DV2022 Bekleme Odası
-
Günaydın forumun güzel insanları
-
bana bu yıl çıkıyor arkadaşlar cn ise 19362 demedi demeyin.
-
@Rhonster Dün gece güzel bir rüya gördün galiba :) Baya case number a kadar görmüşsün :D
-
ozaman case numarası tahmin edelim hep beraber vakit geçsin 19 gün kaldı benim case number CN 02164
-
@asilelif, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Günaydın forumun güzel insanları
Ehlen ve sehlen efenim 🙃
-
Ya bırakın en fazla danaburger görmüştür rüyasında o 🤣
-
Tampada geziyodur o rüyasında ne numberi :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
bana bu yıl çıkıyor arkadaşlar cn ise 19362 demedi demeyin.
Hadi inşallah 🙏
-
@Rhonster çıktı demek hayırlısı olsun o zaman, darısı başımıza 👍 böyle böyle evren duyacak sesimizi
-
Ben de bugün rüyamda gördüm, ama biraz korktum, sonuçlar açıklanıyordu canlı yayın gibi bir şey vardı bazı insanların bazıları çıktı yazıyordu ama sanki çoğu insan çıkmadı diyordu ondan sonra uyandım galiba, bizim sonuca bakacağım internet yok yada bilgisayar açılmıyor.
-
İçimden bi ses, 2023 senin yılın olacak diyor. Hedef 2023. Bu sene çıkmayacağını biliyorum, heyecan yok bende ondan :smiling_face:
-
@ihavedreamed bu sene şans geçen seneye göre biraz daha yüksek gibi ama belli olmaz tabi :)
-
@WalterPinkman rüya değilde aydınlanma yaşadım kafamda bu no yankılanıyor
-
@gariban evrene mesaj atsam kaç milyon yıl sonra gelir kim bilir :D
-
@Chandler işte doğru yorum hakketten tampadaydım
-
@Ping-PONG bilemedin ben rüyamda yemek görmem hiç :D
-
@Rhonster bende hissetim sana cikiyor seneye de bana demedi deme
-
@Rhonster Tüm Forumu Tampa hayranı yapmışsın. :D
Bir tek beni Tampa hayranı yaptın zannediyordum. :D -
@Halil-İbrahim-Kamacı herkesin kanına girdim :D
-
@Ping-PONG ne zaman yapıyoruz barbekü 🗽🐃 🥩😂
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
54
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu535.0k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum