DV2022 Bekleme Odası
-
@Rhonster Bal deyince, bal yemeyi cok severim. Kahvaltida mutlaka bal olur. Ozellikle baska ulkelerden bal cesitleri alir tadarim. (Ek bilgi olsun diye yani) :)
-
@MySea ben artık keder diyorum kader olmayı da geçti artık😂
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bidünya gelebilirse anlatacakmış şuan makarna yemekle meşgul :D
Ohh afiyet olsun buradayız nasıl olsa acele etmesin😀
-
@tolgasatir en net kelimesi ver al aç bunları yetişkin kadar iyi söylüyor geridi hebele hübele 😂
-
@Emtee, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bidünya ben bağcılardayım 😂😂 yaşasın demokratik kongo cumhuriyeti 😂
😂😂😂
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@tolgasatir en net kelimesi ver al aç bunları yetişkin kadar iyi söylüyor geridi hebele hübele 😂
İşte bu zeka pırıltılarını görüp burda büyütmek istemiyorum boğaziçi nin bile hali ortada
-
Neyse benim mesai bittiyor. Bugun yine foruma calistim. :D
Sizlere bol muhabbet dilerim :)
-
@ahsenaydgdu lannister hanedanı demeyeydin iyidi bütün işler onların başının altından çıkıyor 😂 john snow 🗽
-
@tolgasatir anne diyorum ben bebekken böyle akıllı mıydım diye hayır diyo 😂 ben çok salık yetiştirdim kendi yiyo kırıyo döküyo kendisine zarar gelmeyecek şekildeyse hiç müdahale etmiyprum onunda verdiği bi güven var hep kafasına göre takılıyo anneme bakıyorum çocuğun hep peşinde, hep yedirmece içirmece derdinde, sonra diyorum neden benim böyle olduğum belli bırakmamışsın ki bi peşimi kafama göre öğreneyim. Çocuk yetiştirmede kendi bildiğinden şaşmıcan enn güzeli 💁🏻
-
@Emtee biz kış yarından starkız, ekrem güneyde lannister emree karıştırdınn 😂
-
@this-time89, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@hadi-BE O zaman nasıl olacak yaş gereği bize ülkemiz sınırları içerisinde sıra gelmesi imkansız :D Sıra gelse bile Sinovac ya da Sputnik aşısını kabul edecekler mi ki?
Yani tahminim sıra gelmese de sağlık raporu için 2 randevu verilmesi. İlk sadece 1.doz aşı sonraki randevu ise 2. doz ve diğer işlemler. Ama bazılarında 2. dozda yan etki vs oluyor bir kaç gün. O sebepten sağlık raporundan aldıktan ertesi gün konsolosluğa gidilemeyebilir. He bir de ücretli yaparlar 😁
Rus ve Çin aşısı için bilmiyorum valla 😁
Ama onlar halleder merak etme sen. Aşı eksikliğinden gidememezlik olmaz herhalde. -
@ahsenaydgdu eskiler çocuk konusunda tedirgin oluyor söz konusu torunsa 😂(yeğenlerden biliyorum küçük not ) 🗽😂
-
@Rhonster ya valla çıkarsa güney seçmemin tek sebebi sıcak ve hareketli olması olur.. yoksa keşke imkanım olsa da San Diego'ya gidebilsem.. :frowning_face:
-
@ahsenaydgdu cüce lannisterdan (tyrion) bahsetmiyorsundur umarım 😂😂
-
@hayallerabd bende kesinlikle Güneyde LA tarafını seviyorum. Ondan sordum oralarda timsah varmı diyede kimseden cevap gelmedi 🥲
-
- Houston 2) NeyYork 3) San Diego
-

-
@Emtee enee sen texasçı çıktın yaa ben seni kuzey sevdalısı sanıyorum tüüü😂
-
@ahsenaydgdu yok doğru sanıyorsunda menfaat işin içine girince geçici diyelim 😏
-
@ahsenaydgdu valla bölge bölge timsah haritası @Rhonster işi biliyorsunuz :D ama ben San Diego'da hiç öyle bi timsah saldırdı, yollarda görüldü gibi haberler hatırlamıyorum..
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
54
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.2k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum