Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

California

Benzer Başlıklar

• 6 aylik California deneyimim

California
    3
    12 Oy
    3 İleti
    394 Bakış
    C
    OC de 5inci senemde size katiliyorum ama yasadikca daha keyifli hale geliyor. Belki benim sansim evli olmam ve burada 1-2 arkadasim olmasindandir. Yuzeysel insanlar ama bu bazen mahalleden mahalleye degisebiliyor. Esim de ben de calisiyoruz , idare edebiliyoruz bu sekilde. Burada bircok kisi ya ailesi ile beraber oturmaya devam ediyor calismaya baslasa bile ya da 2-3 arkadas ortak paylasimli evlere cikiyorlar ki kira gelirleri paylasilsin , aklinizda olsun. Iki iste calisan cok var ama bunlarin bir hedefi var, siki para biriktirip sonra istedikleri ise yonelebilmek. Ben otelde calisiyorum, bu sekilde cok insan gecti onumden . Hayat pahali orasi kesin, ev almak cok zor ama yapilabilir. Burasi saglikli ve fit insanlar eyaleti , kadinlarin o nedenle burnu kalkik oluyor ama dedigim gibi mahalleden mahalleye degisir . Bir ihtiyaciniz olursa DM den yazin. Sevgiler
  • 0 Oy
    3 İleti
    1k Bakış
    H
    @JackFoxy Çok teşekkür ederim
  • San Francisco - Los Angeles Hakkında Yardım

Taşındı California destek los angeles mentor san francisco yardım
    6
    0 Oy
    6 İleti
    911 Bakış
    Murat Yilmaz 0M
    @yigitsagun Hocam selamlar, cupertino da bir arkadaşım yaşıyor. Çok güzel ve güvenli bir bölge olduğunu biliyorum. Ancak yeni gelecekler için başlangıçta paket dağıtımı, sonrasında uber yolcu taşıma gibi uygulamalarda giderleri karşılayabilecek bir kazanç sağlamak mümkün müdür? Konu hakkında destek olabilirsen çok sevinirim. Arkadaşım hanım olduğu için paket dağıtımı ve uber konularına çok halim değil ve kurumsal iş yapıyor.
  • San Jose (California)

California
    10
    1 Oy
    10 İleti
    2k Bakış
    Z
    Merhaba san francisco için ayrı başlık bulamadım. Eşim bilgisayar mühendisi bay area'daki bir şirketle işe alım sürecinde. 99 depremini adapazarı'nda yaşamış biri olarak depremden çok korkuyorum. Biz hep denver colorado düşünmüştük ama iş neredeyse mecbur oraya gideceğiz. Hayatın pahalılığından bahsedilmiş çokça. Çevredeki nispeten ekonomik güvenli yaşanabilir şehirler nerelerdir? Rekabet yüksek olduğu için rotanın san francisco taraflarına çevrilmesi beklemediğim bir şeydi.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

19

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k