DV2022 Bekleme Odası
-
@gizemb, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
burayada not düşeyim siz siz olun dikkatli olmaya çalışın coronada durum biraz vahim................ya bak şimdi bu konuda devlete sitemimide anlatayım sizi corona + çıktıktan sonra ikinci testi yapmıyorlar 10 gün sonra. iyi iseniz hayatta iseniz otomatik iyileşen sayısına ekliyorlar ve hes hemen yeşile dönüyor.... ayrıca evde temaslı kardeşlerim vardı eve test istedik araç olmayınca millete bulaşmasın eger coronalarsa diye yoğunlarmış 184 e şikayet ettim oda kurumu tekrar arayın diye pası aynı yere atıyor ha birde yoğunuz siz sosyal mesafeye dikkat ederek gidin teste yahu corona + belki minibüste otobüste nasıl dikkat edelimmmm SOSYAL MESAFEYE dedim o zamna bulaştıralım gitsin ya te allahım.. ayrıca bunu yapan devlet hastanesi bize teeeee anası uzaklıkta özeller 250 liraya yapıo 6 kişiyiz hesaplayın yengem başka ilde anca tanıdık sayesinde devlette 2 testi yaptırdı- olduğunu öğrendi allah yardımcımız olsun ya ne diyeyim burayada bilgilendirme olsun...
@gizemb çok geçmiş olsun. Çok zor bir süreç insan ne yapacağını bilemiyor...inşallah en kısa sürede atlatırsınız.
-
Bu ileti silindi! -
@Ping-PONG Bro ben ORDU’luyum 🐟🗽😂
-
@Emtee
Gaç urdan la ne bilin zen aaa unu :D -
@Ping-PONG vayy seni gınımını sen ba ne biilin acabaaa 😂😂
-
@gizemb şuan ağır covid geçiren bir çok tanıdığımın eşleri işlerine devam ediyor evdeki çalışanları temazsiz gösteriyorlar işten güçten olmayalım diye bizim burada maaş genelde asgari gösterilir kalan maaş elden alınır karantina döneminde eksik maaş alıyorlar diye artık kimse ne teste gidiyor ne yakınını temaslı gösteriyor
-
Bir yer var biliyorum,
Her şeyi söylemek mümkün,
Epice yaklaşmışım, duyuyorum,Anlatamıyorum.
:D :D :DFidangör e korona bile hayretmemiş diilee? :D
-
@Zelene, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@gizemb şuan ağır covid geçiren bir çok tanıdığımın eşleri işlerine devam ediyor evdeki çalışanları temazsiz gösteriyorlar işten güçten olmayalım diye bizim burada maaş genelde asgari gösterilir kalan maaş elden alınır karantina döneminde eksik maaş alıyorlar diye artık kimse ne teste gidiyor ne yakınını temaslı gösteriyor
Ne hallere düştük be🤦🏻♀️ Acınacak haldeyiz
-
-
@Ping-PONG sen nerelisin dostum beni benden daha çok tanıyan aslan parçasını bilmek isterim 😂😂😂
-
Kayadibi köyü Altınordu :D
-
Vayy aslan parçasına bak benim akrabağlarım var GİDEN ailesi diğim tanıyan mı hatta geçtiğimiz yaz 45 gün kaldım 😂 @Ping-PONG
-
@Ping-PONG YILDIZLI KÖYÜ 😂🗽
-
32 yaşına giricem önümüzdeki ay. Bu yaşıma kadar Ordu' ya ya 3 ya 4 kere gittim.
Ama yurtdışına çıkacağım güne kadar bundan sonra kışlarımı Ordu' da geçireceğim sanırım. Çambaşı yaylasına kayak merkezi açmışlar.Aaaa uvrdan gayıvericiimm :D
-
Yine son hafta 1 gol atmaz da açıklanmasını ertelemezler inşallah niye aklıma girdiyse yine bu şimdi :(
-
@Ping-PONG bende 33 yaşındayım ist. Yaşıyorum
Ben gidiyorum genelde orduya hayırlısıyla kazanırsan türkiyeye gelmeyi düşünmüyorum uzun bi süre. Sadece Ailemi özlerim gerisinin canı cehenneme 😂 -
@Ping-PONG nerede yaşıyorsun? Ne iş yapıyosun pampaaa 🗽
-
@Hyller, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Yine son hafta 1 gol atmaz da açıklanmasını ertelemezler inşallah niye aklıma girdiyse yine bu şimdi :(
Abla bu lanet federal lerle bizim kör olası çöpçüler aynı köyün delisi bence. Biri milletin aşk hayatına sarmış biri umutlarına :D
-
Oooo biz yanlış şeylerle zaman geçiriyoruz. Kurtuluş Kraliçe' ye itaat ten geçiyor.
All-hail queen @cordelia :D
-
@Hyller Geçen sene hazırlıksız yakalandılar ancak bir senedir pandemi süreci devam ediyor. Erteleme olacağını sanmıyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
16
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum