Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!
  • Yasaklı

    Bu ileti silindi!
  • ⭐⭐⭐

    Arkadaşlar gerçekten rahatsız edici olmaya başladı artık
    üzerinden saatler ve sayfalar geçti bu neyin davası
    sayın @crazycells rica etsek müdahale etseniz

  • Yasaklı

    @bidünya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    Arkadaşlar gerçekten rahatsız edici olmaya başladı artık
    üzerinden saatler ve sayfalar geçti bu neyin davası
    sayın @crazycells rica etsek müdahale etseniz

    Evet hanımefendi üzerinden saatler geçmiş bu neyin davası ve pisliği gerçekten. Herkes olayı bir şekilde kapatmış. Konunun orta yerine gelmiş yine aynı edalarla.

    Haklısınız, Sayın, @crazycells den ben de rica ediyorum. Beni de engellesin ama bu bitmiş diyaloğun üzerinden pislik yapanları da engellesin.

  • ⭐⭐⭐

    Satın @Ping-PONG ve diğer arkadaşlar biz burada hakem değiliz fakat kimin ne dediğini ne demek istediğini zaten hepimiz anlıyoruz ve müdahil olmak istemiyoruz. Ve git gide çirkinleşiyor ortam haklıyken haksız duruma düşüyor birileri. Engel koyabilir, görmezden gelebilir, cevap vermeyebilirsiniz aslında yine de siz birsiniz tabi. Ben sadece rahatsız olduğumu dile getirmek istedim.


  • Ben daha fazla bu konu hakkında yazmicam. Fakat burada din hakkında konuşurken sırf kendi kültürünüzde yok diye pis bir şey yiyorlar vs diyerek başka kültürden olan insanların varlığını ve buraları okuduğunu unutmayın. Özellikle de bunu saygı arayisiyla hiç yapmayın. Saatler geçmiş olabilir ama burada farklı ağızlarına aynı söylemlerle insanlar gelmiş yorum yazmış. Cevap hakkım olduğunu düşünüyorum.


  • E-ticaret ile ilgilenen arkadaşımız, acaba ürünleri aliexpres’ten yazılımla çekip mi satış yapmaya çalışıyorsunuz ?


  • Merhaba arkadaslar

    Araniza yeni katildim. Ben de Mayis ayini sabirsizlikla bekliyorum. Green Card cikmazsa ya yuksek lisans ile ya da is bularak Amerikaya gocmeyi dusunuyorum. Bastan soyleyeyim irkciliga ve her turlu din, dil, cinsiyet ayrimciligina karsiyim.

    Kendimi tanitayim hemen. Oncelikle Turkiye'nin en iyi universitelerinden birinden yeni mezun bir muhendisim. Etnik köken olarak Türk ya da müslüman değilim.

    Kürdüm ve bir Kürt milliyetçisiyim, bu yuzden dogdugum vatanimi hem cok seviyorum hem de dogdugum buyudugum vatanimda sikintilar yasiyorum. Kürt olmaktan gurur duyuyorum. Sikintilar yasasam da Kürt olmaktan vazgeçmeyeceğim.

    Ayrica batı ülkelerinin cogunu da çok seviyorum ama ABD'yi bir ayrı seviyorum ve oralara gocmek istiyorum.

    Amerikaya taşınmak istememin siyasi, sosyal ve ekonomik cesitli sebepleri var ama en onemli sebebi ozgurce yasamak. Anadilim olan Kürtçe, ilkokulda ogrendigim Türkçe ve iyi seviyede Ingilizce ile toplam 3 dil biliyorum.

    Musluman degilim, Allah'a inanmiyorum. Bu sebeplerden dolayi oralara kolay uyum saglayacagimi dusunuyorum. Herkesin Amerikaya tasinmak icin cesitli sebepleri var ama benimkiler cogunlukla ozgur yasama istegimden dolayi. Herkese bol sans diliyorum. Hepinize saygilar ve sevgiler.


  • @sibemo Kendi kendine bir neden belirlemişsin(kendi kültürlerinde yok vs. diye)buna da inanmışsın bir de cevap hakkım diye kendi varsayımlarınla laf uzatıyorsun,burası polemik yeri değil,burası insanların ayrıştığı değil ortak noktaları bulup birlikte sohbet ettikleri bir yer.

  • Yasaklı


  • @MySea Bunlar gerçekten eğitim maksadı ile gönderilmiş kişiler mi yoksa zaten Almanya'ya gitmek için imkan arayan kişilere belediyenin yapmış olduğu bir kılıf hazırlama girişimi mi keşke gidenler ve dönmemeyi tercih edenler arasında ben de olabilseydim 😂 Bunun Amerika versiyonunu yapacak belediye yok mu


  • @kprelif Ben bu isin tesadufen yapildigina inanmiyorum. Planli yapilmistir buyuk ihtimalle.

  • Yasaklı

    @Melih-Tokal ve aynı hedefte olan gençler için güzel bir haber.

    2021 senesi için yapılan araştırmalara göre önümüzdeki süreçte, şu an 20k civarlarında olan pilot ihtiyacının, mevcut pilotların sayısı ve durumu göz önünde bulundurulduğunda daha da artacağı düşünülüyor. Umarım GC hedefinize ulaşır bu süreci değerlendirme şansına nail olursunuz.


  • @furkann ben bu forumu uzun zamandır takip ediyorum zaten. Konuya hakim olmadan bana uyarı da bulunmanız biraz ilginç geldi. Muhabbeti ben başlamadım. Muhabbete dahil oldum cunku hristiyanim, domuz eti yiyorum ve burada ki konu muslumanliga saygiyi duyulması konusuydu. Ama maalesef ki saygi isteyen aynı kişiler domuz eti pis vs dediler.
    Neyse ney toplumun geneli yapısı tutumu belliyken ben aldigim tepkilere hiç şaşırmı yorum. Adil değil ama kabullendik.

  • ⭐⭐⭐

    @Sui yok vekalet kimseye vermedik imzaya gittik odaya kayıt için sadece başvuruları ödemeleri falan onlar hallettiler. İlkay zaman ın eğitim paketinden aldım. Müşteri gibi alıp depoya gidiyor depoda bizim etiketimizle müşteriyr tekrar kargolanıyor.

  • ⭐⭐⭐⭐⭐

    Arkadaslar, hayvan etleri konusunu tamamen kapatiyoruz, bu konuda konusmak isteyen sohbet bolumunde yeni bir baslik acarak bunu yapabilir. Bu baslik altinda israrla bu konuyu acmayin lutfen.

  • ⭐⭐⭐

    @letsdothis yok sistem biraz daha farklı çin üzerinden dönmez


  • @tolgasatir anladm hocam. Esnaf sanatkar odası, ticaret odası vs sırf birilerinin cebini doldurmak için yapılanmış şeyler. Zorunluluk olması saçmalık.

    2013 yılından beri e ticaret ile iştigal ediyorum ve bu kadar süre içerisinde hiç mantığıma yatmayan tek şey bu dropshipping olayı. Umarım bir başarı hikayesi yakalarsınız.

  • Yasaklı

    @crazycells iletilerimi silmişsiniz. Ben itibar kasmıştım onların üzerinden. Bütün algı operasyonum boşa gitti. Puanlarım uçtu gitti.
    Sizi hiç bir zaman affetmeyeceğim. 😭

  • ⭐⭐⭐

    @Sui bir başarı hikayeis yaratırsam size de haber veririm öğrendiklerimi mantığını iyi kötü anlatmaya çalışırım dilim döndüğü kadar inşallah 8 mayısta yüzümüz gülerde FBA yaparız dropshipigle ugrasmayız 🙏🙏


  • @gokhanbagatur bütün kedi ırklarını severim ama tekir kedinin verdiği enerjiyi hiçbir cins kediden alamıyorum. Günlük dozumu almazsam bir eksiklik yaşıyorum gün içinde 😄


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

104
Çevrimiçi

40.7k
Kullanıcı

4.4k
Konu

424.1k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum