DV2022 Bekleme Odası
-
@Chandler dün migrosda 500 lira bulmuştum demek senin paran o 😂
-
@Chandler Birim olarak dusunursek, biz $500 ile 1 aylik mutfak alisverisini yapiyoruz. Hatta belki biraz $500'in altinda da kalabilir.
-
@MySea, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Chandler Birim olarak dusunursek, bir $500 ile 1 aylik mutfak alisverisini yapiyoruz. Hatta belki biraz $500'in altinda da kalabilir.
bizim burda aylık mutfak birim olarak 1500 tutuyor gibi hatta 2000 e çıkıyor. 1500 dolara heralde uçarım oralarda :D
-
@MySea malesef tatil bize yok. Sanayi ve üretim sektörü açıkmış çünkü bu sektörde virüs yok 😂 biz doğuştan aşılıyız.
-
@khipusd Please be advised that if you are not currently residing in Canada or intend to immigrate to Canada there are no pathways to CPA membership available. diye cevap atmışlar yani amerikadaki gibi olmuyor sanırım
-
Bu sabah metronun bir vagonunda en az 1000 kişi vardı.. abartıyorsun ya diyenlerin sesini duyar gibiyim ama gerçekten rezillik artık ya.. bıhtıh ya bıhtıhhhhh 😂
-
@Emtee belediye otobüsleri de tıklım tıklım dolu
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@khipusd dil okulu + 2 sene college 27 bin canada doları hesap çıkardı
E2 için de 50 bin dolar istiyorlar zaten. Baktığın zaman hem yarı yarıya hem de cad 6.61 abd doları 8.2 olduğu için daha uygun oluyor. Zaten oraya gittikten sonra okulun parasını hayli hayli çıkarırız diye düşünüyorum.
-
Please be advised that if you are not currently residing in Canada or intend to immigrate to Canada there are no pathways to CPA membership available.
Aa neden ya,orda muhasebeyle ilgili bir okula kabul alıp sonra cpa olunmuyor mu ozaman?
-
Burada artik hemen hemen hersey normale dondu. Bizim cocuk full time okula gitmeye basladi. Haftaya bende ise full time gitmeye basliyorum. Okul aktiviteleri, spor aktiviteleri falan hepsi basladi.
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@MySea ya abi gelde anlat işte bir resimden korkuyorlar öldük öldük dirildik diyorlar bir tanecik resimden :D duyun bunları duyun @hayallerabd @Hyller @bidünya @gariban @Zelene @ahsenaydgdu @Chandler
bi resimden değil, resimdeki enimden boyumdan büyük timsahtan korkuyoruz 😃
-
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@khipusd dil okulu + 2 sene college 27 bin canada doları hesap çıkardı
E2 için de 50 bin dolar istiyorlar zaten. Baktığın zaman hem yarı yarıya hem de cad 6.61 abd doları 8.2 olduğu için daha uygun oluyor. Zaten oraya gittikten sonra okulun parasını hayli hayli çıkarırız diye düşünüyorum.
Eşe çalışma izni verildiği için ve cad daha uygun oldugu için bana da mantıklı gelmişti,her türlü çalışarak okul ücreti ödenir
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hayallerabd hem Tampa'lı hemde Gs li olarak şansını iyice katlıyorsun ha bize kıyak geçecekler :D
ağzın bal yesin.. 🙏😃
-
@denizci10 doğru diyosun abi bakcaz artık şu 8 mayıs bi gelsinde sonra bascaz tuşlara :grinning_face_with_big_eyes:
-
@Chandler hergun marketler açık bu ne biçim kapama ben bişey anlamadım. market poşediyle sultan ahmete gidenleri izleriz artık tvden
-
@hayallerabd merak etme florida da timsahın saldırma ihtimali kaç milyonda 1 miş için rahat etsin artık yani bilgi florida da yaşamış güvenilir yerden geldi :D
-
@khipusd olunmuyor heralde bende nasıl yani şimdi orda gelip bi sınava girmem gerekmiyor mu hiç olamıyor muyuz falan diye sordum
-
@Chandler hergun marketler açık bu ne biçim kapama ben bişey anlamadım. market poşediyle sultan ahmete gidenleri izleriz artık tvden
Sadece kucuk esnafi kapatiyorlar gibi algiladim ben, bilmiyorum yaniliyormuyum???
-
@MySea yok küçük esnaflardan bakkallarda açık mahalle bakkalları filan diğerleri kapalı tabi
-
@Rhonster Bakkal mi kaldi artik? Ya Bim var ya Sok yada A101 sanirim. Onlara yasak yok tabii ki!
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum