DV2022 Bekleme Odası
-
@Ping-PONG Gördüklerimi unutmam karşılığında ne kadar teklif ediyorsun :D
-
@TughanTug, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG Gördüklerimi unutmam karşılığında ne kadar teklif ediyorsun :D
Ben şehir seçemiyorum. 😭 Direkt orduya başvuracağım için kafadan, orduya girebilene kadar geçecek olan süre sadece. Onun içinde biyere koşullanmaya değmez. Miami den girer masrafımı çıkaracak kadar çalışır gerekirse elimdekinide bitiririm problem değil. Kayıt onayı aldın mı doğru eğitime 🤣🤣🤣
-
@this-time89 Evet kesinlikle katılıyorum, birçok etken de var şehir seçiminde. Umarım kazanırız da güzel bir muhabbet ederiz :)
-
@Ping-PONG Onay alana kadar sahillerin tadını çıkartayım diyorsun, o da güzel :D
-
@TughanTug, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Ping-PONG Onay alana kadar sahillerin tadını çıkartayım diyorsun, o da güzel :D
Ona da korkmuyorum değil. Ben acayip ters adamım bir de atar gider gırla. Bir bu kadar yerin altında hani 🤣
Hispanik abilerle başımı belaya sokup, direk sicili bozup hayalleri yitirdim diye Tr ye geri dönebilirim. Miami den girme olayından o yüzden birqz tırsıyorum 🤪🤪🤪 -
@Ping-PONG Bir süre sakin sakin takılacaksın artık her şeyi çöpe atmamak için mecbur :D
-
Florida dusunen arkadaslar cogunlukta orlanda - tampa arasindalar,nacizane onerim Jacksonville yide bi arastirin derim 😉
-
10 seneye Tampa belediye başkanını bu forumdan çıkarırız 😂 82 Tampa
-
@bitkicel bence aktarmalı gitmek daha mantıklı tek yön gidiş 3 bin liraydı
-
@bigone valla ılk gıdıstebence aktarma sıkıntı 3 e beşe bakmıyacaz dırek ucacagız ben oyle dusunuyorum bu bıletı onceden almak mantıklımı acaba 8 mayısta acıklandı kazandık dıyelımacık tarıhlı 2bılet alsakmı dahada pahalanmadan taksıtle maksıtle
-
Başlangıç için sıcak yerleşimler avantaj olabilir. Başına sıcakta kötü bir şey gelmesi, soğukta kötü bir şey gelmesinden daha az kötüdür sanırım. Bu arada, zaman zaman meraktan DV2021 bekleme odasına giriyorum, DV2022 kadrosundan olup DV2021 süreci nasıl gidiyor, yoğunluk var mı bize etkiler mi diye yoklama yapanlar var, koyun(DV2021) can derdinde, kasap(DV2022) et derdinde. :D
-
@Rhonster, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@this-time89 texas ya da florida ilk başlangıç için en ideal 2 yer 2 sinde de gelir vergisi yok ve yaşam maliyetleri baya uygun alaskada ise kiralar yüksek yeme içme pahalı gidenler orda nasıl para biriktiriyor hala anlamış değilim :D kötü bir yerde 1 evi 5 6 kişiyle belki daha fazla kişiyle paylaşanları duymuştum belki öyle kötü şartlarda yaşayarak biriktiriyorlardır sonuçta devamlı bir yaşam değil dayanmışlardır 3 ay.
Gelir vergisi yok demek dogru olmaz. Federal gelir vergisi var. Eyalet vergisi yok
-
@bitkicel, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@bigone valla ılk gıdıstebence aktarma sıkıntı 3 e beşe bakmıyacaz dırek ucacagız ben oyle dusunuyorum bu bıletı onceden almak mantıklımı acaba 8 mayısta acıklandı kazandık dıyelımacık tarıhlı 2bılet alsakmı dahada pahalanmadan taksıtle maksıtle
Her vize turu icin onceden bilet almak cok sakincalidir. Vize alabileceginizin garantisi yok. Kaldiki acik tarihli ucak bileti esnek bilet diye gecer ve normal biletten pahali olur
-
@goodluck federal vergi her yerde var diye onu dışarı almıştım :D
-

30 gun. geri sayim devam ediyor 😀 Chicago -
Abi çıkmayacak boşuna sayıyorsun. 🤣 Ne sana çıkar ne bana muhabbet ediyoruz işte. DV2023 de devam ederiz makaraya 🤣
-
@Ping-PONG kime çıkacağı belli olmaz çekiliş sonuçta ya çıkarsa
-
@gariban valla ben bugüne kadar ya çıkarsa deyipte kazananı hiç görmedim :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
@Melih-Tokal, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
u bir değil a
Umutlu ve pozitif olmak bu tarz piyango işlerinde de devam eden ticari işlerde de her zaman olumlu sonuçlara davetiyedir. İnanarak ve pozitif enerji yayarak başarı ve ya şans yakalanabilir. Fakat iflasa doğru sürüklenen işlerde umut çok işe yaramayabilir. 2 sebeple, biri iflastan kurtulmak için gerçek bir mücadele, geçici de olsa mali destek (borç kredi ve ya evini satıp işe yatırmak gibi) ihtiyacı vardır. 2. si ise iflas sonuç değil bir süreçtir. Hastalık gibi. Dip görülmeden, en şiddetli hastalık süreci yaşanmadan, yukarı çıkmak, iyileşmek mümkün olmayabilir. Eğer dip görüldüğünde, hastalığın en şiddetli hali yaşandığında, elde kalanlar, işletmenin mali durumu, tekrar ayağa kalkacak bir varlığa sahipse iş devam eder. Yoksa kapatmak zorunda kalırsın. Vel hasılı, iflas durumunda bile umut, seni ayakta tutup iflas gerçekleşene kadar dayanmanı sağlar. 1 yıl az bir süre değil. Bu da bir nimettir. Benim 2015 deki iflas sürecim 2018 de bitti. 2015 in sonunda yeni bir iş kurup 2015 de batan işimin borçlarını, tıkanıklılığını, haraketi kısıtlamasını, ödemelerin döndürülememesini ancak 2018 de düzene sokabildim. Bu iş için yaptığımız yatırım ile eskiyi temizledik ve ancak kar'ımızı elde edebilmeye başladık. Ticaret zor...
-
@Tayfun-Durkaya, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@gariban valla ben bugüne kadar ya çıkarsa deyipte kazananı hiç görmedim :beaming_face_with_smiling_eyes:
Hande-tok diye bir bayan vardı DV2021 bekleme odasında konuşuyorduk çıkar mı çıkmaz mı diye kendisine çıktı
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
29
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum