DV2021 Bekleme Odası
-
@ruhimücerret Neden hocam ? Ben de 2021 talihlisiyim nasıl rahat gideceğim, daha konsolosluklar açılmadı. :(
Edit: Bana mı yazdınız diğer arkadaşa mı ? :)
-
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@ruhimücerret Neden hocam ? Ben de 2021 talihlisiyim nasıl rahat gideceğim, daha konsolosluklar açılmadı. :(
Edit: Bana mı yazdınız diğer arkadaşa mı ? :D
hayır demek istediğim şu iyi niyeti artık bırakıyorum 1 sene oldu. sizin numaranız düşük açıldığında siz işinizi halledersiniz. bu mayıs ayında açıklanacak talihli arkadaşlarımızın korkmasına bence gerek yok onlar çok rahat şekilde giderler fakat bizim talihli olduğumuz bu süreç için ise bence geçmiş olsun demenin vakti geldi. açılsa bile yüksek kapasite ile çalışmayacaklar.
-
@ruhimücerret Ne desem bilemiyorum hocam. Umarım bir an önce açılır ve herkes mülakata girip vizesini alabilir. :folded_hands:
Edit: Sanırım siz de dv2021 kazananısınız. Lütfen süreci imzanıza ekleyin hocam.
-
@Orhan-Cabarov, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@ruhimücerret Ne desem bilemiyorum hocam. Umarım bir an önce açılır ve herkes mülakata girip vizesini alabilir. :folded_hands:
Edit: Sanırım siz de dv2021 kazananısınız. Lütfen süreci imzanıza ekleyin hocam.
ekledim. uyarınız için teşekkürler. siz enseyi karartmayın sizin işiniz kesin.
-
@ruhimücerret Eklediğiniz için teşekkür ederim. :)
Sizin numaranız yüksek değil, yeter ki konsolosluk çalışmaya başlasın. Herkese bol şans dilerim bu süreçte. -
al benden de o kadar . umudumu yitirdim nerdeyse :( 12 yilin ardindan gc talihlisi olmusken sans yine bizle dalga gecti . Umarim gec olur ama olur .
-
@gucarslan Merhaba hocam, bu paylaştığınız yazı ne anlama geliyor? Diversity visas dediği bizim dv2021 vizeleri değil mi? Edit: dv2021 vizesi vermeyecekler diye anladım, peki şimdi ne olacak. 😭
Turkey Embassy Update:
"We are not providing the following services: employment-based visas, DIVERSITY VISAS processing"
-
-
@gucarslan Merhabalar ben de telegram grubuna girebilir miyim?
Dosya Numarasi: 2021EU6xx
DS-260 Gonderimi: 11/2020
KCC Evrak Istegi: 11/2020
KCC Evrak Onayi: 12/2020
Saglik Muayenesi: ../../....
Vize Mulakati: ../../....
Vize Onayi: ../../....
Pasaport Teslimi: ../../....
ABD Ilk Giris: ../../.... -
@merve-erdinc özel mesajla bilgi verdim size
-
@gucarslan merhaba günaydın, Telegram grubuna ben de girebilir miyim?
-
@cadiber özel mesajla bilgi verdim size.
-
Merhabalar , iyi forumlarlar (:
Telegram grubuna izniniz olursa katılmak istiyorum (: -
@kemalcapanoglu merhaba, DV2021 kazananı mısınız?
öyleyse lütfen sürecinizi imzanıza taşıyın. -
Merhabalar, ben de katılabilir miyim Telegram grubuna?
-
@Min333 özel mesajla bilgi verdim size.
-
@gucarslan ilk başvurum herhangi bir şey bilmiyorum o yüzden özür dilerim.
-
@kemalcapanoglu, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@gucarslan ilk başvurum herhangi bir şey bilmiyorum o yüzden özür dilerim.
8 Mayıs'da açıklanacak çekilişi BURADA bekliyoruz 😊
https://yesilkartforum.com/forum/topic/3430/dv2022-bekleme-odası
-
@hadi-BE özür dilerim cidden benim problemim ben tüm olaylara aslında hakimim yani forum üzerinde bilgim yok bugün zor Bi gün geçirdim o yüzden özür dilerim.teşekkür ederim oraya geçiyorum.
-
@kemalcapanoglu, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@hadi-BE özür dilerim cidden benim problemim ben tüm olaylara aslında hakimim yani forum üzerinde bilgim yok bugün zor Bi gün geçirdim o yüzden özür dilerim.
Yok yok. Özürlük bir şey yok. Bilgin olsun diye yazdım :) Heyecanını verdiğim sayfada paylaşabilirsin.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
19
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum