DV2022 Bekleme Odası
-
İyi akşamlar şimdi baktım da 1 yıldan fazla olmuş forum a üyeliğim. Zaman nasıl geçiyor. 2 ufak bebeğimiz olduğundan iş güç çok aktif değilim ama haftasonları okumaya çalışıyorum tüm yazılanları. Gayet keyifli oluyor 😁 umarım 8 Mayıs ta şanslılardan olurum. Ve stressiz tatil niyetine ailemle gider paralar bitene kadar uzun bir tatil yaparız. İşler yolunda giderse kalırız olmadı tatil bitti der döneriz 🤧
-
evet umarım bende bu sene artık kaybedenler kulubu odasına değilde kazananlar kulubu odasına geçerim kazananların o odaya yazması yasak yazısını her sene gördüğümde kıskanıroyum ulan keşke banada yasak olsa diye :D
-
@ugurfbtr, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Ben 8 Mayıs günü TSI açıklanacağı zamandan pek umutlu değilim neden doğal olarak aşırı bir yoğunluk olacağı için server'a erişimin olmayacağı veya server kaynaklı sorun olmasa bile ülkenin internet hızı nedeniyle (Avrupa'dan yavaş olduğu için) 8 Mayıs'ta bu heyecandan kısa süreliğine mahrum kalabiliriz, kendinizi bu küçük aksiliğe hazır tutmanızı tavsiye ederim
You have been randomly selected yazısını görelim de isterse 1 ay sonra olsun :)
-
Para durumum kotulesti çıkarsa napıcam..
-
Bu ileti silindi! -
@ayvalik10 Abi yani sabah başvurusunu yaptığım pasaport ankaradan evime gelmeden bilgilerini öğrenebiliyor muyum ?
-
@Talhagokmenn evet edevlete düşüyor
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@muhammed01 yazıyı okur okumaz pis heyecan bastı :smiling_face_with_heart-eyes:
-
Bu ileti silindi! -
Bu ileti silindi! -
@Ping-PONG :D alıştık görmeye
-
Neyi kardeşim 🙃
-
@Ping-PONG sizin gibi değişik zihniyetleri 🙂
-
Hee laf mı soktun bana sen, zekam yetmemiş anlamaya. Teşekkürler kardeşim. Bol şans sana, bu sürü psikolojisi ile, tek taraflı düşünerek ilerle bütün hayatın boyunca, 6 nın 9 olabilme ihtimaline hiç eğilme. Senin gibileri diyor bir de, oyy afferim sana.
-
@Talhagokmenn pasaport o kadarda geç gelmiyor aslında sabah 10.00 civarı başvuru yapmıştık ogluma 5 yıllık çıkartırken oglen mesaj geldi pasaport basıldı diye akşam üstü ptt den mesaj geldi ertesi gün öğlen elimdeydi pasaport
-
@karax genelde forumu kullanan çok az kişiye çıkıyo , kazandığını farkedip forumu bulanları gorebiliyoruz ancak :=)
-
2 yıldır forum üyesiyim 3 yıldır hemen hemen her konuyu okumusumdur geçmiş yılların bekleme odalarını vs. Kimse üstüne alınmasın ama bu seneki bekleme odası muhabbetleri çok verimsiz, sıkıcı
alışkanlık hepsini okuyorum önemli birşey çıkar diye , geçen seneki tayfanın muhabbetini özledim, başvuru yaş ortalaması bu yıl bekleme odasında düşük çok zor olmamalı eskileri okumak hatta çok eğlenceli atışmalar,bilgiler geyikler, ilk başvuru yapan arkadaşlar okuyun bol bol -
@Zelene Valla bende bu sene kayıt oldum ama gerçekten DV2020 ve DV2021 odaları daha iyi nerdeyse hepsini okudum son gerilim anlarına kadar çok eğlenceli muhabbetler dönmüş,
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
15
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum