DV2022 Bekleme Odası
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Chandler seattle dan bir anda fort lauderdale nasıl dönüş yapabildin :D
Tek başıma naparım oralarda :D sanırsam forumda seattle diyen tek kişiyim :D
-
@Chandler biz tampadayız.
-
Houstondan sonra ikinci sırada tampa var galiba forum ahalisi olarak :D
-
@Chandler 1 numara TAMPA !
-
Çarşı her şeye karşı diyosunn :D
-
@Chandler alayına isyan alayına TAMPA!
-
@Chandler alayına isyan alayına TAMPA!
Yav ne tampa ymış.Ekrem Allahın seversin ne var bu tampa da.işin doğrusunu bir anlatsana çok merak ediyorum.renkler ve zevkler tartışılmaz ama forum da senden başka tampa diyen yok.şu işin aslını bir soylede bilelim.
-
@clourpoint benden başka tampa diyen yok mu abi forumun nerdeyse tamamı tampa lı oldu haberin yok galiba :D
-
@clourpoint , Austin,TX istiyordum @Rhonster aklımı çeldi Tampacı oldum. :D
-
@clourpoint @ibrahimasar @denizci10 @Hyller @bidünya @Halil-İbrahim-Kamacı @Chandler daha aklıma gelmeyen bir çok kişi hep TAMPA'cı abi :D
-
@clourpoint @ibrahimasar @denizci10 @Hyller @bidünya @Halil-İbrahim-Kamacı @Chandler daha aklıma gelmeyen bir çok kişi hep TAMPA'cı abi :D
Yalniz, Florida'da Tampa'dan cok daha guzel yerler var. Sonra Mysea bizi kandirmis demeyin!!! :D
-
Arkadaslar seni kırmamak için öyle demiştir. 😁
-
@MySea mesela neresi abi gözden kaçırdığımız :D
-
@Halil-İbrahim-Kamacı, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@clourpoint , Austin,TX istiyordum @Rhonster aklımı çeldi Tampacı oldum. :D
Ben hep Dallas dedim.şu aralar houston düşünür oldum.
-
@clourpoint sen bilirsin abi daha aklıma gelmeyen arkadaşlar var
-
@clourpoint peki ben sana sorayım ne var bu Houston da :D
-
@clourpoint sen bilirsin abi daha aklıma gelmeyen arkadaşlar var
Sağlık olsun Ekrem. İnşallah gidersin kardesim.benimki sadece latife.Amerika olsunda neresi olursa olsun.
-
@clourpoint biliyorum ya :D
-
@clourpoint peki ben sana sorayım ne var bu Houston da :D
Benim düşüncem türkiyeden uluslar arası uçuşları olduğu bir yer ve konsoloslugumuz var.birde çocukların okul durum larindan dolayı düşünüyorum.birde vergi oranı pek yüksek değil.gerisi hep aynı
-
@clourpoint saydıkların Tampa da da var :D bir tek konsolosluk yok birde tr den tek aktarma var almanya
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
23
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum