DV2022 Bekleme Odası
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ahsenaydgdu senden anca little finger olur sattın hemen biz Tampa'cıları duyun bunu duyun @Zelene @bidünya @Hyller @hayallerabd meğer aramızda yılan beslemişiz :D
Ahahahahhaha timsahtır oo yılan olsa duramazsın. Floridada 1.3 milyon timsah olduğu öngörülüyormuş. Artık koynunda timsah beslersinn 😂😂 bu arada özgenin amerikası florida turuna gitmiş orda gezdiği bi timsah barınağı gibi bişey vardı. Ordan bu yılda 5 bin kişiye saldırıyor bilgisini söylemişler valla onların yalancısıyım abiii
-
@hayallerabd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG asker olmak isteyen sensin, sen git oraya :D ben sports barlarda arkaaaşlarımla takılıcam :D
Flim çekersin bak şöhret olursun daha ne istiyorsun :D
-
@MySea camız kaymağıda var mı abi :D
-
@hayallerabd o onu giyer bu bunu giyer velakim rabbim böyle yaratmıştır :D
-
@hayallerabd çok güzel şehir ama Tampa mini bir San Diego o yüzden özlemini çekmezsin :D
-
@Ping-PONG yahu birincisi Alcatraz nireeee San Diego nire? ikincisi, ben sana ne ettim de beni elin cezaevi adasına layık gördün be vicdansız?
-
@Rhonster bunu da dedin ya sana helal olsun :D Tampa hiç olmadı fahri hemşehrilik verse yeridir :D
-
@hayallerabd @ahsenaydgdu gözden kaçırmışım California taraflarında timsah yok denecek kadar az herhalde toprağından :D
-
@Ping-PONG yahu birincisi Alcatraz nireeee San Diego nire? ikincisi, ben sana ne ettim de beni elin cezaevi adasına layık gördün be vicdansız?
Mis gibi ada be ne olmuş eskiden cezaeviyse :D San Diego eghhh kaka boş ver Alcatraz iyidir :D
-
@Rhonster sanki o taraflar biraz daha deprem kuşağında diye hatırlıyorum :face_with_raised_eyebrow: öyle fırtınaydı, kasırgaydı, timsahtı, efendime söyleyeyim haşere istilasıydı yok gibi kalmış aklımda..
-
@Ping-PONG bu kadar övdükten sonra Alcatraz dışında bir yere gidersen sana da yazıklar olsun.. :D
-
@ahsenaydgdu ya tabi Florida için normal bir sayı yer yer bataklık ortamı olmasından kaynaklı ama dediğim gibi Tampa da yok mu var ama nehir yataklarındalar tatlı su öbeklerindeler deniz tarafında çok azmış sebebide suyunun acı ve tuzlu olmasındanmış :D Tampa'dada saldırılar var ama geçen seneden bu zamana kadar 3 saldırı olmuş 1 i bir çocuğa o da gölete atlarken dikkat etmemiş biri gösteri parkında bir adama diğerinin nerde olduğunu yazmamışlar bu kadar koca 1 yılda.
-
@Ping-PONG bu kadar övdükten sonra Alcatraz dışında bir yere gidersen sana da yazıklar olsun.. :D
İçimden geçeni söyleyeyim mi :D
-
@hayallerabd evet deprem bölgesi San Andreas fay hattı var haritasına bakabilirsin.
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
İçimden geçeni söyleyeyim mi :D
Bir anlık hışımla göndere bastım. Ulan cümle bitmedi ne gönderiyorsun diyorum kendi kendime :D
Bana GC çıkmayacak çıksada mülakat alamayacağım ve beni kendimi 2 sene sonra Vancouver da bulucam gibi geliyor. :D
-
@hayallerabd sana birşey diyeyim mi ben bu yazıyı ciddi ciddi Ömür ve Ecem in kanalında bir videosunun altına yazmıştım aylar önce :D şehir değiştirmeyi planlıyoruz demişlerdi pahalı gelmeye başlamış galiba o zaman yazmıştım aynı cümleyi :D
-
@ihavedreamed, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Ben dünyanın en büyük ilk 10 IT firmasından birinde yazılım geliştirici olarak çalışıyorum, amerikada da bir kaç farklı şehirde ofis var. Olursa tabiki de beyaz yaka olarak devam ederiz ama ilk etapta 3 4 ay dil için başka şeylerde yapmak gerekecek. Hop diye dile tam hakim olmadan beyaz yaka işlerini de çok yapamayabiliriz
Ben de Türkiye' nin 1 Dünya' nın 35. IT entegratör şirketinde çalışıyorum. British Telecom' un Türkiyede' ki kurulumlarını yaptım bir dönem. B2 seviyesinde ingilizcem var. Pek bir İngilizcem yok yani :D Network uzmanıyım bu arada.
Yazılım geliştirici olarak pek dil sorunu yaşayacağınızı sanmıyorum kendi adıma :D
B2 seviyesine de yok dedin ya. Ben bir köşeye çekilip ağlayacağım şimdi.
Hayır A2 olsa ne olur. Ben CCNP yi. masaya şak diye. vurduktan sonra bana kim ingilizce sorar. Aynı şey sizin içinde geçerli. Bu arada benim sertifika sahibi olduğum markaların hepsi ABD şirketi. :D Fortinet - Cisco - .....
:D :D :D
Ben IT istemiyorum ama size önerim alın burda bir MCSD bir iki destekleyici sertifika çok ta şey etmeyin sonrasını :D
@Ping-PONG şu yazdıklarından tek anladığım kelime Cisco onu tanıyorum 😁
-
@Ping-PONG bir öyle diyorsun bir böyle :D git de bi rahat et sen de, forum ahalisi de :D
-
@Rhonster onların birkaç videosunu izlemiştim.. kararları ne oldu? :D
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Ben dünyanın en büyük ilk 10 IT firmasından birinde yazılım geliştirici olarak çalışıyorum, amerikada da bir kaç farklı şehirde ofis var. Olursa tabiki de beyaz yaka olarak devam ederiz ama ilk etapta 3 4 ay dil için başka şeylerde yapmak gerekecek. Hop diye dile tam hakim olmadan beyaz yaka işlerini de çok yapamayabiliriz
Ben de Türkiye' nin 1 Dünya' nın 35. IT entegratör şirketinde çalışıyorum. British Telecom' un Türkiyede' ki kurulumlarını yaptım bir dönem. B2 seviyesinde ingilizcem var. Pek bir İngilizcem yok yani :D Network uzmanıyım bu arada.
Yazılım geliştirici olarak pek dil sorunu yaşayacağınızı sanmıyorum kendi adıma :D
B2 seviyesine de yok dedin ya. Ben bir köşeye çekilip ağlayacağım şimdi.
Hayır A2 olsa ne olur. Ben CCNP yi. masaya şak diye. vurduktan sonra bana kim ingilizce sorar. Aynı şey sizin içinde geçerli. Bu arada benim sertifika sahibi olduğum markaların hepsi ABD şirketi. :D Fortinet - Cisco - .....
:D :D :D
Ben IT istemiyorum ama size önerim alın burda bir MCSD bir iki destekleyici sertifika çok ta şey etmeyin sonrasını :D
@Ping-PONG şu yazdıklarından tek anladığım kelime Cisco onu tanıyorum 😁
:D
Aynen meşhur bir marka, IT diyince akla ilk gelenlerdendir. :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
51
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.2k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum