DV2022 Bekleme Odası
-
@crazycells link paylaşmak yasak mı bee coin kaziyorum referans link paylaşımı yaparsam banlanır miyim? Sonuçta umutlarımızı da paylaşıyoruz bu da bu umut ya tutarsa
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@gariban 😂😂😂 59 üzerinde kalmalı kalamazsa sıkıntı ytd:)
Sıkıntı yok yarilamasin kendini yeter BTC de değil zaten altcoinlere dağıttım zaten büyük bir rakam değil birikim küçük olunca 🤑
-
-
@ibrahimasar özelden yazdım
-
@gariban bereketli olsun😂
-
@ibrahimasar
Abi maddi olarak yolumu bulurum ben onu dert etmiyorum. Evimiz de olur arabamızda Allah ın izniyle ama benim gözüm @Hyller in kulübede.
Kulübeden başlayıp ufak ufak iç güveysi yürümenin planlarını yapıyorum.
Bir süre gelene geçene havlarız @gariban ın dediği gibi sorun yok. 🤣Ablada her an marizine kayarım diye girecek bir hava kapıdan. Sırtımı sağlam kayaya yaslamaya çalışıyorum. 🤣🤣🤣
-
Ya bi gidin ya bi gidin artik hepiniz onden de :) seneye tampada yok nerde kalcaz ev isini napicaz hangi adresi gostericez gibi sorunlarimiz olmasin 😅😅
-
@gokhanbagatur, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Ya bi gidin ya bi gidin artik hepiniz onden de :) seneye tampada yok nerde kalcaz ev isini napicaz hangi adresi gostericez gibi sorunlarimiz olmasin 😅😅
Yok ya babanın akıllı oğlu sen misin🤨
@Hyller in kulübede gözün var dimi, yedirir miyim hiç 🤣🤣🤣 -
Valla hepinizin kazanmasini istiyorum orasi net :) akil kismina deyinirsek bizde de var bisiler 😅
-
Benim kendimi birine evlatlık olarak kitlemem lazım orda. @bidünya çocuk var mı? Hazırını düşünür müsünüz? 🤣
-
@gariban ben de alırım bi dal
-
@gariban
Şurada paylaşabilirsin sorun yoktur bence 🤣https://yesilkartforum.com/forum/topic/4197/bitcoin-ve-altcoins/77
-
@Ping-PONG aha yazdım @crazycells sorun olursa sileriz
-
@Ping-PONG hahaha 😂😂😂valla olmasaydı düşünürdüm kardeşim ama var yani bizde de yeteri kadar🤣
-
@bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG hahaha 😂😂😂valla olmasaydı düşünürdüm kardeşim ama var yani bizde de yeteri kadar🤣
Hadi ya yıkıldım 😭
Çimleri biçerim, alışverişi yaparım, bulaşıkları yıkarım. Yine de olmaz mı 😭
-
geçen yıl bankayı arayıp 100bin ve üzeri kredi istedim 30bin verebileceklerini söylediler ne yapacağımı sordular bitcoine yatiricam dedim, 30bini de vermediler ben şimdi o bankaciyi bulup ne yapayım yatirsaydim 800-900bin gibi bir rakam olacaktı
-
@gariban doğruyu söylemen şartmıydı 😂
-
@bidünya ne yalan söyleyebilirim ne de içimde tutabilirim huyum kötü
-
@Ping-PONG ağlama yaw hele bir çıksın (kazanınca forum hesabını kapattı 😂)
-
@gariban bazen küçük yalanlar hayat kurtarabilir bazen ama her zaman değil 😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
42
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum