Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• @Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@hayallerabd

şöyle yaparız senin içinde 😃

bu balıkların en küçüğüyle 5 gün doyarım diye düşünüyorum.. 😃

• ⭐⭐⭐

@Ping-PONG hazır yiyici😀istediğim hayatı yaşıyorsun be😂

• @hayallerabd timsahı hep beraber yeriz meraktan 😃 beyaz etçiymişsin balık avına çıkarız @ibrahimasar @denizci10 yardım eder bize 😃 @Ping-PONG da varda o köpeciklerden korkuyor. dalar suya karides filan ne denk geldiyse onları da yakalarız 😃

• @hayallerabd ahtapot ne ya 😃 karides e filan tamamım da bana yediremezsiniz ahtapotu 😃 (bilinçli birşekilde diye not düşeyim de birşeylere sarıp sarmayalıp verirsiniz bilemedim 😃 )

• @hayallerabd yunus türüymüş florida taraflarında baya yaygın diğer adıda mahi mahi 😃 çok uzun zaman önce izlemiştim bu kanalın videolarını bakmıyordum ne zamandır önceki videoları daha güzel.

• @bidünya pişirdim köfteyi efso olmuş 😃 suyuna azıcık tuzla biraz nar ekşisi attıydım 😃

• Yasaklı

@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Ping-PONG hazır yiyici😀istediğim hayatı yaşıyorsun be😂

Abla ben yeme içme konusunda çok netim. Yemek ayırt etmem ama lezzetsiz olan hiç bişeyi yemem. Yapan kırılır diyede. düşünmem. Direkt kalkarım sofradan alternatif yiyecek bişey yoksa. 😃

Şöyle söyleyeyim. @hayallerabd nin yorumuna da atıf olsun. 😃
    Her şeyi her yerde yemem. Biyerde sevdiğim bişey varsa onu yemek için özellikle oraya giderim veya denk geldiysem bak şurda şunu yiyeyim derim kendi kendime.

Kalamış Develi' de efsane tereyağda karides yaparlar. Çok severim. Bir gün garsona abim bu olmamış, usta mı değişti veya izinli mi bugün dedim. Adam ne diyo bu salak der gibi suratıma baktı. Fenerbahçe maçlarını izlemeye giderim aynı zamanda develi ye düzenli. Benim garson abi geldi ileriden. Hoşgeldin kardeşim aynen bugün usta izinli başka bişey verelim dedi.

Vedat MİLOR la kapışırım. O derece 😃 😃 😃

• tüm Tampa'lılar olarak kulak mantısı yiyeceğimiz günü hayal ediyorum 😃

• ⭐⭐⭐

@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Rhonster @Hyller @hayallerabd

@Rhonster Genelde böyle dolandırıcıların hep aslında çok zengin oldukları söylentisi vardır. 😉 Bu arada samimi gözükeceğim diye itici olan ve komikte olmayan bir adam. Sadece ben böyle düşünüyor olabilirim. Bişey diyemem, herkesin düşüncesi kendisine.

https://ilkayzaman.com/egitim/

Alın aynı dolandırıcılığın içinde bu arkadaşında olduğunu görün. 😃 😃 😃

Şimdi öyle deme 😁 ben aldım burdan eğitim hesap kitap yaptım ve aldığım hizmete baktım açıkçası değiyo ve satış yapmaya da başladım. Tamam sevmiyor olabilirsiniz ama dolandırıcı demeden bir düşünmek lazım. Ağır bir laf çünkü .

• O değilde biz şimdi timsaha yedi hisse mi giricez yoksa sen mi ısmarlayacaksın? @Rhonster 😃

• @Chandler timsahlar benden 😃

• @tolgasatir kazık yiyenlerde olmuş beni dolandırdı diyenler baya vardı o zaman takip ettiğimde bilemem tabi işin aslını

• @Rhonster bana uyar ama @Ping-PONG o sulara arkasından biri itmezse çok girecek gibi değil.. 😃

• Yasaklı

@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Rhonster Genelde böyle dolandırıcıların hep aslında çok zengin oldukları söylentisi vardır. 😉 Bu arada samimi gözükeceğim diye itici olan ve komikte olmayan bir adam. Sadece ben böyle düşünüyor olabilirim. Bişey diyemem, herkesin düşüncesi kendisine.

Şimdi öyle deme 😁 ben aldım burdan eğitim hesap kitap yaptım ve aldığım hizmete baktım açıkçası değiyo ve satış yapmaya da başladım. Tamam sevmiyor olabilirsiniz ama dolandırıcı demeden bir düşünmek lazım. Ağır bir laf çünkü .

😃 Hocam ben diğer elemana bu konu üzerinden dolandırıcılık yapıyor dedikleri için. Aynı konu da bu arkadaşta var demek istedim.

Ama şunu çok net söyleyebilirim ki. Bu konuların içeriği dolandırıcılık gibi geliyor bana. Neden diyeceksiniz. Paket içeriklerine bakan ve işi bilen birisi oha be kardeşim bunlar nasıl rakamlar der. 😃

• @hayallerabd kanına girerim ben onun merak etme 😃 @Ping-PONG

• ⭐⭐⭐

@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@tolgasatir kazık yiyenlerde olmuş beni dolandırdı diyenler baya vardı o zaman takip ettiğimde bilemem tabi işin aslını

Bu diğer adamı tanımam nazım kaya mıdır nedir, ben eğitim aldım aynu gün ilk eğitim tarihini verdiler şirket kuruldu ticarer odası kaydı vs ilk satışı yaptık ürünğ gönderdik. Kazancta fena değil sistemde yaptıkları hizmette çok araştırdım açımçası by kadar kapsamlısı yoktu valla

@hayallerabd ahtapot ne ya 😃 karides e filan tamamım da bana yediremezsiniz ahtapotu 😃 (bilinçli birşekilde diye not düşeyim de birşeylere sarıp sarmayalıp verirsiniz bilemedim 😃 )

aaa şöyle güveçte yapılmış hali baya güzel olur.. salatası bana da çok hoş görünmüyor ama güveç iyi, güveç olur, dene sen onu da bir.. 😃

• @tolgasatir diğerinden bahsediyoruz biz zaten ilkay dan değil.

@hayallerabd kanına girerim ben onun merak etme 😃 @Ping-PONG

ona ne şüphe 😃

• ⭐⭐⭐

@tolgasatir, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

😃 Hocam ben diğer elemana bu konu üzerinden dolandırıcılık yapıyor dedikleri için. Aynı konu da bu arkadaşta var demek istedim.

Ama şunu çok net söyleyebilirim ki. Bu konuların içeriği dolandırıcılık gibi geliyor bana. Neden diyeceksiniz. Paket içeriklerine bakan ve işi bilen birisi oha be kardeşim bunlar nasıl rakamlar der. 😃

Valla ben bi hesap yaptım az çok 300 500 dolar bu adamlara kalıyo gibiydi o da 1 yıllık danışmanlık ve suspend durumları için destek veriyolar ona değr gibi geldi

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

157

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |