Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

2021 J-1 WAT Programı

Work and Travel (WAT) Programı
35 16 1.2k 13

Benzer Başlıklar

• WAT vize vaktini aşmanın yeniden J-1 WAT vizesi almaya etkisi

1
    0 Oy
    1 İleti
    133 Bakış
    Ahmet Kaan YılmazA
    Merhabalar 2022 yazı work and travel yaptım fakat travel sürem dolduktan 10 gün sonra dönebildim. Rahatsizlandım ve uçuşum ertelendi. Bir sonraki vize görüşmemde sıkıntı yaratır mı yaratsa da açıklamamı dinlerler mi ? Önümüzdeki yaz tekrar yapmayı düşünüyorum.
  • Yabancı Şirketler ile Anlaşarak WAT Programına Katılmak

1
    1 Oy
    1 İleti
    287 Bakış
    C
    Selam arkadaşlar, allianceabroad gibi yabancı şirketlerle herhangi bir türk acenta olmadan,direkt anlaşıp work and travel'a gitme gibi bir şansımız var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.(tabi ki vizemiz onaylanırsa)
  • J-1 WAT Mülakatı hakkında

2
    0 Oy
    2 İleti
    324 Bakış
    crazycellsC
    @tugba_nyc_love, içinde söyledi: J-1 WAT Mülakatı hakkında arkadaşlar, benim ailem ssk'sız yani sigortamız yok. Yeşilkartlıyız. Annem ve babam işsiz görünüyor. Bu J1 Vizesi almama engel olur mu yada bir sorun oluşturur mu? Genel olarak su basliktaki yonlendirmeleri takip edebilirsiniz: https://yesilkartforum.com/forum/topic/98/j-değişim-programı-vizeleri Eger ABD'de acil durumlarda gerekecek kadar para gosteremezseniz sorun olabilir, ama WAT ile calisip para kazanacagiz icin biraz daha anlayisli olacaklardir. Ailenizin durumunun direkt olarak engelleyecegini sanmiyorum, ancak ABD'den Turkiye'ye geri donmeyeceginizi dusunurlerse vize vermeyebilirler diye dusunuyorum...
  • WAT sonrası statü değişikliği

Taşındı Work and Travel (WAT) Programı
    19
    0 Oy
    19 İleti
    3k Bakış
    DustyBlueD
    @Ex-Ask, içinde söyledi: WAT sonrası statü değişikliği Okudum zaten ve linkte cevabı olmayan şeyleri soruyorum. Binlerce genç var abd ye gitme hayali kuran. Onlarada kendimede iyilik yapıyorum hanımefendi bahsettiğiniz başlıkda dahil bu forumu oldukça iyi bildiğimi düşünüyorum sorduğunuz soruların hepsinin cevabı en ince ayrıntısına kadar var. siz armut piş ağzıma düş yapıyorsunuz carzycells kibarlık yapıyor yardımcı olmaya çalışıyor sizde kibarlık yapıp önce okusanız sonra sorsanız, daha büyük iyilik yaparsınız cevabı belli soruları 20 kere sormak forumu çöplüğe çeviriyor.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

23

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k