@gucarslan teşekkür ederim
-
@codeko Merhaba. Asıl talihli olan anneniz ya da süreci takip eden sizseniz siz öncelikle sorularınıza cevap alabilmek için buradaki örnekte olduğu gibi imzanızı düzenleyin lütfen.
Excel tablosu için buradaki tabloda alt taraftaki beyaz alana bilgilerinizi ekleyin.
-
@Ekto-Oktan umarım kasımdaki senato seçimini ezici bir çoğunlukla kaybeder
-
@Okyay-Deveci Merhabalar sorunuzu yanlış başlık altında soruyorsunuz
https://yesilkartforum.com/forum/topic/1424/f2a-ve-f2b-vize-süreçleri-green-card-sahiplerinin-eş-ve-çocukları/5862
buradan sorunuzu sorabilir daha önceki deneyimleri okuyabilirsiniz diğer sorularınız ve merak ettikleriniz için forumda yer alan arama moturunu da kullanabilirsiniz. -
@T-C-Kubilay-Dikici teksas'a gitmeyi düşünüyorum(tabi cıkarsa) baslangic için param var ve hazır iş kabulunu önlerine sunarsam kabul ederler diye düşünüyorum resmi bir sitede yazıyor
-
@TANER-KAPLAN Merhaba, sorularınızı aşağıdaki link ten sorabilir konu ile alakalı bilgilere bakabilirsiniz.
https://yesilkartforum.com/forum/topic/510/abd-vatandaşı-ile-amerika-da-evlenip-green-card-almak
-
@seda80 15 Eylul sonrasi gelirleriniz.
-
@Refiks hayırlı olsun, tebrik ederim. çok iyi hazırlandığınız için çok rahat geçmiş mülakatınız.
iyi hazırlanıp gitmeniz ve öncesinde bunların kanıtlarla sunulmuş olması oldukça önemli.
tekrar tebrikler.. -
@aysegul cevaplarınız için teşekkürler peki 90 günü geçti hala gelmedi avukata sordum son yaşanan olaylardan dolayı diyor sanırım beklicez
-
Merhabalar; hala bu forum kullanılıyor mu bilmiyorum, ama yardım alabilirsem çok sevinirim... Çaresiz kaldım çünkü.
Nişanlımla umuyorum ki K-1 vizesi ile 2026 yılında evleneceğiz. Ben Türküm, o Amerikalı. Kendisi trans erkek, erkek olarak da yaşıyor, ancak yasal bilgileri hala kadın olarak gözüküyor. Ben kadın olduğum için evliliğimiz gay evliliğine giriyor tabi.
Amerika'da evlenmiş LGBT+ çiftler, ne tür yasal adımları takip etmeniz gerekti? Türkiye evliliğimizi yasal görmeyecek sonuçta. Soyadımı değiştirirsem Türkiye'de sıkıntı olur mu? Eğer devletten ölüm/dul maaşı alıyorsanız evliliğiniz ile kesildi mi? Dikkat edilmesi gereken yasal bir durum var mı?
Deneyimi olan herhangi birisi yazabilirse çok sevinirim. Stresten saçlarım döküldü, lütfen... -
Merhaba, biz de DS-260 da adres girmemiştik, sonrasında ise maalesef konsoloslukta da adres belirtmeyi atlamışız. Dün giriş yaparken polise adres bildirmek istiyoruz dediğimizde USCİS üzerinden yapman gerekiyor ben sadece stamp basıyorum gibi yönlendirdi.
Özetle aslında hiç bir yerde eski adresimiz yok, sadece bizim adımıza teslim alabilmesi için bir arkadaşımızın adresini vereceğiz.
Neden adres almadığını anlayamadım ama demin USCIS üzerinden Change of Address olarak ilgili adresi girdik, umarım doğrudur.
-
@Emre-Töre Bunun için yeni başlık açmamalısınız. Aşamalar başlığında sorularınızı sormalısınız. Ayrıca sürecinize hakim olmak, sürecinizi olumlu şekilde sonuçlandırmak istiyorsanız forumdaki bilgileri okumalısınız.
Ayrıca forumun arama özelliğini kullanmalısınız.Mesela, ustraveldocs kelimesini arama kutusuna yazabilirsiniz, hatta yazmalısınız. Benim profilimde de detaylı anlattığım bir yazı var. Bilginize. -
Arkadaşlar merhaba, IR1 vizesi için neredeyse iki yıldır bekliyoruz bugün randevu maili aldık 15 ocak için. Ben şu anda 10 haftalık hamileyim. Sağlık kontrolüne girdiğimde ilk trimester geçmiş olacak (12 hafta) ama ben hala bir karar aşamasındayım. Biz zaten çok bekledik eğer girmezsem doğumla birlikte sürecimiz çok uzayacak. Bu konuyu tecrübe etmiş arkadaşlardan önerileri duymak isterim. Sizce çok büyük bir risk midir?
Ve daha önce doktorundan belge alanlar nasıl bir belge aldıklarını paylaşabilir mi? Eğer doktor röntgen çektirebilir diye yazılı bir belge vermezse almıyorlar mı?
-
-
@gucarslan birde "şu ana kadar böyle bir durumdan vize alamayan olmadı, içiniz rahat olsun" dediniz sizin veya başka arkadaşlarımızdan böyle bir tecrübesi veya şahit olduğunuz bir vaka oldu mu?
-
-
Merhaba, bize verilen süreçte nikah işlemlerimiz , sağlık muayenemiz vs yetişmez ise nasıl bir yol izlemeliyiz
Mülakat tarihi mi ertelemeliyiz? Ertelersek ne gibi sorunlar olur mülakat tarihi verilmez ya da konsolosluk çok şaibeli mi yaklaşır Sağlık raporunu almadan diğer tüm belgeler hazır bi şekilde mülakata girip dosyayı daha sonra mı tamamlamalıyız -
Yorumlarınız için çok teşekkürler @ATS16 @smartcells
-
-
EU2026000067xx bugün güncelleme maili geldi ve 7 Kasım bugün annem yoğun bakıma alındı ne kadar kalacak belli değil mülakat erteleme talep etsem Şubat ayına kabul olur mu yoksa sıkıntı olur mu
DV2022 Bekleme Odası
-
@denizci10, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
vizesi
Kanadada ki vize türüne bağlı. Eğer öğrenci vizesi falan sahibiysen, eşin ya da senin birinizin çalışma izni varsa çok kolay, kapıda bile müracaat edip alabilirsin.
-
1,5 aydan düştük . Aboo
bi garip oldum , inşallah forumdaki herkese çıkar . -
@muhammed01 İnşallah

DV2022 SAYACI sayaca hergün bakıyorum çok az kaldı
-
@muhammed01 İnşallah, sağ olun güzel dualar için.
-
@muhammed01, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
1,5 aydan düştük . Aboo
bi garip oldum , inşallah forumdaki herkese çıkar .Mart ayının kalan günlerini ve mayıs ayını saymazsak bir ay kaldı.

-
Kalp ritimleri alalım
️ Şafak atıtor mu 

-
çiksinda.. Sell in May Go away.2021 de cikdida ne oldu ayri konu
-
case 39 binler Kons cagırmaya basladımı?
-
@Calibraturbo Sizin case yüksek olduğu için bir daha başvurdunuz herhalde.
-
sanırım çıkarsa benden başka nevada'ya gitmeyi düşünen yoktur
-
@kaanvercetti nevada tercihinin sebebleri nelerdir?.
-
@kaanvercetti, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
sanırım çıkarsa benden başka nevada'ya gitmeyi düşünen yoktur
iki yıldır bu forumdayım ilk defa NEVADA ya gitmek istiyorum diyen birine rastladım.zevkler ve renkler tartışılmaz. inşallah kardeşim Hayırlısı gönlünce olsun.
-
merhabalar arastırmalarım missurinin bızım ıklıme yanı istanbul bursa gıbı bır ıklıme sahıp oldugunu gordum
-
Olacağı kesin herhangi bir işi 10-15 dk beklerken bile sıkıntıya giren bir adamım ben. Bu nasıl bir krizdir Allah' ım. Çıkmasa da bileyimde kurtulayım modundayım.

-
Year 2011
22 Years old
Location Neriman Nerimanov / BAKU Azerbaijan
Favorite alcohol Malibu
Song / Global
Year 2012
23 Years old
Location Sipopo / MALABO Equatorial Guinea
Favorite alcohol Heineken
Song / Local
Year 2012
23 Years old
Location Casablanca, Morocco
Favorite alcohol Cuba Libre
Song / Global
Year 2018
29 Years old
Location Teknopolis (Gazi) / ATHENS Greece
Favorite alcohol Jack Daniels
Song / Global
Year 2019
30 Years old
Location Sunny Beach / NESSEBAR Bulgaria
Favorite alcohol Mojito & Some Whiskeys
Song / Local
Bunların dışında;
İş amaçlı 1 günlük Stokholm / SWEDEN
Atamı ziyaret ve Macar ve Türk köylerini gezmeyi hedefleyen 4 günlük Alexandroupolis/Kavala/Thessaloniki turum oldu.İmkanım olduğu halde pek gezmediğimi fark ettim.

Hedefim GC yi elde edene kadar bu listeyi arşa çıkarmak.
Pandemi bi bitmedin .......
-
@EArslan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
@Enes-Altuniş evrim in bütün videolarını izledim. Bir sürü bu şekilde video yapan var ama onunkiler kadar samimi gelen ve dizi tadında baştan sona çeken yok. Varsa paylaşın onu da izlerim. Ama favorim kesinlikle evrim.
kendisinin instagram hesabı varsa yollayabilir misiniz? Ordan da takip etmek isterim. Senin aracılığınla kendisine selamlarımı gönderiyorum. İletirsen sevinirim. Sana da bol şans kardeşimBen de kendilerini severek izliyordum, ama düzenli video çekmeyi bıraktılar galiba
"evriminrenkleri" olarak Instagram'da aratırsan bulabilirsin. -
pasaport bilgileri
- bu yıl gelen değişiklik ile başvuru formuna ana başvuru sahibinin pasaport numarası, pasaportu veren kurum ve pasaport geçerlilik tarihinin başvuru formuna yazılması gerekiyordu. bu, gerçekten isteyen kişilerin seçilmesi adına olumlu bir değişim. daha önce siz istemeseniz de sizin adınıza ve doğum tarihinize sahip üçüncü parti danışman şirketleri sizden habersiz bu çekilişe başvuru yapıp, eğer seçilirseniz sürece devam etmek için sizden para koparmaya çalışıyorlardı
Soru:şimdi bu danışman şirket veya herkimse tekrar başkasının adına olan pasaport bilgileriyle yanlış olarak başvuramıyormu?
-
@Ping-PONG, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Bu arada merak ettiğim bir konu var. Vatandaş ile evlilikte GC olayını biliyorum ama GC sahibi ile evlilikle de GC alınabiliyor mu?
Edit:
Alınabildiğini öğrendim. Yalnızca süreç daha uzunmuş.
Vatandaş ile evlilikte 10-11 ay sürerken
Green Card Holder ile evlilikte 23-30 ay sürüyormuş.Evet, F2A konusu surada:
-
@Berk-Şendil, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
selamlar @crazycells , basvurdugum evrakta üniversite mezuniyet yılımı 2016 yazacakken 2017 yazmışım. Olurda secilirsem 2022 icin, sorun yaratır mı?
bence de problem olmaz.
-
@oxxxz_xkxan, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
pasaport bilgileri
- bu yıl gelen değişiklik ile başvuru formuna ana başvuru sahibinin pasaport numarası, pasaportu veren kurum ve pasaport geçerlilik tarihinin başvuru formuna yazılması gerekiyordu. bu, gerçekten isteyen kişilerin seçilmesi adına olumlu bir değişim. daha önce siz istemeseniz de sizin adınıza ve doğum tarihinize sahip üçüncü parti danışman şirketleri sizden habersiz bu çekilişe başvuru yapıp, eğer seçilirseniz sürece devam etmek için sizden para koparmaya çalışıyorlardı
Soru:şimdi bu danışman şirket veya herkimse tekrar başkasının adına olan pasaport bilgileriyle yanlış olarak başvuramıyormu?
kisi secilse de basvuruya devam edemez dediginiz durumda, neden boyle bir sey yapsinlar?

Benzer Başlıklar
147
60.6k
Kullanıcı
5.1k
Konu
533.3k