Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2022 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.2k 1.1k 1.6m 976

• yav biraz kafa dağıtayım diye foruma giriyorum burdada tartışma var :D

• Biz televizyon izlerken bile boş haber veren kanallar konusunda seçici oluyoruz şu forumun haline bak.. Buraya ilk defa yazıyorum ekim ayından beride takipteyim gerçekten süreç ile alakalı veya bilmem gereken öğrenmem gereken bir bilgi var mı diye giriyorum sayfalarca bence forumun konusunun dışında muhabbetleri görüyorum sadece.. sn @crazycells bey bu konu nasıl çözülebilir? Veya bilgi almak için bu başlığa bakmamamız mı lazım?

• @sinemüren bilgi almak için başlıklar var onları takip edebilirsiniz burası sohbet odası insanların sohbet etmesi veya tartışması gayet normal. merak ettiğiniz bir konu varsa iletin ilgili başlığa yönlendirelim.

• Yine "bekleme odasında muhabbet olmasın" dönemi geldi galiba :D Bin tane sadece bilgi veren başlık var, bir tane muhabbet başlığı olmasın mı?
    Vay arkadaş :face_with_tears_of_joy:

• @Rhonster

oruç: Tanrı'ya ibadet amacıyla yeme, içme vb. şeylerden belli bir süre kendini alıkoyma.

Fasting: abstain from all or some kinds of food or drink, especially as a religious observance.

Пост: религиозно обусловленная традиция временного воздержания от принятия пищи и питья (полностью или определённого вида), сопряжённая с другими духовно-аскетическими практиками.

Hristyanlikta oruc

Büyük Perhiz, Paskalya döneminde, 40 gün boyunca hayvansal gıdaları yememek kaydı ile tutulan oruçtur.

Kaynak: https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Hristiyanlıkta_oruç

Şimdi git vejeteryanlık. veganism Ve вегани́зм in anlamlarını da sen bul.

Bir daha da bilmediğin konularda araştırmadan öğrenmeden topluma açık yerlerde yazıp insanlara hakaret edip fikir belirtme.

• Ben de Hanımı tebrik etmek istiyorum. İlk iletisini tepki alma amacıyla kurmuş gibi oldu. 🙃
    @TughanTug hiç boş durmuyorsun hiç 🤣

• @Boris-İvanoviç

Gerek yok, ben size gayri müslim ne demek onun anlamını bulayım.
    "Gayrimüslim, İslam hukuku ve dünya görüşünde Müslüman olmayan tanımlamak için kullanılan terim."

yani yazı yazarken "Gayri müslimlerin orucu" diye yazmayacaksınız o zaman. Yanlış ifade etmişsiniz, hala ısrar ediyorsunuz. "Hristiyanlıkta oruç, ..... da oruç" diye yazacaksınız. Çünkü gayri müslim kelimesi müslüman olmayan her insanı içine alır.

• Herkes yüzüne bi su çarpıp gelsin öyle yazsın lütfen. Günlük hayatımız zaten gergin geçiyor. Bari hayallerimizin olduğu bu forumda negatiflikle dolmayalım. Lütfen biraz saygı..

• @panaroyak

Ben “bilader” i gördüm. Cevabı kestim. Namık Kemal geldi aklıma. 🤣

• Hayallerim "ramazanda yemek yediği için dayak yedi" haberlerinin olmadığı bir coğrafyada yaşamak. Bireyselliğin, özgürlüğün, ifade özgürlüğünün kişilere ve sınıflara özgü bir ayrıcalık olmadığı toplumlarda yaşamak. Ama "kadere bak" ki kaçamıyorsun.

• @Ping-PONG En son güzel güzel totemimi yapıyordum ben, aman aman nereye geldik :face_with_tears_of_joy:

• Saygıdan bahsedip saygısız olmak, özgürlükten bahsedip, başkalarının özgürlüklerini sınırlandırmaya çalışmak sadece bencillerin yapacağı iştir. Başka söze gerek yok.

