DV2022 Bekleme Odası
-
@Halil-İbrahim-Kamacı herkesin kanına girdim :D
-
@Ping-PONG ne zaman yapıyoruz barbekü 🗽🐃 🥩😂
-
Ben rüya felan hiç göremiyorum ya :D Çok umutlanıyorum bu kadar umut bağlayıp sonuç kötü çıkarsa üzülürüm ya...
@Rhonster Tüm forumu toplayıp Tampa da buluşma etkinliği yapmamız yok mu öff bir de sahile karşı barbekü :D -
Tüm forum sakinleri @Ping-PONG ’un verdiği barbekü partisine davetliymişsiniz 😂🥩🐃🗽
-
@Halil-İbrahim-Kamacı rüyamda görmedim ya bu arada çıkmazsa da karamsar olma zaman çabuk geçiyor elbet olacak bu sevda
-
@Halil-İbrahim-Kamacı Tampa ekip liderliğimi ilan ediyorum
-
@Rhonster Hocam en kötü Meksikalı karteller ile aksiyon dolu duvardan atlama challenge yaparım :D :D
Şaka tabi ki yasal yollar bizim yolumuz :D
Tampa lider yardımcılığına adaylığımı koyuyorum. :D -
Göremeden indirirsin mideye zaten sen çiğnemeden. O yüzden görememiş olman normal 🤣
-
@Emtee, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Tüm forum sakinleri @Ping-PONG ’un verdiği barbekü partisine davetliymişsiniz 😂🥩🐃🗽
Dün veya önceki gün eğer 8 mayısta talihli olursam keseceğim dediğim 4 koyunu 5 e çıkarmıştım.
6 olsun. 🙃
-
Ben pek hakim değilim forum kullanmaya yazdığım mesaja cevaplar geldiğini görüyorum. Bildirim olarak düşüyor ancak okumayı başaramadım. Vakti olan nasıl yapabileceğimi söyleyebilir mi?
-
@Ping-PONG 6 koyun çok olur sen onlar büyükbaş'a cevir :water_buffalo: :)
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Emtee, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Dün veya önceki gün eğer 8 mayısta talihli olursam keseceğim dediğim 4 koyunu 5 e çıkarmıştım.
6 olsun. 🙃
Bence daha yükseltme ihaleyi. Koyuna harcayacağın paradan sonra hesapda göstermen gereken para miktarı epey eksilecek.
-
-
@Halil-İbrahim-Kamacı, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster Hocam en kötü Meksikalı karteller ile aksiyon dolu duvardan atlama challenge yaparım :D :D
Şaka tabi ki yasal yollar bizim yolumuz :D
Tampa lider yardımcılığına adaylığımı koyuyorum. :DÇok rica edicem ekip lideri ve yardımcısı gibi Turkish traditional banal adetleri amerikaya da götürmeyin. İkinize de diyorum. Eş başkanlık sistemi getirelim. Grubun tüm üyeleri aynı zamanda eş başkan olsun. Eş başkan trendy bu ara.. :)
-
@Rhonster ttampa da sokakta timsah yürüyor ya olmaz o iş 🙈
-
@ibrahimasar Haklısınız hocam. Eş başkanlık gibi sistemler filan bu seviye de demokrasi bize fazla hocam. :D
Bu topraklarda alıştırdılar bir kere başkan, yardımcısı felan :D -
Ben rüyamda yine depo açtım gece 🙈 Bir de valiz hazırladım kamp uyku tulumlarımızı koyuyorum oraya gidince yorgan masrafı olmasın diye tey allahım ✌️
-
Bu nasıl memleket :D
Timsahı,böceği,köpekbalığı eksik olmuyor ama çıksın yine de gideceğim zorluğu severiz. @Rhonster Soktu bir kere aklımıza. -
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Rhonster ttampa da sokakta timsah yürüyor ya olmaz o iş 🙈
Timsah yiyoz kızım biz. Derisinden de çanta yapıp satarız. Alayına isyan kralına Fener..
-
Biri de beni görsün rüyasında 😭😭😭
🤣🤣🤣
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
26
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.9k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum