Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

DV2022 Bekleme Odası

Yeşilkart (Greencard) ve Göçmenlik
22.2k 1.1k 1.6m 976

• Şafak 24 erzincana selam olsun

• @semavi abi aracının modeli nedir? Şu videoda gördüğüm siyah büyük araç.. Hep büyük araçlara ilgi duymuşumdur. Gençler hızlı yarış arabalarını sever genelde ama biraz istisnayım sanırım

• @Batuhan-X, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@semavi abi aracının modeli nedir? Şu videoda gördüğüm siyah büyük araç.. Hep büyük araçlara ilgi duymuşumdur. Gençler hızlı yarış arabalarını sever genelde ama biraz istisnayım sanırım

Aile için kullandığımız aracimiz o. Benim şahsi aracım maalesed olamıyor işim gereği :)

2011 Lincoln navigator 4x4 Limited

Daha önce de aynisindan vardı ama 4 çeker olsun diye bunu aldım

• az kaldı değil mi :)

• @semavi orda carmax ımı ınceleyelım ordanmı alalım daha garantı olsun dıye cargurusta fıyatlar cok dusuk ama guven vermıyor

• Ben ABD de gençlerin araba ve sürüş bilgisinden şüpheliyim. Gösteriş için araba seçip kötü görsellisini, sürüş keyfi için seçip gidip en saçmasını buluyorlar.

Tek doğru sabitleri; Güç sevenler Amerikan kasından şaşmıyorlar. E onda da hata şansı yok zaten 🤣

Bir de sosyal medyanın her yeri saçma sapan is that a Supra video ları ile dolu. İğrenç 🤮

• @semavi arabayı çok beğendim. Fiyatı da uygun duruyor. Bir gün elbet oralarda yaşayacağım bu ya gc olur ya f1 olur. O zaman insallah böyle bir arabaya binerim. Hatta içinde bile bir kaç gün kalınır arka koltuklar çıkarsa 😂

• ⭐⭐⭐⭐⭐

Koltuklar yatıyor :) yatabilirsin :)

İnşallah diyelim ...

• Lincoln yenılerine bakıyorum gerçekten çok güzel !!! :)

• @serkanist arabayı biri sürerse kendinizi abd baskanı hissetseniz yeridir 😂 bizim büyükbaşlar ABD'de böyle araçlara çakar takmaya çalışır tabi yerse..

• ⭐⭐

seneye Louisvillede helal kesim pulled pork meshurdur oranın bbq ile orucumuzu acarız Kömürde tersdüzedilmiş ekmek yaninda Coleslaw ins yanindada lümonlu burbon viski.. Yerken Kapıdaki silveradomu/C4 korvetimi izleyecem. Like butonu çöksün. Dislayk atanları unutmadık HATORADE ısmarlıcam

• @Calibraturbo

Bunun tersini yapanlara yobaz diyoruz. Ama bu tarafta olup, belli bir bakış açısını sahip olduğun halde bu şekilde konuşman da aynı düzeyde hoş değil.
    Elbetteki herkesin inancı kendine, ben de pek dini vecibelerini yerine getiren bir birey değilim ancak; herkesin inancı kendine. Bir tarafı abarttıklarında hadlerini aştıklarında yobaz diye ötekileştiriyorsak, diğer tarafta durup bu şekilde konuşana da bir tepki vermemiz gerekir.

İnançla alay etmek hoş değil.

• Vedat MİLOR aşağıdaki twit i atmış.

Balık baştan kokmuş ve yolsuzluk toplumun her hücresine yayılmış. Yozlaşmış toksik bir toplum. Çürümüş bir sağlık sistemi. Neresi mi? 2015 Romanya. Kolektif olağanüstü bir belgesel. Mutlak seyredilmeli.

Altına gelen yorumlardan birisi de şu şekilde;
    Ekip otosu yarı yoldan geri döndü. Bu nasıl twit.

Benim bu güzel memlekete dair en çok özleyeceğim şeylerden birisi de mizahı. Türk mizahı, mizahların babasıdır. 🤣🤣🤣

• @Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Vedat MİLOR aşağıdaki twit i atmış.

Balık baştan kokmuş ve yolsuzluk toplumun her hücresine yayılmış. Yozlaşmış toksik bir toplum. Çürümüş bir sağlık sistemi. Neresi mi? 2015 Romanya. Kolektif olağanüstü bir belgesel. Mutlak seyredilmeli.

Altına gelen yorumlardan birisi de şu şekilde;
    Ekip otosu yarı yoldan geri döndü. Bu nasıl twit.

Benim bu güzel memlekete dair en çok özleyeceğim şeylerden birisi de mizahı. Türk mizahı, mizahların babasıdır. 🤣🤣🤣

Kesinlikle :face_with_tears_of_joy: Ben de şöyle bir tweet gördüm:
    "Whale Alert! 128.000.000.000 USDT has been transferred from TCMB treasury to an unknown wallet"

128 milyar olayını biliyorsanız ve kripto piyasası whale alert kalıbına hakimseniz çok akıllıca :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:

• @Calibraturbo, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

seneye Louisvillede helal kesim pulled pork meshurdur oranın bbq ile orucumuzu acarız Kömürde tersdüzedilmiş ekmek yaninda Coleslaw ins yanindada lümonlu burbon viski.. Yerken Kapıdaki silveradomu/C4 korvetimi izleyecem. Like butonu çöksün. Dislayk atanları unutmadık HATORADE ısmarlıcam

Bunu niye dislike ile taclandirdiniz anlamadim. Turkiye'de bazi et urunlerinde domuz eti ve diger bazi hayvanlarin etleri hatta sakatatlari zaten kullaniliyor. Bunu ben demiyorum, ilgili bakanlik marka marka acikliyor zaten. Sayin @Calibraturbo bunu zaten ABD'de yapacagini soylemis, Turkiye'de degil.

https://www.sabah.com.tr/yasam/2020/01/15/son-dakika-haberi-bakanlik-domuz-eti-kullanan-firmalari-acikladi-gurme-sucuk-hakkinda-skandal-gercek-ortaya-cikti

• ⭐⭐⭐

Geçen sene son zamanlar o kadar heyecanlı idi ki Bekleme Odası takip edemiyorduk. Bu sene sakin ama umutlu yine de. İnşallah bu kez yolumuz hayırlı günlere çıkar. 🙏

• Buralar şuan dutluk ama yakında değerlenir.
    3 vakte kadar İmar geçeceymiş deyyolla.

• @MySea

Abi sıkıntı orucunu viski ve domuz eti ile açacağını belirterek insanların inancı ile alay etmesinde. Gatorade in ne olduğunu da bir spor sever olarak iyi biliyorum. Ötekileştirerek taçlandırmış alayını da.

Ben şahsen din ile alakasız bir şekilde domuz etinden nefret ediyorum. İğrenç kokuyor.

Ama bu nedenle yargılayamam. Bir başkası çok lezzetli ve güzel kokulu olduğunu söyleyebilir. Benim tepkimi alan tek konu insanların inancıyla alay edilmesi. Tamamen insancıl bakış açısı, aynı şeyin tam tersini bir yobaz yapmış olsa ona da aynı yaklaşımı sergilerdim.

Ben kendi adıma oruç tutmuyorum. Hiç çekinmeden oturur restaurant ta yemeğimi de yerim. Ama elime bir şişe su veya yiyecek alıp, müslüman bir toplumun içinde sokakta yürüyerek tüketmem. Kimin ne dediğide asla umrumda değil. Tamamen saygımdan.

Bir sokakta elimde dondurma, çikolata yürürken eğer bana bakan birileri dikkatimi çekerse, çocuk büyük farketmeksizin eğer zamanım varsa ve maddi durumum elveriyorsa alır getirir ikram ederim. Genel olarakta elimde bişeylerle sokakta yürümemeye özen gösteririm.

İnsan ne yaparsa yapsın nezaket çerçevesinde yapmalı ve diğerlerinin duygularına, maneviyatlarına saygı göstermelidir. Kimliğim belli olmadığı için böyle rahat rahat dillendirebiliyorum. Yoksa; bakın ben böyle bir insanım der gibi şu yaptığım bile nezaket dışı bir hareket.

Eğer bu arkadaş benim göremediğim bir ironi yapıyorsa kusuruma bakmadın ama eğer gördüğüm şey olayın kendisi ise; yaşadığı coğrafyayı değiştirmeden önce bence zihniyetini değiştirsin. Çünkü; bu zihniyetle hiç bir yerde tutunamaz.

🙃

• Gayrı müslimlerin orucu da hayvansal gıda yememek.
    Onların yanında da aynı saygıyı gösterip hayvansal gıda yememek gerek ama kimsenin iplediği yok.
    Peynir yoğurt süt balık tavuk et köfte tereyağı gibi.

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

22

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k