DV2022 Bekleme Odası
-
-
@Rhonster senin meslek iyi, gitsen hayatın kurtulur. Ben hala düşünüyorum ne yapsak. Memurlukta çürüdük elimizden birşey gelmiyor.
-
@theraider işçi olacaz, hep mi beyaz yaka olmak lazım. Geliştirir kendimizi sınıf atlariz, olmasa da yola devam
-
@gariban aslında memur olmadan önce hatta lise yıllarımdan beridir hayalim hep ABD oldu. 2013te WAT yapma şansım oldu gidip gördükten sonra ufkum daha da genişledi 2015 yılında dil okulu ile gidip temelli kalmaktı ana fikrim fakat şuan ki eşimle tanışınca bu fikirden vazgeçtim. Bu sene eninde sonunda ikna edip başvurularımızı yaptık :)
-
@gariban hep memurlar kaçmak istemiyor da ülkemizde memurluk garanti iş olduğu için onu bırakıp gitmek isteyince daha bir dikkat çekiyor diye düşünüyorum ben.. 😃
-
-
@thepapas bende yıllarca boşuna bekledim. 2 kez gitme fırsatım oldu şartlar el vermedi. Eşime hayalimi söyleyince hemen kabul etti. Hayalimi 6 yıl sonra söylemek de benim aptallığım istemez sandım
-
@hayallerabd evet katılıyorum. Çevremizden geri dönüşler hep bu şekilde malesef, daha çekilişi kazanmadan karı koca memursunuz bu şartlar bırakılıp gidilir mi diyen insalar çok
-
@hayallerabd ver elini Amerika diye bir kanal var. Onlara mail atmıştım 2 yıl önce bana videoda cevap vermişler. Demiş hep memurlar soruyor, gelenlerde çoğunlukla bu kesim filan diye. Videoda bana da giydirmisti önce bir kazan diye 😂😂😂
-
@thepapas benim eşim de memur bende memurum o benden fazla gitmek için plan yapıyor. Evini satıp dolara yatırdı o derece 🙈
-
@thepapas herkesin hayata bakış açısına göre değişiyor işte alacağı riskler.. inşallah çıkar, inşallah pişman olmayız.. 😃
-
@gariban ne sordunuz da videoda giydirdi size¿ merak ettim valla 😃
-
@theraider ben maliyeciyim. eğer olurda kazanırsam mesleğimden yürümeyi düşünüyorum muhasebeci olarak Amerikan vergi sistemini anlatmaya gerek yoktur herkesin bilgisi vardır mutlaka. Dil seviyem iyi mesleki olarakta dil bilgim iyi Udemy'den ve olur da gidersem Meslek kursalarına katılmayı düşünüyorum CPA sertifikası vs.
-
@hayallerabd işte adresimiz yok, bize nasıl bir yol izlememiz konusunda öneri verebilirsiniz. Nereye gidelim nereden başlayalım gibi genel şeyler ama bayağı uzundu. Okumaz sanmıştım, okumuş 🤔
-
@thepapas bende muhasebe baktım uzun süre ama dışarıdaki özelde muhasebe daha değişik sanki
-
@thepapas evet :) gelir kendisi de birazdan
-
@hayallerabd teyzem diyor ki ne işin var dışarılarda memur ol daha ne istiyon kafalar pırıl pırıl nenemde ( nene diyom da öz değil akraba :D ) annemden öğrenmiş almanya işimi ne diyor oralara gidip milletin büyük abdestini mi temizleyecek memur olsun şükretsin diyor. görende burda başka bir iş yaptığımı sanacak ilk hastamın kolostromi torbası vardı :D
-
@thepapas @ahsenaydgdu le konuşabilirsin o da aynı yolda :D
-
@Rhonster bercemcekdar var YouTube ve instalarina bakıyorum hemşire bayan orada derslere giriyor bilgi veriyor takip edersen belki faydalı olabilir
-
@Rhonster tamamdır üstad forumu uzun zamandır okuyucu olarak takip ediyorum artık daha aktif olmayı düşünüyorum mutlaka konuşuruz :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
24
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum