Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Ping-PONG Acun Medya'ya kapak atıp Dominik'e gitmek? 😃

• @hayallerabd işte konuşuyor birşeyler kanada hiç mümkün değil bizler için biz yaz insanıyız 😃

• Orda yaşayan turk arkadasların austin ,san antonıa,Houston dallas karsılastırması yapsa cok daha ıyı olur iş olur kalabalıklık olur uber lyft doordash hangısınde daha cok gelır getırır mesela buralalrı bılen bırısı olmalı iklim sanırım 3 asagı 5 yukarı aynı bilgisi olan paylasırsa sevınırım .....

• @bitkicel diğer başlıklara bakın burada sadece kazanmayı bekleyen bizler varız 😃

• Yasaklı

@bitkicel, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Orda yaşayan turk arkadasların austin ,san antonıa,Houston dallas karsılastırması yapsa cok daha ıyı olur iş olur kalabalıklık olur uber lyft doordash hangısınde daha cok gelır getırır mesela buralalrı bılen bırısı olmalı iklim sanırım 3 asagı 5 yukarı aynı bilgisi olan paylasırsa sevınırım .....

Dostum bunların hepsi paylaşılıyor zaten forumu gezmeni tavsiye ederim. Texas başlığının altında sohbetleri yapılıyor.

Pardon ya, yaşta baya varmış. Dediğim gibi Hocam, çok fazla paylaşım var. Texas konusunun altında ama amacınız orad kimse yok. Sohbet edecek adam arıyorsanız buyrun açın muhabbetini yürürüz 🤣

• Eyvallah demek gozden kaçırmısım o kadarda geziyorum oysa bir bakınıyım ....

• Yasaklı

@hayallerabd, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Ping-PONG Acun Medya'ya kapak atıp Dominik'e gitmek? 😃

Çalışma amacıyla karayiplere gidebilirim ben ama vatandaşlık veya kalıcı olma durumu olmaz Gider denizde çalışırım 😭 hayallerimden uzak 😭

Gerçi bir yandan güzel para yapıp ABD için alternatiflerimi çoğaltabilirim ama şimdi de korona yüzünden vize alamıyoruz. Çok yanlış zamanda karar verdim ben 🤣

Bir de asıl aptallığım. Kurumsal bir şirkette çalışan, uygun profilli bir adam olmama rağmen neden vize almamışım bugüne kadar. Onu da hiç anlamış değilim. Bu kadar aptallık olamaz 😭😭😭

Yarın öbür gün işi bıraksam veya çıkarılsam vize almamda zorlaşanilir bu arada. Bu da bir eksi 🤣

• @Ping-PONG nereden bileceksin lanet bir pandeminin patlayacağını? 14 gün daha bekleyip sonrasına sonra bakıcaz mecbur 😃

• ⭐⭐⭐

@Hyller depo videoları yapan bir Türk var onu izlemişsindir sen nerede yaşıyormuş bu abi😀

• GC.png

• Bana bi totem lazım 2022 gc totemi arıyorum .

• @letsdothis 14 gün sonra çekilişten biraz önce kapını ardına kadar aç ..Totem

• ⭐⭐⭐

@letsdothis bizim totemimiz kızımın doğum gününde başvurmaktı içimizde ennn çok isteyen o olduğu için bir de sonuçlar belli olana kadar kimseye söylememek nasıl sabredip söylemedik ona da şaşıyorum ama başardık😀

• ⭐⭐⭐

@bidünya hayırlısı olsun ya bende özel günlere inanırım. Geçen sene tam eşimin doğum günü 5 mayısta açıklanıyo ertelendi totem kaçtı çıkmadı işte bu senede kendi doğum günümde başvurduk kısmett 😇

• Dubai İrlanda ve abd için farklı planlar yaptım.. Umarım biri tutar

• @Batuhan-X 3’ü de çok farklı hayatlar değil mi ? Nasıl bu kadar farklı olabiliyor 🙂 Amerika -Kanada beklenebilir bir tercih de Dubai farklı geldi

• ⭐⭐⭐

@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@bidünya hayırlısı olsun ya bende özel günlere inanırım. Geçen sene tam eşimin doğum günü 5 mayısta açıklanıyo ertelendi totem kaçtı çıkmadı işte bu senede kendi doğum günümde başvurduk kısmett 😇

Ayy hadi inşallah yaaa🙏Bu yıl erteleme olmaz umarım çok korkuyorum 😨

• Bu ileti silindi!

• @Batuhan-X Avustralya’da da dil okulunda çalışma izni var haberiniz olsun . Düşünce güzel şimdiden başarılar

• @Batuhan-X hemen bilgilendirme yapayım 1 aylık programla vize alamazsın konsolosluk gidip dönmeyeceğin ihtimali üstüne çok düşer.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

134

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |