Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

California

Benzer Başlıklar

• Türk Avukat Arıyorum

İlan ve Duyuru türk avukat los angeles
    2
    0 Oy
    2 İleti
    212 Bakış
    Y
    Merhaba, Türkiye’de yaşıyorum. Amerika’da, özellikle dolandırıcılık ve evrakta sahtecilik gibi konularda uzman bir avukata ihtiyacım var. Birisi bir yakınım, Türkiye’de Amerika’daki bir franchise şirketinin ismi kullanılarak yatırım yapma vaadiyle para almış, ancak bu parayı iade etmemiştir. Kendisi bize bazı belgeler verdi; fakat bu belgelerin gerçekten resmi (orijinal ve geçerli) olup olmadığını teyit etmemiz gerekiyor. Bu nedenle, bizim adımıza ilgili şirkete başvurarak belgelerin doğruluğunu sorgulayabilecek bir avukata ihtiyacımız var. Avukatın California eyaletinde olması bizim için büyük bir avantaj olacaktır. İlginiz ve desteğiniz için şimdiden teşekkür ederim.
  • California's Exodus Continues: 700K Net Loss, Why It Matters

California
    1
    0 Oy
    1 İleti
    137 Bakış
    hasbelkaderH
    Gecen hafta ayni konuda bir paylasim da New Jersey eyaleti icin yapmistim. Sanirim pandemi eyaletler arasindaki yarisi daha cetin hale getirdi. Zengin eyaletlerden diger eyaletlere yuksek vergiler ve hayat pahaliligi nedeniyle goc baslamis gorunuyor. https://www.youtube.com/watch?v=7hHbsTMR9Sg
  • 0 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    H
    @JackFoxy Çok teşekkür ederim
  • Orange County (California)

California
    55
    13
    22 Oy
    55 İleti
    3k Bakış
    C
    @Edelweiss aslinda Turliyedeki kiracilik sistemi gibi CA da, kiraci koruyor. Ev almak isterseniz, duplex dusunun, birinde oturup digerini kiraya vermek icin, hem masraf azalir hem gelir olur hem de evi almak icin kredi almak kolaylasir. Vergiler bu eyalette yuksek maalesef.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

24

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k