DV2022 Bekleme Odası
-
canlanın az
https://www.youtube.com/watch?v=v2AC41dglnM -
Şafak 16 Bursa ya selam olsun....
-
@Hyller @bidünya böyle yemekler yapacanız dimi bize :D
https://www.youtube.com/watch?v=e_7ilNL4gxM -
@Ping-PONG demek siz de :) genelde çoğunluk Florida ve Texascı. Alternatif yerleri düşünenlerin olması güzel. Artık açıklansada valizleri yapmaya başlasak :P :)
-
@Emrah-Düzgit inanma kendisine o da Tampa'cı iş olsun diye adresi öyle gösteriyor.
-
Aile olmamın verdiği profille göçmen olmak isteyişimizin her halinden belli oluşuve bu nedenle vize almamızın zor olacağını düşündüğüm için ikinci bir alternatif olarak, bugün amerikada staj konusuna yoğunlaştım.
Bütünn alternatifleri zorlayacağız napalım.. 💁🏻♀️💁🏻♀️
-
@Rhonster Sağlık olsun. Önce kazanalım sonra 3-5 kişi kandirabilirim ben de :P :)
-
@Emrah-Düzgit benim kadar etkileyici değilsin malesef benim çekim alanımdan kaçamazlar :D
-
@ahsenaydgdu sende yapabilirsin :D siz hanımlardan beklentim yüksek :D
https://www.youtube.com/watch?v=e_7ilNL4gxM -
@Rhonster Çok sorun değil. İlk yılın günahı olmaz. Belki beni de kandirirsin :D
-
@Emrah-Düzgit yüksek ihtimalle öyle olabilir :D
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Aile olmamın verdiği profille göçmen olmak isteyişimizin her halinden belli oluşuve bu nedenle vize almamızın zor olacağını düşündüğüm için ikinci bir alternatif olarak, bugün amerikada staj konusuna yoğunlaştım.
Bütünn alternatifleri zorlayacağız napalım.. 💁🏻♀️💁🏻♀️
Bizi de bilgilendirirseniz sevinirim. Ben de bütün tuşlara basıyorum.
-
@Rhonster ahahah hiç sanmıyorum ya boşa eziyet masraf kim yiyecek bu yemekleri😂
-
@bidünya ben :D
-
@Rhonster He tamam seni kobay olarak kullanabiliriz o zaman😂ben yeni yemekler denemeyi seviyorum ama evdekiler bu durumdan hiç hoşnut değil 🤭
-
@bidünya ben acayip memnunum abla bende deneyebilirsin annem beni 20 yıldır kullanıyor zaten bende yeni yemekler yapmayı seviyorum geçen gün chimichanga yaptım :D
-
@denizci10 abi önce yaş kaç onu sorayım 18-35 arası gidebiliyor. Ben işte şuan sitelere baktım danışmanlık istiyorum diye numarayı bıraktım kısa bi özet yazdım bakalım pazartesi ararlar, konuşunca yazarım burdan da. Business alanında işte nerde ne iş olursa gitcez 😂
-
@ahsenaydgdu, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@denizci10 abi önce yaş kaç onu sorayım 18-35 arası gidebiliyor. Ben işte şuan sitelere baktım danışmanlık istiyorum diye numarayı bıraktım kısa bi özet yazdım bakalım pazartesi ararlar, konuşunca yazarım burdan da. Business alanında işte nerde ne iş olursa gitcez 😂
O zaman başlamadan jübile yaptık diyebilirim🤣🤣 yaş 36...
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bidünya ben acayip memnunum abla bende deneyebilirsin annem beni 20 yıldır kullanıyor zaten bende yeni yemekler yapmayı seviyorum geçen gün chimichanga yaptım :D
Ahaha ben daha o kadar ileri gidemedim benimkiler isyan çıkarır diye korkuyorum hoşlarına gitmeyen bir şey olunca linç ediliyorum resmen🤣ama sen de sadece tadına bak yaptığın her şeyi oturup yeme bak sonra sıkıntı oluyor
-
@bidünya düzgün yiyemiyom ki o yaptığım yemeği 3 gün yedim :D
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
13
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum