Üyelik oluşturma ve foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

  • Müslümanların bu kadar saygı beklemesi, başka hiçbir görüşe saygı göstermemesi ve her şeyden nem kapmaları da bana entersan geliyor.

    Her orucu islamiyete bağdaştırmak da ayrı bir konu ya neyse.

    @Calibraturbo kardeşim beraber açarız orucu ama ben alkol tüketmeyi uzun süre önce bıraktım, boşta Hatorade kalırsa ondan içerim artık 🙂


  • Burası yakında çok değerlenir.
    100 usd'ye reklam alırım
    🙃

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Batuhan-X ilk sayfa mesajını satayım 😃

  • Yasaklı

    @Sui, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

    Müslümanların bu kadar saygı beklemesi, başka hiçbir görüşe saygı göstermemesi ve her şeyden nem kapmaları da bana entersan geliyor.

    Her orucu islamiyete bağdaştırmak da ayrı bir konu ya neyse.

    @Calibraturbo kardeşim beraber açarız orucu ama ben alkol tüketmeyi uzun süre önce bıraktım, boşta Hatorade kalırsa ondan içerim artık 🙂

    Helal kesim tabirini islamiyet dışında ne için kullanıyorsun acaba sen?
    Helal kesim domuz eti diye cümle kurarsan ben buna islamiyet ile dalga geçmek derim. Aksini iddaa edenin de ya zihniyetinden şüphe eder ya da tek amacının sataşmak olduğunu düşünürüm.

    Kurduğun 3 cümlenin 3 ünde de bana sataşıyorsun.
    3 ünde de savunman saçma sapan.

    İslamiyetle bağdaştırmış olmama laf söylüyorsun ama helal kesim yazdığını görmüyorsun bile çünkü tek amacın sataşmak.

    Saygı bekleyip saygı göstermediğini düşündüğünü söylüyorsun (müslümanların) ama saygının müslümanlık ile alakası olduğunu savunmadım ve baştan sona sadece nezaketten bahsettim.

    Hatorade ise gatorade den iğrenenlerin hitap şeklidir. Yazan kişi bunu ironi olarak kullanmış. Ama bilmediğin bir konu üzerinden sataşmaktan da geri kalmamışsın.

    Seninle daha önce de böyle ufak bir tartışma yaşadık ama sonucunu tatlıya bağladık diye hatırlıyorum. Konuyu tam olarak hatırlamıyorum ama kesin benim ılınlı davranmam söz konusudur. Çünkü; kindar olduğunu hissediyorum. Umarım öyle değilsindir ve ben yanılıyorumdur.

    Bu saçma sapan diyaloglara cevap vermek istemediğim ve iyi niyetimi kaybetmeme sebep olabileceğini düşündüğüm, enerjimi sömüren insanların varlığından dolayı ileti yazmayı bırakıyorum.

    Bu bekleme odası paylaşımda bulunmak ve arkadaşlıklar kurmanın ötesine geçti.


  • Bu ileti silindi!

  • @Rhonster okuduğunu anlamayanlar için gayet de açık bir entari yazmıştım ama buna rağmen anlamayan çıkmış.
    Google dan faydalanmak zor olmazsa gerek.


  • Gerçekten buradaki bazı insanlara şunu söylemekten başka bir şey gelmiyor içimden 😂


  • Totem yapmıştım 8888. gönderiyi atacağım demiştim kendime, onu kaptırmadan atayım da. Bu odadaki 8888. mesajı yazıyorum şu an. İnşallah bu sene artık talihliler arasında olup 8888 no'lu CN ile DV2022 sürece devam etmek kısmet olur 😃 🙏


  • @Ping-PONG Yok be abi ne üzülmesi 😃 Sınav haftamdayım, bu aralar çok yoğunum arada okuyup çıkıyorum.


  • @Ping-PONG
    "boşta Hatorade kalırsa ondan içerim artık" o kadar çok dislike almış ki kalmamıştır demek istemiş olabilir miyim? Bilmediğimden oluyor hep bunlar, cahillik.

    Saygılı olun insanların yazdıklarına, her yazana üst perdeden cevap vermeyin istiyorum, çok zor olmasa gerek. Her şeyin en iyisini siz biliyor olamazsınız.

  • ⭐⭐⭐⭐

    @Boris-İvanoviç ben size ne diyorum siz bana ne diyorsunuz ? yazdığınız şey aynen şu "gayri müslimlerin orucu da hayvansal gıda yememek" bu dediğiniz veganlık vejeteryanlık. yazdığınızın ne anlama geldiğini bile bilmiyorsunuz bende başta gayet normal olarak yanlış anladım daha sonra tamamen bilgi eksikliğinizden kaynaklı olduğunu düşünüp güzelce yazdıklarınızı düzenlerseniz yanlış anlaşılmaz dedim aklınızı kullanmakta zor olmasa gerek dimi. googledan daha iyidir kendisi.

  • Yasaklı

    @Melih-Tokal

    Vize ler sanırım. Bende de var aynı dertten 🤣
    30 umdan sonra mühendis olacağım dedim. Sardım üniversite okuyorum. Kolay gelsin dostum. 🙃

  • Yasaklı

    @Sui

    Yahu yazmayayım diyorum ama insan dayanamıyor.
    Ulu orta insanların inançlarıyla dalga geçersen, bu kadar nazik tepki aldığına dua etmen gerekir.

    Sana gelirsekte; ne kadar boş bir adamsın yahu.
    Kendi kendinize saçma sapan çıkarımlar yapıp insanlara sataşıyorsunuz. Desteklediğin şeyin desteklenecek yanı yok. Gelmiş bir de bana afra tafra yapıyorsun.

    Sizin zihniyetiniz en az yobazlarınki kadar tehlikeli.

    İyi niyetinde bir sınırı var yahu.


  • @Ping-PONG Yazma bilader, zor değil.


  • İnsanların dini inançları, siyasi görüşleri, düşünceleri hiç kimseyi ilgilendirmez ve bu konuda tek yapmanız gereken saygı duymak zorunda olduğunuzdur. Anlayamıyorum, neden insanların dini inancıyla veya görüşleriyle dalga geçilir ve bu yüzden linçlenir ki. Lütfen saygılı olun ve bu tür konuların tartışılmayacağı, bu tür tartışmaların sonunun gelmeyeceği bilincinde hareket edin.


  • yav biraz kafa dağıtayım diye foruma giriyorum burdada tartışma var 😃


  • Biz televizyon izlerken bile boş haber veren kanallar konusunda seçici oluyoruz şu forumun haline bak.. Buraya ilk defa yazıyorum ekim ayından beride takipteyim gerçekten süreç ile alakalı veya bilmem gereken öğrenmem gereken bir bilgi var mı diye giriyorum sayfalarca bence forumun konusunun dışında muhabbetleri görüyorum sadece.. sn @crazycells bey bu konu nasıl çözülebilir? Veya bilgi almak için bu başlığa bakmamamız mı lazım?

  • ⭐⭐⭐⭐

    @sinemüren bilgi almak için başlıklar var onları takip edebilirsiniz burası sohbet odası insanların sohbet etmesi veya tartışması gayet normal. merak ettiğiniz bir konu varsa iletin ilgili başlığa yönlendirelim.


  • Yine "bekleme odasında muhabbet olmasın" dönemi geldi galiba 😃 Bin tane sadece bilgi veren başlık var, bir tane muhabbet başlığı olmasın mı?
    Vay arkadaş 😂


  • @Rhonster

    oruç: Tanrı'ya ibadet amacıyla yeme, içme vb. şeylerden belli bir süre kendini alıkoyma.

    Fasting: abstain from all or some kinds of food or drink, especially as a religious observance.

    Пост: религиозно обусловленная традиция временного воздержания от принятия пищи и питья (полностью или определённого вида), сопряжённая с другими духовно-аскетическими практиками.

    Hristyanlikta oruc

    Büyük Perhiz, Paskalya döneminde, 40 gün boyunca hayvansal gıdaları yememek kaydı ile tutulan oruçtur.

    Kaynak: https://tr.m.wikipedia.org/wiki/Hristiyanlıkta_oruç

    Şimdi git vejeteryanlık. veganism Ve вегани́зм in anlamlarını da sen bul.

    Bir daha da bilmediğin konularda araştırmadan öğrenmeden topluma açık yerlerde yazıp insanlara hakaret edip fikir belirtme.


Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

92
Çevrimiçi

40.9k
Kullanıcı

4.4k
Konu

425.7k
İleti


| | | |

Powered by NodeBB | Copyright © 2023 Yesilkart Forum