DV2022 Bekleme Odası
-
Bizden mehter ana olur 😄 2010 yılında gri pasaport ile bosnaya gitmiştim folklorcü gibi dernek ve kolay veriyorlar ama artık çok zor kamu çalışanı hariç yasak gelmiş görevlendirmeye, 26 belediye bu şekil bağış vs gösterip görev çıkarmış 3-5 kişi değil yani adamlar çöp tenekesi bağışıyla pasaport çıkartmış 😄
-
Ben gri (hizmet) passport diye birseyi ilk defa bu haberlerle ogrendim. Onceden hic duymamistim.
-
@MySea belirli bir sürelik oluyor benim iki yıllık ama pasaport var diye kafana göre gidemiyorsun görevlendirme tarihleri oluyor onun dışında geçersiz
-
@Zelene Peki yol parasini falan devlet mi karsiliyor?
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Benim kendimi birine evlatlık olarak kitlemem lazım orda. @bidünya çocuk var mı? Hazırını düşünür müsünüz? 🤣
Ben @Rhonster i aldım evlatlığa. Herkes ucundan tutucak birer birer göçücez.
-
Ah ya Bekleme Odası ruhu geri geldi 🎉
-
@MySea, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Ben gri (hizmet) passport diye birseyi ilk defa bu haberlerle ogrendim. Onceden hic duymamistim.
@MySea ben de ilk defa duydum valla. Neyse totem yaptım ilk ve tek yurtdışı deneyimim Amerika olsun çok amin 🙈
-
şafak 19 çoruma selam olsun
-
@Hyller abla sen bana güven gerisine karışma gördüğümüz her timsaha @Ping-PONG dan bir parça atacaz.
-
@Ping-PONG seni görüp napacaklar peh
-
@Hyller :D
-
@ibrahimasar sahipsiz kalanlar düşünsün abi :D @Ping-PONG
-
@denizci10 @Halil-İbrahim-Kamacı başkanlığa @denizci10 abimde aday galiba :D konuşalım oy birliği ile başkanımızı seçelim lütfen :D Tampacılar toplanın :D
-
-
@Halil-İbrahim-Kamacı 75 milyon kişi 2. dozu da bitirdi amerika'da 5400 dü galiba toplam bu kadar vaka görüldü 70 küsür kişide vefat etmiş 75 milyonda.
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Hyller abla sen bana güven gerisine karışma gördüğümüz her timsaha @Ping-PONG dan bir parça atacaz.
@Rhonster ne tampaymış arkadaş görmeden ölmiycem valla.
-
adaylığımı bu fotoğrafımla resmen ilan ediyorum arkadaşlar :D @Halil-İbrahim-Kamacı

-
@MySea, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Zelene Peki yol parasini falan devlet mi karsiliyor?
Görevlendirme de evet devlet karşılıyor pasaport zaten defter parası veriyorsun sadece
-
@Hyller öyle abla :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
adaylığımı bu fotoğrafımla resmen ilan ediyorum arkadaşlar :D @Halil-İbrahim-Kamacı

Bavullar da hazır arkada... :)
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum