DV2022 Bekleme Odası
-
@MySea Teşekkür ederim, kafamdaki karışıklık gitti şimdi.
-
@Talhagokmenn ds260’ı hemen doldurmanız gerekmiyor. Sonuçlar Mayıs’ta açıklanacak ve ilk ayın mülakat planlaması Ağustos’ta başlayacak. Yani numaranız 1 bile olsa haftalar sonra doldurabilirsiniz.
-
@goblis yani erken doldurup göndermenin veya geç göndermemin benim için avantajı veya dezavantajı yok anladığım kadarıyla. (Yanlış değilsem uzun zaman önce gördüğüm bir yerde erken doldurmanın sizi erkene alıcağını söylemişti ) cevabınız için teşekkürler.
-
@Talhagokmenn Bence bunları düşünmeniz için erken. Kazanırsanız pasaport yenilemek için vaktiniz olacak merak etmeyin.
-
@goblis ilk mülakat ekimde oluyor ayrıca ds260 erken doldurmak avantaj oluyor bence araştırmadan yanlış bilgi yazmasan daha iyi olur
-
@Talhagokmenn pasaportun kendisin gelmesi gerek yok edevletten aynı akşam bilgileri yazıyor taki evrak isteme maili gelince pasaport göndereceksin sıralamayı karıştırdın
-
@ayvalik10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@goblis ilk mülakat ekimde oluyor ayrıca ds260 erken doldurmak avantaj oluyor bence araştırmadan yanlış bilgi yazmasan daha iyi olur
Bence sen cevap yazmadan önce yazılanı bir değil iki kez oku.
-
Zaman daraldıkça heyecan artıyor, hiç aklımdan çıkmamaya başladı. Umarım kalpten isteyen herkesle beraber 8 mayıs akşamı güzel haberler alırız.
-
Ben 8 Mayıs günü TSI açıklanacağı zamandan pek umutlu değilim neden doğal olarak aşırı bir yoğunluk olacağı için server'a erişimin olmayacağı veya server kaynaklı sorun olmasa bile ülkenin internet hızı nedeniyle (Avrupa'dan yavaş olduğu için) 8 Mayıs'ta bu heyecandan kısa süreliğine mahrum kalabiliriz, kendinizi bu küçük aksiliğe hazır tutmanızı tavsiye ederim
-
8 mayıs günü Not görmek istemiyorum, yoksa 😭😢😥
-
İyi akşamlar şimdi baktım da 1 yıldan fazla olmuş forum a üyeliğim. Zaman nasıl geçiyor. 2 ufak bebeğimiz olduğundan iş güç çok aktif değilim ama haftasonları okumaya çalışıyorum tüm yazılanları. Gayet keyifli oluyor 😁 umarım 8 Mayıs ta şanslılardan olurum. Ve stressiz tatil niyetine ailemle gider paralar bitene kadar uzun bir tatil yaparız. İşler yolunda giderse kalırız olmadı tatil bitti der döneriz 🤧
-
evet umarım bende bu sene artık kaybedenler kulubu odasına değilde kazananlar kulubu odasına geçerim kazananların o odaya yazması yasak yazısını her sene gördüğümde kıskanıroyum ulan keşke banada yasak olsa diye :D
-
@ugurfbtr, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Ben 8 Mayıs günü TSI açıklanacağı zamandan pek umutlu değilim neden doğal olarak aşırı bir yoğunluk olacağı için server'a erişimin olmayacağı veya server kaynaklı sorun olmasa bile ülkenin internet hızı nedeniyle (Avrupa'dan yavaş olduğu için) 8 Mayıs'ta bu heyecandan kısa süreliğine mahrum kalabiliriz, kendinizi bu küçük aksiliğe hazır tutmanızı tavsiye ederim
You have been randomly selected yazısını görelim de isterse 1 ay sonra olsun :)
-
Para durumum kotulesti çıkarsa napıcam..
-
Bu ileti silindi! -
@ayvalik10 Abi yani sabah başvurusunu yaptığım pasaport ankaradan evime gelmeden bilgilerini öğrenebiliyor muyum ?
-
@Talhagokmenn evet edevlete düşüyor
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@muhammed01 yazıyı okur okumaz pis heyecan bastı :smiling_face_with_heart-eyes:
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
32
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum