DV2022 Bekleme Odası
-
@Rhonster paramedik calisabiliyorsun değil mi? Bende AFAD personeliyim, gönüllü filan olsam işe yarar mı, paramedik olabilir miyim Amerika'da?
-
@gariban eğitimi orda alman gerek 2 yıllıkların denklikleri baya meşekkatli sağlık alanında bazılarının denkliği bile yok araştırmadım ben hiç ama kenan abi öyle demişti hatta kendisi bile bir ara 2 yıllıkların denkliği yok diyordu arada varmış işte bir kaçı
-
@Rhonster benim eğitimim yok zaten paramedik de anlamıyorum, ama 2 yıllık orada eğitim almak mantıklı. Bir şekilde bir yere gelmek lazım
-
@gariban evet doğru diyorsun.
-
@Ping-PONG Yemek işinde iyiyim aslında bende düşündüm bunu fakat çok yok mudur alternatifi, ya da food truck olabilir bir iş mi ?
-
@ozlemmm, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG Yemek işinde iyiyim aslında bende düşündüm bunu fakat çok yok mudur alternatifi, ya da food truck olabilir bir iş mi ?
@ozlemmm ben Facebook gruplarında görüyorum. Hanımlar baya menü filan yapmışlar kargo ile filan da yolluyorlar.
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@gariban eğitimi orda alman gerek 2 yıllıkların denklikleri baya meşekkatli sağlık alanında bazılarının denkliği bile yok araştırmadım ben hiç ama kenan abi öyle demişti hatta kendisi bile bir ara 2 yıllıkların denkliği yok diyordu arada varmış işte bir kaçı
@Rhonster kardeşim paramedik benim bir yolu var mı acaba onlar için bir araştırmak lazım @Rhonster
-
@gariban Suriye sınır manzaralı işyerimden iletileri okuyup günler azaldıkça heyecan katsayımı artırmaktayım :)
-
@thepapas profil konumunda fethiye yazınca bir an sevindiydim.
-
@Rhonster Doğma büyüme Fethiyeliyim :) memurluk yüzünden buralardayım
-
@thepapas hep mi memurlar kaçmak istiyor. 🙈
-
-
@gariban ben daha olamadım ama kaçacam :D
-
-
@Rhonster senin meslek iyi, gitsen hayatın kurtulur. Ben hala düşünüyorum ne yapsak. Memurlukta çürüdük elimizden birşey gelmiyor.
-
@theraider işçi olacaz, hep mi beyaz yaka olmak lazım. Geliştirir kendimizi sınıf atlariz, olmasa da yola devam
-
@gariban aslında memur olmadan önce hatta lise yıllarımdan beridir hayalim hep ABD oldu. 2013te WAT yapma şansım oldu gidip gördükten sonra ufkum daha da genişledi 2015 yılında dil okulu ile gidip temelli kalmaktı ana fikrim fakat şuan ki eşimle tanışınca bu fikirden vazgeçtim. Bu sene eninde sonunda ikna edip başvurularımızı yaptık :)
-
@gariban hep memurlar kaçmak istemiyor da ülkemizde memurluk garanti iş olduğu için onu bırakıp gitmek isteyince daha bir dikkat çekiyor diye düşünüyorum ben.. 😃
-
-
@thepapas bende yıllarca boşuna bekledim. 2 kez gitme fırsatım oldu şartlar el vermedi. Eşime hayalimi söyleyince hemen kabul etti. Hayalimi 6 yıl sonra söylemek de benim aptallığım istemez sandım
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum