DV2022 Bekleme Odası
-
@Ping-PONG kanka kelebekler vadisinin yakınlarında kamp kuramazsın kelebekler vadisinde kurabilirsin :D bu arada mayısın 15 20 si gibi gidin kelebekleri anca o zaman görebilirsiniz aşağı yukarı o dönemde uçuşuyorlar :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG kanka kelebekler vadisinin yakınlarında kamp kuramazsın kelebekler vadisinde kurabilirsin :D bu arada mayısın 15 20 si gibi gidin kelebekleri anca o zaman görebilirsiniz aşağı yukarı o dönemde uçuşuyorlar :D
Yavrum benim son 10 yılım göcek koylarında geçti. İşim yok kelebekle felanda 🤣 altında araba oldun mu kampı her yere kurarsın sorun yok. Hatta bir günde saklı kanyonun sonunda yatmayı planlıyorum bu sene 🤣
-
@Ping-PONG vadinin tepesine kamp kuracan galiba. koya da tekne ile geçiliyor.
-
@Ping-PONG vadinin tepesine kamp kuracan galiba. koya da tekne ile geçiliyor.
Benim canımı sıkma, aşıklar tepesinin ortasına kurar çadırı yatarım. 🤣🤣🤣
-
@Ping-PONG şaka yapmıyorum ki kapalı koy kelebekler vadisi :D ya vadiye inecen ya da tepenin öbür tarafına :D
-
@Ping-PONG bence sen yanlış hatırlıyon eşi kübalı yıllardır amerika da yaşıyorlar.

-
@Ping-PONG şaka yapmıyorum ki kapalı koy kelebekler vadisi :D ya vadiye inecen ya da tepenin öbür tarafına :D
Yavrum biliyorum. Ben insanlardan olabildiğince uzak durmak istiyorum. Vadinin içinde de kamp alanı var zaten ama kalabalık olur oralar.
Bir de sabit bir yere kurmak istemiyorum ben çadırı. Her gün aynı yere uyu uyan 🤨
Mesela uyku tulumunu su geçirmez çantaya sokup, bir tane mat, sıvı ve gıda alıp yanıma Saklı kanyonun 15. Km sinde felan biryerlerde uyumak istiyorum ama bununla ilgili bir kontrol yasak felan var mı bilmiyorum. Onu araştırıyorum şu an 🤣🤣🤣
-
@MySea disvovery dive denilen günlük dalışlar vardır. Hiç bilmeyenler için yapılan bir programdır. Günde 2 dalış 1 öğle yemeği şeklinde gelince senle dalarız. Antalya kemer de bu tekne de çalışıyordum

-
@Ping-PONG Maryland'de bir is ilani:
Full Job Description
SALARY: $14.75 - $32.00 per hourDESCRIPTION:
Camp directors perform instruction, coordination and supervision of duties in highly specialized skill areas for adventure and outdoor camps. Camp directors are selected for their talent, skills, and experience working with children in adventure/outdoors activities. Highly preferred experience in archery, canoeing, kayaking, hiking, boating, camping, fishing, biking, rock climbing (indoors and outdoors) and nature. Applicants must be at least age 21+ years of age. Salaries vary based on position and qualifications.
MINIMUM REQUIRED EDUCATION/EXPERIENCE
EXPERIENCE/EDUCATION:-
Level I: Includes experience and specialized education and training or certification in skill area. CPR & First aid certification preferred (courses are available are available upon employment with HCRP)
-
Level II: Includes two years of professional experience and specialized education and training in specialized field or college graduate with two years of experience. CPR & First aid certification required
-
Level III: Includes five years of professional experience and specialized education and training in specialized field or college graduate with three years of experience. CPR & First aid certification required
-
Level IV: Includes ten years of professional experience, specialized education and training in specialized field or college graduate with six years of experience and holds certifications in specialized adventure sports. CPR & First aid certification required
-
Applicant must possess appropriate certifications when applicable to position vacancy.
-
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
İnsan bişeyi kafaya koyup araştırmaya ve o yönde planlar yapmaya başlayınca arkasından çok şey geliyor. Kuzenim emlak danışmanı ve bir konsolosluk çalışanına ev ayarlamış arkadaş olmuşlar. Geçen ben planlarımdan bahsedince o da gidip ona bahsetmiş. Bugün beni aradı. Gelsin, konuşalım sohbet edelim. Hem bir çok konuda yol gösteririm. Hem de Kanada için PR almanın kesin yöntemi var. Onu anlatırım destek olurum demiş.
Yarın veya öbür buluşup bir kahve ısmarlayacağım. Eğer bilmediğimiz değerli bilgiler yakalarsam, sizlerle de paylaşırım.
Ben de gelebilirim 🤣🤣 sabırsızlıkla bekliyorum haberleri. PR varsa ben de alırım.
-
@ayvalik10 Iyiymis. Ben dalis yapmiyayim da yemege gelirim, maksat sightseeing :P
-
Abi ben tanımam. 🙃 Abla tanıyor. Onunda ailesinin bir kısmı Amerika da bir kısmı İngiltere de. Belki akrabası felandır bilemem. 🤣
Benim de Amerika’ da tanıdığım insanlar var burada sohbet niteliğinde sorduğum şeyleri danışabileceğim. Amerika’ lısıda var denizin ortasında aylarca beraber yaşadığımız Türk’ te var. Zor değil oradaki insanlarla bir şekilde tanışıyor olmak. 🙃
Benim eski kız arkadaşlarımdan birisi Hollanda’ da ve hatta doğma büyüme oralı biz Kalamış’ ta tanışmıştık. Türkiye’ de hiç yaşamamış mesela benim için kaldığı sürenin dışında 🤪 Tatile gelip gidermiş.
Dünya küçük yani abi insan insanı tanıyor. 🤣
Benim için ABD hayali sadece askeriyeden ibaret olduğu ve bunun dışında ilgimi çekmediği için zorlamıyorum pek. Yani olsa da olur olmasa da olur. Burada muhabbeti sevdiğim için takılıyorum öyle.
Hadi bir de çok can atmıyorum olsa da olur olmasa da diyeyim de bana çıksın herkes delirsin. 🤣🤣🤣
-
@Ping-PONG Ses kaydı almayı unutma.😂😂
-
@MySea bize iş ilanı yok mu 🙈 boya badana sıva 🙈 @ahsenaydgdu @bidünya @asilelif göçmen kadınlar usta birliği 😁
-
@Hyller abla seni Tampa İşçi Kadınlar Derneği başkanı olarak atıyorum hayırlı uğurlu olsun.
-
@Ping-PONG olur olur neden olmasın burada olursam sorun yok kardeşim 😎 haber et sen
-
Eğer bu cümleyi kuran varsa hayırlı olsun hepimize 😂

-
@Hyller abla seni Tampa İşçi Kadınlar Derneği başkanı olarak atıyorum hayırlı uğurlu olsun.
@Rhonster hayırlı uğurlu olsun ne diyelim başgan ✌️
-
5 yıl sonra @Rhonster Mayor of Tampa Candidate
-
@Hyller evet bekliyoruz😀
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
22
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum