DV2022 Bekleme Odası
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hayallerabd hem Tampa'lı hemde Gs li olarak şansını iyice katlıyorsun ha bize kıyak geçecekler :D
ağzın bal yesin.. 🙏😃
-
@denizci10 doğru diyosun abi bakcaz artık şu 8 mayıs bi gelsinde sonra bascaz tuşlara :grinning_face_with_big_eyes:
-
@Chandler hergun marketler açık bu ne biçim kapama ben bişey anlamadım. market poşediyle sultan ahmete gidenleri izleriz artık tvden
-
@hayallerabd merak etme florida da timsahın saldırma ihtimali kaç milyonda 1 miş için rahat etsin artık yani bilgi florida da yaşamış güvenilir yerden geldi :D
-
@khipusd olunmuyor heralde bende nasıl yani şimdi orda gelip bi sınava girmem gerekmiyor mu hiç olamıyor muyuz falan diye sordum
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Chandler hergun marketler açık bu ne biçim kapama ben bişey anlamadım. market poşediyle sultan ahmete gidenleri izleriz artık tvden
Sadece kucuk esnafi kapatiyorlar gibi algiladim ben, bilmiyorum yaniliyormuyum???
-
@MySea yok küçük esnaflardan bakkallarda açık mahalle bakkalları filan diğerleri kapalı tabi
-
@Rhonster Bakkal mi kaldi artik? Ya Bim var ya Sok yada A101 sanirim. Onlara yasak yok tabii ki!
-
@MySea bizim burada hala var diğer şehirleri bilemem abi :D
-
@MySea evet küçük esnaf kapalı, alkol satışı yokmuş bide ne alaakaysa coronayla
-
Burada 7/11, Wawa, Royal Farms gibi storelar var. Aslinda ayni zamanda benzin istasyonu da oluyorlar. Ben onlar icin Amerika'nin bakkallari diyorum. Cok fazla cesit olmamakla beraber ne ararsan var ve heryerdeler.
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@MySea evet küçük esnaf kapalı, alkol satışı yokmuş bide ne alaakaysa coronayla

-
@denizci10 sana attığım sertifika programı için mail atmıştım cevap gelmiş iyi güzel toefl varsa buyur gel diye :grinning_face_with_big_eyes: yere batsın bağzı şeyler gerçekten :(
-
Bugünü saymazsak son 10 gün.
Totem yapmak için 10 gün foruma bakmayacağım ki zaten sınavıma az kaldı burada çok yazı okuyorum vaktim baya gidiyor..
@Ping-PONG abinin pr ile ilgili anlattığı şeyleri düşüneceğim, farklı planlamalar yapacağım. Bir de @semavi abiden gördüğüm Lincoln araç videolarını izleyeceğim arada.. 😇😂 Umarım en çok şekilde gönülden isteyenlere çıkar görüşmek üzere -
@Rhonster yok ya sen ne bakıyorsun¿ Gc çıkarsa hepimiz iş nerede oraya gidicez.. hem timsahtan korkar mı Tc insanı¿ 😃
-
@MySea bence en güzel bira bu arada pek bira sevmesemde :D
-
@Rhonster Bira hayattir :D :P
-
@MySea hayat güzel mi peki :D
-
vodka redbul vs votka vişne @Rhonster tarafını seç :D
-
@Chandler redbul tabi ki ula sorduğun sorumu
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum