DV2022 Bekleme Odası
-
Çok az kaldı.. Heyecan yükselerek artıyor.. Az kaldıkça zaman geçmiyor.. Hayal giderek yerini tedirginliğe bırakıyor.. Yeni arkadaşlıklar güzel sohbetler eşliğinde devam ediyor.. Umarım Allah bu güzel gecede kalbinizi görür ve dilediğiniz olur.. Hayırlı geceler 👋🏻🗽
-
@ahsenaydgdu senden anca little finger olur sattın hemen biz Tampa'cıları duyun bunu duyun @Zelene @bidünya @Hyller @hayallerabd meğer aramızda yılan beslemişiz :D
-
@hayallerabd seni buraya gönderelim. :D

-
@Ping-PONG asker olmak isteyen sensin, sen git oraya :D ben sports barlarda arkaaaşlarımla takılıcam :D
-
@Rhonster herkesin hayatına kimse karışamaz :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ahsenaydgdu senden anca little finger olur sattın hemen biz Tampa'cıları duyun bunu duyun @Zelene @bidünya @Hyller @hayallerabd meğer aramızda yılan beslemişiz :D
Ahahahahhaha timsahtır oo yılan olsa duramazsın. Floridada 1.3 milyon timsah olduğu öngörülüyormuş. Artık koynunda timsah beslersinn 😂😂 bu arada özgenin amerikası florida turuna gitmiş orda gezdiği bi timsah barınağı gibi bişey vardı. Ordan bu yılda 5 bin kişiye saldırıyor bilgisini söylemişler valla onların yalancısıyım abiii
-
@hayallerabd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG asker olmak isteyen sensin, sen git oraya :D ben sports barlarda arkaaaşlarımla takılıcam :D
Flim çekersin bak şöhret olursun daha ne istiyorsun :D
-
@MySea camız kaymağıda var mı abi :D
-
@hayallerabd o onu giyer bu bunu giyer velakim rabbim böyle yaratmıştır :D
-
@hayallerabd çok güzel şehir ama Tampa mini bir San Diego o yüzden özlemini çekmezsin :D
-
@Ping-PONG yahu birincisi Alcatraz nireeee San Diego nire? ikincisi, ben sana ne ettim de beni elin cezaevi adasına layık gördün be vicdansız?
-
@Rhonster bunu da dedin ya sana helal olsun :D Tampa hiç olmadı fahri hemşehrilik verse yeridir :D
-
@hayallerabd @ahsenaydgdu gözden kaçırmışım California taraflarında timsah yok denecek kadar az herhalde toprağından :D
-
@Ping-PONG yahu birincisi Alcatraz nireeee San Diego nire? ikincisi, ben sana ne ettim de beni elin cezaevi adasına layık gördün be vicdansız?
Mis gibi ada be ne olmuş eskiden cezaeviyse :D San Diego eghhh kaka boş ver Alcatraz iyidir :D
-
@Rhonster sanki o taraflar biraz daha deprem kuşağında diye hatırlıyorum :face_with_raised_eyebrow: öyle fırtınaydı, kasırgaydı, timsahtı, efendime söyleyeyim haşere istilasıydı yok gibi kalmış aklımda..
-
@Ping-PONG bu kadar övdükten sonra Alcatraz dışında bir yere gidersen sana da yazıklar olsun.. :D
-
@ahsenaydgdu ya tabi Florida için normal bir sayı yer yer bataklık ortamı olmasından kaynaklı ama dediğim gibi Tampa da yok mu var ama nehir yataklarındalar tatlı su öbeklerindeler deniz tarafında çok azmış sebebide suyunun acı ve tuzlu olmasındanmış :D Tampa'dada saldırılar var ama geçen seneden bu zamana kadar 3 saldırı olmuş 1 i bir çocuğa o da gölete atlarken dikkat etmemiş biri gösteri parkında bir adama diğerinin nerde olduğunu yazmamışlar bu kadar koca 1 yılda.
-
@Ping-PONG bu kadar övdükten sonra Alcatraz dışında bir yere gidersen sana da yazıklar olsun.. :D
İçimden geçeni söyleyeyim mi :D
-
@hayallerabd evet deprem bölgesi San Andreas fay hattı var haritasına bakabilirsin.
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
İçimden geçeni söyleyeyim mi :D
Bir anlık hışımla göndere bastım. Ulan cümle bitmedi ne gönderiyorsun diyorum kendi kendime :D
Bana GC çıkmayacak çıksada mülakat alamayacağım ve beni kendimi 2 sene sonra Vancouver da bulucam gibi geliyor. :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
44
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.2k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum