DV2022 Bekleme Odası
-
@bidünya ne yalan söyleyebilirim ne de içimde tutabilirim huyum kötü
-
@Ping-PONG ağlama yaw hele bir çıksın (kazanınca forum hesabını kapattı 😂)
-
@gariban bazen küçük yalanlar hayat kurtarabilir bazen ama her zaman değil 😂
-
@bidünya GC kazanırsak hepsi geride kalacak, dolar kazanıp yatırım yapmak daha kolaydır
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG ağlama yaw hele bir çıksın (kazanınca forum hesabını kapattı 😂)
🤣🤣🤣
Aynı ben, kazandığım anda forum üyeliği iptal. 🤣
Ama vizeye kadar bir milleti boğarım sorularımla önce 🤣🤣🤣 -
Millet yurt dışına kaçabilmek için belediyeleri kullanıyormuş, vay anasını be neler neler var :)
-
@Chromium Aslinda tamda bu resmi yolla yapilan insan kacakciligi. Ki henuz sadece birkac belediyede ortaya cikti. Gazeteci Saygi Ozturk'un arastirmalarina gore, isin icinde sadece belediyeler degil, bazi dernekler de var. Iyi bir sorusturma ve arastima yapilirsa, belki de son yillarda bircok belediye vasitasi ile yapiliyor oldugu ortaya cikacak ama buyuk ihtimalle ustu kapatilir.
-
@MySea daha da kötüsü ortaya çıkaranlar cezasız kalmaz. Ama ben savunmalarını duyunca hak verdim Türkiye Cumhuriyeti'ne yük olacak kişileri götürüyoruz diyen bir şahıs vardı.
-
@Chromium var mı Amerika'ya götüren bildiğiniz belediye, hemen başvurumuzu yapalım
-
@gariban, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Chromium var mı Amerika'ya götüren bildiğiniz belediye, hemen başvurumuzu yapalım
Aynısını düşündüm ya. Verelim parasını hangi belediye götürüyorsa gidelim yerleşelim Amerika'ya GC bekleyerek çürüdü ömrümüz burada :)
-
@gariban, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Bizim belediyenin mehter takımı var dünya da gezmedikleri yer kalmadı bı takma bıyık tamamdır
-
19 gün kaldı bugün günlerden Çorum
-
@Zelene hangi belediye 😈
-
-
@Zelene, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Zelene hangi belediye 😈
Bursa İnegöl 😄
Bu yılda olmazsa İnegöl’e taşınıyorum🤣🤣🤣
-
@Zelene, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Zelene hangi belediye 😈
Bursa İnegöl 😄
Bu yılda olmazsa İnegöl’e taşınıyorum🤣🤣🤣
Zaten sizde en bastan beri Ceddin Dedenin ruhu var, hissetmistim :P
-
Bizden mehter ana olur 😄 2010 yılında gri pasaport ile bosnaya gitmiştim folklorcü gibi dernek ve kolay veriyorlar ama artık çok zor kamu çalışanı hariç yasak gelmiş görevlendirmeye, 26 belediye bu şekil bağış vs gösterip görev çıkarmış 3-5 kişi değil yani adamlar çöp tenekesi bağışıyla pasaport çıkartmış 😄
-
Ben gri (hizmet) passport diye birseyi ilk defa bu haberlerle ogrendim. Onceden hic duymamistim.
-
@MySea belirli bir sürelik oluyor benim iki yıllık ama pasaport var diye kafana göre gidemiyorsun görevlendirme tarihleri oluyor onun dışında geçersiz
-
@Zelene Peki yol parasini falan devlet mi karsiliyor?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum