@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
@Ekto-Oktan helal be hanımefendiye.
@codeko Merhaba. Asıl talihli olan anneniz ya da süreci takip eden sizseniz siz öncelikle sorularınıza cevap alabilmek için buradaki örnekte olduğu gibi imzanızı düzenleyin lütfen.
Excel tablosu için buradaki tabloda alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz.
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler..
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen...
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize.
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyızYorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
Chiliz yürüdü gidiyor. 2 günde 38% kazandırmış bana. Her ne kadar şu an whale olduğunu düşünsemde, yıl sonuna doğru 4x, 5x olacağını düşünüyorum. Bütün yatırımımın yarısını aktarmış bulunmaktayım. YTD ama bir araştırmanızı tavsiye ederim. Benimle beraber batabilirsinizde. Tamamen özgür araştırmalarınızı yapmanızı tavsiye ederim.
aman forum coin sitesine dönmesınde arkadaslar
@bitkicel, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
aman forum coin sitesine dönmesınde arkadaslar
Temmuz dan beri forumda aktifim. Nick yeni
ilk defa bugün, insanlara faydası olsun diye paylaşım yaptım. Uzun vadede çok fazla güveniyorum çünkü 
@tolgasatir Sermaye varsa buradan da FBA yapma şansınız var aslında. Biliyorsunuzdur muhtemelen, Amazon satışının %65-70 arası Prime üzerinden dönüyor. Bu nedenle dropshippingin başarı şansı bana çok zor geliyor.
Umarım her şey gönlünüzce olur.
@Ping-PONG ne zaman ıslatıyoz paraları 
Bir pizza yeterse göndereyim. Ne kadar paylaşımcıyım görüyorsun. 
Bu yaşananlar Rusya'dan green card kazanacakları nasıl etkiler?
@Masda Valla umarım bir an önce mülakatlar başlar da vizelerinizi alırsınız ya gerçekten çok üzülüyorum DV2021'in durumuna. DV2020 ye kötü diyorduk ama o yıl en azından konsolosluklar kapanana kadar yine bir nebze olsun vize verildi, yanlış hatırlamıyorsam 17 bine kadar gelmişti. 2021 de inşallah çok geçmeden başlar da hızlıca verilir. 
@Ping-PONG Taraftar tokenları da CHZ tabanlı çıktığı için uzun vadede ben de kazandıracağını düşünüyorum ama çok unstable gidiyor. Öyle olunca ben uzun vade bekleyemiyorum içim sıkılıyor al sat yapıyorum 
Uzun vade için XVG, IOTX, TVK da iş yapar düşüncesindeyim bir araştırabilir ilgili arkadaşlar varsa, hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir 
GC yi nasıl etkiler bilmiyorum ama Türkiye' nin bu olayların dışında kalabileceğini sanmıyorum. Eğer olaylar kızışırsa; Ki kızışmamasının şahsi görüşüm imkanı yok. Çok farklı süreçlerin içerisine gireceğimizi düşünüyorum.
Bu konuyla ilgili bir de espri yapmak istiyorum eğer yanlış anlamazsanız. Eğer WW3 patlar ve Türkiye ABD' nin yanında yer alır ise coğrafi bilgi ve istekli olma durumu ile ABD ordusuna katılarak vatandaşlık alabiliriz. (Bir tarafımdan uydurmuyorum. ABD' nin bu tarz uygulamaları mevcut.) 
Tamamen mizah amaçlı 
ANKR nereye gidebilir? 20% yukselmis bugun.
@panaroyak bende oyle ihtiyaci olan her canliya elden geldigince yardim eder sirt donmem ..
Onu su yuzden yazdim hayvanlari kapali camlarin ardindan satin alip bir sure sonra sokaklara salarak bu piyasayi ayakta tutmaya katkida bulunan insanlara istinaden .
@MySea, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
ANKR nereye gidebilir? 20% yukselmis bugun.
Abi ben bahsettiğimiz coin lere göre çok daha stabil kalacağını büyük karlar ettirmeyeceğini (1 yıllık süreçte) ama ağlatmayacağını da düşünüyorum.
Bu arada coin muhabbetine dönüyoruz diye beni kurşuna tutmazlar inşallah senin yüzünden başladı diye 
@MySea Abi dün retest eğrisi bitmiş ve üstüne kırmış, takip ettiğim bir coin değildi farkında olsam dün girerdim 
Kucuk bir miktar ANKR almistim, bakalim ne olacak.
XLM vardi, biraz erken davranip sattim. Yinede bir miktar kar elde ettim.
Ben yatırımımın büyük bir kısmını başka yerlerde değerlendiriyorum. İyi de gelir elde ettim ama elimi süremiyorum şu an
Tahmin edersiniz ki bazı durumlarda çekilemiyorsunuz.
Kenarda nakitim olmadığı için hatrı sayılır bir kredi çekerek yapıştırdım CHZ ye 
ben 45 cent ten girdim. Şu an 69 cent civarlarında. Sizi üzmeyecek bir miktarı atıp yıl sonuna kadar unutabilirsiniz. Benim 4x 5x tahminim en kötümser tahminim eğer 20x in üzerine çıkarsa hiç şaşırmam. Aramızda kalsın YTD 
@Ping-PONG Katılıyorum CHZ yıl sonu hedefi oldukça yüksek olur ben de 3-5x arası bekliyorum (ytd) bir iki ay daha geçsin yıl sonu çantası yaparım kendime
şimdilik kısa vade devam 
Konuyu kim açtı bilmiyorum bu arada ama birisi tepki gösterirse başıma bir şey gelirse google play sorumludur ona göre. 
Ben premier league in transfer dönemine girmesini 4 gözle bekliyorum.

Edit:
Ben krediyi kapatacak miktarı çekip kar olan kısmı yılbasına havale diyorum. 75 cent i gördü 
@Ping-PONG aynen öyle o dönem piyasa çok canlı geçecek
güzel plan bence devam riske gerek yok 
Ben 74 den (anapara kadar) çıktım. Aşağı dalgalanmaya başladı. Bir insanın kalbi bu kadar temiz olabilir. Coin lere fısıldayan adam diye konu açıcam foruma.