• @Boris-İvanoviç @TughanTug cevabı vermiş zaten sen şimdi git o aklını kullan sana yazını değiştir diye bu yüzden dedim akıl yoksunu gerçi sende haklısın olmayan şeyi kullan diyorum bende.

• @Sui kpss sınav sorusuydu geçen yıl :D coğrafya kaderdir sözünün sahibini sormuşlardı.

• @crazycells Endişeye mahal yok endişeye!
    🤫🤫🤫 Asayiş berkemal 🤣

• @Ping-PONG sen nirdasın gaç gündür ?

• Üniversite projesi hazırlıyorum.
    El yapımı minyatür yat yapıyorum.
    Drone ile aynı özelliklerde 🤣
    Üniversitenin lab ına hediye edicem.
    O yüzden baya özeniyorum.

• Yaptığınız muhabbetlerin seviyeside önemli tabi. Forum veya konu ile ilgili bilgilendirici bişey olsa ne ala ama yaptığınız muhabbetlerin seviyesi belli evet bekleme odası boş muhabbet odası değil malesef..

• @Rhonster Diyenin Amerika kıtasının keşfinden önce bunu dile getirmesi de ayrı bir konu.

Kader filan tartışıp linç yemeyeyim şimdi.

• @sinemüren nickinizden adınızın sinem olduğunu varsayıyorum yanlışsam düzeltin lütfen saygısızlık etmek istemem önceki iletimde söylediğim gibi tartışmalar her zaman oluyor burada sonuç tarihi yaklaştıkça daha da artacak türkiyenin dünyanın her yerinden insan burada ister istemez zıtlıklar oluyor mazur görün daha sonra sakinleşiyor iş çığrından çıkarsa da sayın @crazycells müdahele ediyor zaten.

Benzer Başlıklar

• DV2026 Sohbet Odası

9k
    30 Oy
    9k İleti
    438k Bakış
    Y
    @alplion Bir çıktı vardı alıp dolduruyor, fotoyu yapıştırıp abd ye postalıyordunuz.
  • DV2024 Sohbet Odası

31k
    1
    50 Oy
    31k İleti
    2m Bakış
    F
    @tolgasatir merhaba bende 2 yıl önce soy ismimi değiştirdim o zamanlar yeni bir madde geldi e devletten hemen değiştirebildik bu sene talihli seçildim ds 260 formumu yeni soy ismime göre doldurdum kimliğim ve ehliyetimi yenilettim ama pasaportum yeniletmemiştim kullanmadığım için 10 yıllıktı ds 260 formunu doldururken pasaport numaramıda girdim şimdi pasaportumu yeni soy ismim yazması için değiştireceğim mecbur peki bu bana mülakatta sıkıntı yaşatırmı veya pasaport yenilettiğim zaman pasaport numaram değişmiyorsa bir problem olacağını zannetmiyorum kendimce yardımcı olabilecek varmı?
  • DV2022 KAZANANLAR

Kilitli Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
    2
    8 Oy
    2 İleti
    2k Bakış
    crazycellsC
    @ozguryigit sayin @ozguryigit bu baslik icin biraz erken bence :) isterseniz sonuclarin aciklanmasini bekleyelim... Su an icin DV2022 Bekleme Odasi'nda bu konulari konusabiliriz. Ayrica su basliklari da incelemenizi tavsiye ederim: https://yesilkartforum.com/forum/topic/329/abd-ye-gitmeden-önce-ve-gittikten-sonra-yapılacaklar https://yesilkartforum.com/forum/topic/309/amerika-da-yasanacak-eyaletin-secimi
  • DV2018 Bekleme Odası

6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    profaxesP
    Sadece ögrenmek istedim, sonuçta süreci yönetirken beklentilerimde bu olasılıkları da düşünebilmek için.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

21

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k