New Jersey
-
Bilemiyorum dostum fabrika varmı ama işte newyork a yakın o yüzden dedim. ama başka yerlerde değerlendirilebilir.
-
NJ de otomobil fabrikasi yok bildiğim kadarı ile @Kürşat
NJ gidecek olanların Newark havalanını kullanmasını tavsiye ederim JFK ya gore cok daha kullanışlı , sakin ve sıkıntısız.
kardeşim orada yaşıyor 15 senedir, mulakatı aşarsak ben de oraya yerleşmeyi düşünüyorum. -
@sash umarım olur kazandınızmı nj seviyorum bende. engewater bulundum güzel bir yerdi .
-
Merhabalar New jersey de saatlik ücretler nedir
-
@maranty sıra gelirse bende nj düşünüyorum . arkadasım şuan depoda calisiyor eline net geçen 12 dolar saatlik .
-
@yekta 12 dolar fena değil benim de yakında gidişim araştırma yapıyorum iş konusunda gitmeden bişeyler ayarlamak lazım.. sen current olmayı bekliyodun galiba dimi??? Kaçlardaydı numara
-
@maranty 24800 lerde . Sizin ?
-
@yekta ben aldım visa yı seninde sıra gelir current olur numaran mutlaka. Ağustosta gidiyorum inşallah. Geldiğinde bi kahvemi içersin :))
-
@maranty hadi inş ya umarim agustos da vizeyi alirsam eylül basında orda olurum :) nj de iş sıkıntısı yok . Tek sorun ev kiralamak . Arkadaşımdan 1 senelik sözleşme yaparak 1 kira depozit 4 aylık da kirayı peşin almışlar ve o 4 aylık kira son 4 ayı kapsiyor .
-
@yekta new york a kıyasla daha iyi. İş sıkıntı değil ama güzel işlerde yapmak lazım gittiğimize değsin. Herşey gönlünce olsun inşallah gelirsen beklerim
-
Ev kiraları ne durumda nj de ben 1200 den aşağı göremedim internetten
-
@Kürşat Doğru kiralar en az o kadar bende biliyorum dostum .
-
Amerida iş sorunu yok yasalsan heryerde iş ilanı görürsün 1 -3 yıla durumuz güzelleşir arkdaşlar merak etmeyın GC olan bir kişi bunu sorun etmesin bence. Başarılar.
-
Çalışmak isteyen insan için iş her zaman vardır.
-
@maranty Kesinlikle iş var 8-10-12-15 -20 dolar işe göre mesleğe göre ama en az yine 10-15 dolar olur yada serbet çalışmak kendi işini yapmak . gibi
-
Ben de nj düşünüyorum.
-
Bizde ailecek temmuzda nj ye taşınmaya karar verdik uzun zaman önce. Yakın akrabam var ev araba çocukların okulu yasal statü vs yol yordam gösterecek birazda birikmiş var inşallah umduğumuzun çok üstünde bir yaşam buluruz. Vizelerimiz turist vizesi. E2/f vizeleriyle yasal statüye geçmeye çalışacagız.
-
@Bahadır-Kaplan Nasıl olacak o iş hocam ??!!
-
@serkanist herkes gibi genel ve özel sebeplerden ötürü turist vizesiyle temmuz ayında gidecegim bu arada tek gitme kararı aldım 2 ay boyunca statü değişikliklerini araştıracagım gerekli görüşmeleri yapacagım bir miktar birikmişimizde var. 2 çocugum var okula başlayacaklar okulda önemli okul başlamadan önce onlarda gelecek hayatımızı amerikada devam ettirecegiz özeti bu açıkçası
-
@bahadır-kaplan bahadır bey, ne iş yapıyorsunuz, turist vizesini aldınız mı? "turist olarak geldiniz baska statüye gecmeye calısıyorsunuz" deyip, engel cıkarmasınlar sonra?
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
21
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum