Florida Tampa'da Uber/Lyft/Doordash/Amazon Flex benzeri işlerin ortalama saatlik ücretleri
-
Arkadaşlar merhaba. Tampa'da yukarıda bahsettiğim işlerin (veya varsa benzerleri) ortalama saatlik ücretleri ne kadardır? Sadece bu işler ile 4000 dolara yakın para kazanmak mümkün müdür?
Veya önerebileceğiniz yukarıdaki işlerden daha iyi bir iş var mıdır?
Çok teşekkür ederim..
-
@denizkaya forumun tampa sorumlusu tampa muhtarı @Rhonster size yardımcı olacaktır
-
@ayvalik10, içinde söyledi: Florida Tampa'da Uber/Lyft/Doordash/Amazon Flex benzeri işlerin ortalama saatlik ücretleri
@denizkaya forumun tampa sorumlusu tampa muhtarı @Rhonster size yardımcı olacaktır
:) Yorumunuz için teşekkür ederim.
@Rhonster muhtarım bizi bir aydınlatabilir misiniz....
-
@denizkaya :D ben ne dersem yalan olur yaşayan birine sormak lazım orda forumda 3 4 kişi var gördüklerinde cevap vereceklerdir.
-
@denizkaya bu dediğin işler tamamen değişken işler ama her gün aynı istikrarda gidemeyebilirsin. ortalamasını 13 15 dolar arası almakta fayda var fazlası zaten sevindirir en azından 13 15 alırsan kendini ona göre hazırlarsın.
-
@Rhonster Kuzenim orada oturuyor.. Haftalık 1000 dolardan az yapmadığını söyledi fakat bana biraz abartı gibi geldi :)) Sizin saatlik hesaplamanızla da bu mümkün gözükmüyor.
Teşekkür ederim :)
-
@denizkaya bahşişler kaç saat çalıştığın o günkü yolcu sayısı bir çok etkeni var ama yapılabilir dirayetliyseniz niye olmasın günlük 300 dolar 400 dolar alanları biliyorum ama o günleri bonus günleri ortalama gerçekci olursak 100 150 dolar arasıdır benim görüşüm.
-
@Rhonster Çok teşekkür ederim :)
-
Su basliktan bilgileri takip edebilirsiniz, sorularinizi da bu baslikta sorabilirsiniz:
https://yesilkartforum.com/forum/topic/652/amerika-da-uber-eats-doordash-ve-pizza-delivery-yapmak/
Maalesef ayni is kolu icin her sehre ozel ayri baslik acmayi dogru bulmuyorum.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum