. Demek istediğim burada sürekli yazan kişilerdi

-
@this-time89
senin işin daha kolay kardeşim. al sırt çantanı git gerekirse oda kiralarsın ucuzundan.. en uyduruk işi yapsan yine rahatça geçinirsin düzenini kurana kadar mis gibi idare edersin. Bizim öyle mi aile olduğumuzdan gözüm korkmuyor değil.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum