DV2022 Bekleme Odası
-
@Batuhan-X 3’ü de çok farklı hayatlar değil mi ? Nasıl bu kadar farklı olabiliyor :) Amerika -Kanada beklenebilir bir tercih de Dubai farklı geldi
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bidünya hayırlısı olsun ya bende özel günlere inanırım. Geçen sene tam eşimin doğum günü 5 mayısta açıklanıyo ertelendi totem kaçtı çıkmadı işte bu senede kendi doğum günümde başvurduk kısmett 😇
Ayy hadi inşallah yaaa🙏Bu yıl erteleme olmaz umarım çok korkuyorum 😨
-
Bu ileti silindi! -
@Batuhan-X Avustralya’da da dil okulunda çalışma izni var haberiniz olsun . Düşünce güzel şimdiden başarılar
-
@Batuhan-X hemen bilgilendirme yapayım 1 aylık programla vize alamazsın konsolosluk gidip dönmeyeceğin ihtimali üstüne çok düşer.
-
@letsdothis, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Batuhan-X Avustralya’da da dil okulunda çalışma izni var haberiniz olsun . Düşünce güzel şimdiden başarılar
Tesekkur ederim avustralya ile ilgili önceden araştırma yapmıstım ama İrlandadan biraz daha pahalı geldi bazı seyleri.. O yüzden listemden simdilik cıkardım diyebilirim.
-
2 hafta kaldı sadece.. Heyecan bastı resmen beni gene..
-
@Rhonster evet o konuyu da dusundum de gidip alan var galiba youtuberler suan bir cift. Genel yerine yoğun İngilizce ve en çok tercih edilen okullardan birini secersem belki diye dusundum.. Garibanın yüzü gülür mü
-
@Batuhan-X Avustralya’nın pozitif yanı şu . Dil okulu ücretinin bir kısmını ödeyip direkt çalışmaya giriyorsun :) o para çıkıyor Yani. Dezavantajı ise çook uzak
Not: dil okulunun süre olarak uzatılma durumu da var kişiye bağlı
-
@letsdothis gc stresini atalım da okulları daha detaylı arastıracagım 😄
-
@Batuhan-X, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster evet o konuyu da dusundum de gidip alan var galiba youtuberler suan bir cift. Genel yerine yoğun İngilizce ve en çok tercih edilen okullardan birini secersem belki diye dusundum.. Garibanın yüzü gülür mü
😁😁😁😁 Güldü
-
@gariban, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Batuhan-X, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
😁😁😁😁 Güldü
Bu esprilere cevap vermek için mi zamanında bu kullanıcı adını aldınız 😄😄 cok sasırdım
-
@Batuhan-X inş gc çıkar da gerek kalmaz 😄
-
@Batuhan-X hep bu espriyi yapmak istemiştim 😂😂😂
-
Bu ileti silindi! -
8 Mayısda sitenin ekranı kitleniyor mu 😂 yoksa gece yarısını mı beklemeliyiz 🗽
-
@Emtee forum bile kilitleniyor😂
-
Dün ki görüşme de kuzu kuzu dinledi ABD nin soykırımı kabul edeceğini şimdi çıkıp gürleyecek incirlik üstünden tehtitler yapacak dolar fırlayacak hadi bakalım 😒
-
@Zelene eyy abd sen kimsin ya 😄
-
İşte eğitim sadece o testlerden geçmiyor . Lobi önemli kendini anlatabilmek önemli. Ermeni gençler bunu Avrupaya da anlattı ABD’ye de anlatıp ikna etti. Biz daha nefes alamıyoruz ki kalkıp savunalım bir şeyleri
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum