DV2022 Bekleme Odası
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@panaroyak yaptım da gelemedi işte :D telefonun şarjını bekliyor :D
Annenizi adı ne geldiğinde havalı bi hoşgeldin yaşatalım 😄
-
@ekreminanasi @Hyller @bidünya @ahsenaydgdu @Zelene @hayallerabd geldi reis tek tek öğrenene kadar çekeceniz var :D
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ahsenaydgdu diyorum ki yuva mı açsak bütün forum çocuklarına bakarız anneler olarak dq dönüşümlü amozan flex yaparız :) @bidünya @asilelif
Beni kalbimden vurdun :D
Eğer bu işi 24 saat dönüşümlü çok pahalıya gelmeden hallederseniz, kuzeyli bir taşıyıcı anne için sıraya girebilirim hastanelere :D@Ping-PONG Allah gönlüne göre versin. Evlat isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın 🙏
eeeee sonuç, yapmıyor musunuz şimdi bu işi nedir yani :D
-
@panaroyak an itibari ile 5 saat önceki iletiye cevap verdi sıra size gelene kadar bekleyin
-
@panaroyak, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@panaroyak, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster bende diyecektim mother of dragons gibi motherofrhonster yaap nickini diye 😂
Sesli güldüm 😄
@panaroyak hoşgeldin yurttan sesler gecemize 😁
Hoş buldum ben geleli iki saat kadar oluyor eskileri okumaktan anca yetişebildim sizlere 😄
Valla resmen heyecan dorukta insan elini kolunu nereye koyacağını bilemiyor. Allah çok aratmasın da her sene böyle olacak demek ki. Ben ümidim yok falan diye kendimi kandırmışım aylarca ki öyle dayanmışım şimdi heyecandan ölcem 😁 @panaroyak
-
@ahsenaydgdu diyorum ki yuva mı açsak bütün forum çocuklarına bakarız anneler olarak dq dönüşümlü amozan flex yaparız :) @bidünya @asilelif
Beni kalbimden vurdun :D
Eğer bu işi 24 saat dönüşümlü çok pahalıya gelmeden hallederseniz, kuzeyli bir taşıyıcı anne için sıraya girebilirim hastanelere :D@Ping-PONG Allah gönlüne göre versin. Evlat isteyen herkesin kucağını boş bırakmasın 🙏
eeeee sonuç, yapmıyor musunuz şimdi bu işi nedir yani :D
@Ping-PONG önce bir çıksın bakalım
-
@panaroyak an itibari ile 5 saat önceki iletiye cevap verdi sıra size gelene kadar bekleyin
O zaman yarına kaldı bizim iş 😄
-
@panaroyak bakalım yarına kalmaz herhalde :D
-
Arkadaşlar rhonster ne vaad ettiyse 2 mislini seattle seçenlere teklif ediyorum :D
-
@Chandler dediğin imkansız birşey çünkü ben kimseyi yalan vaatlerle kandırmadım neyse o ! :D
-
Lies are necessary, when the truth is too difficult to believe.
Bir gün herkes Seattle’lı olacak :D
-
@Zelene Rabbim bahtlarını güzel etsin. Her şey onlar için.
-
@Ping-PONG özel bir şirkette türkiyenin ilk 100 şirketinden birinde Makine Bakım Mühendisiyim
-
@Hyller ahahahahha bi dizi var abla shameless diye izlemişmiydin ordaki baş rol para için evi kreşe çevirmişti😂😂😂 aklıma geldi güldüm allahta seni güldürsünn
-
@Hyller yeşilkart göçmen kadınlar birliği Tampa sorumlusu olarak senden daha uygun birini göremedim sormak için :) bize Tampa’dan yazacağın günleri sabırsızlıkla bekliyorum. 🙏🏼
-
@Chandler, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Arkadaşlar rhonster ne vaad ettiyse 2 mislini seattle seçenlere teklif ediyorum :D
Seattle yerine Austin, San Diego falan olsaydı bir az şans verirdim ama Tampa her konuda açık ara üstün gibi🙂
-
@ekreminanasi @Hyller @bidünya @ahsenaydgdu @Zelene @hayallerabd geldi reis tek tek öğrenene kadar çekeceniz var :D
Hoşgeldinn ablamm sefan olsuun❤️
-
Amerikanın yaşam kalitesinden ve yaşam koşulları haricinde tercih sebebiniz nedir?
-
@letsdothis bu yorumu arkadaş benim için yazmıştı ama benim vereceğim cevabı sen vermişsin bile. Tşkler =)
Abd 'de üç kuruşluk iş diye yazmış arkadaş evet Abd'de 3 kuruşluk iş olabilir ama ordaki 1 asgari ücretle 2 Iphone alırken Türkiyede 2 yönetici maaşı ile alabiliyorum. Ordaki 1 aylık asgari ücretle dehşet bilgisayarlar alabilirken Türkiye'de 10 yıl bir bilgisayarı kullanmaya çalışıyorum =) -
Tampacı arkadaş forumu zehirledi 😂 herkes tampaya gidiyor 😆
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
14
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum