DV2022 Bekleme Odası
-
@bidünya bu kadar karamsar olma battı balık yan gider. Yaşamak için gerekli olan tepkileri vermez olduk. Gülmek mutlu olmak gibi.
-
Gençliğim yanıyor, geleceğim de yanmasın diye uğraşıyorum ama ekonomi böyle giderse gelecek için kurduğum hayaller de yanacak...
Bir genç olarak çok üzülüyorum çok.
Allah yardımcımız olsun... -
Kulisler de Berat Albayrak'ın kabineye geri döndüğü konuşuluyor.
Eğer doğru ise Dolar buna karşı da fırlayabilir... :( :( -
Teşekkürler arkadaşlar
-
@Halil-İbrahim-Kamacı, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası
Kulisler de Berat Albayrak'ın kabineye geri döndüğü konuşuluyor.
Eğer doğru ise Dolar buna karşı da fırlayabilir... :( :(Buna bana biraz abartı gibi gel-me-di,
ee DURMAK YOK YOLA DEVAM.. -
........
-
- başvurum olmuş bu. Daha yeni aklıma geldi bu senenin çekilişi. Umarım mayısta hayırlı haber alırız 😀
-
@cinoxil açıklanmasına az zaman kaldı
DV2022 Sayacı -
Vay be, zaman ne çabuk geçmiş zaman.
-
@Ali-Ege-Can-0 Evet farkettim. Pek kazanacağımı düşünmüyorum ama her sene alışkanlık oldu resmen başvurmak 😀
-
@cinoxil Öyle demeyin 8 Mayıs akşamı böyle olursunuz valla

-
Herhalde çin sistemine geçmeye kararlılar. Yüksek döviz kuru, ucuz işçi ve bundan kaynaklanan yatırım-üretim merkezi. Tabi burada köle gibi 5 kuruşa çalışacak olan yurdum insanını kimse düşünmüyor. Çok yazık inanılmaz bir bencillik.
Çıkarsa bile bayağı zorlanıcam parayı bulmakta sanırım ben de.
-
Su an icin $1 = 7.76 TL. MB baskaninin haftasonu kovulacagini haber alan bazi cevreler Cuma gunu yuklu doviz alimlari yapmislar. Normalde gunluk $150 milyonluk doviz satislari, Cuma gunu kur 7.20 deyken $450 milyon olmus. Bazilari 1 haftasonunda milyon TL ler kazandi yine...
-
@MySea yine birileri zenginliğine zenginlik kattı..
-
Selam arkadaşlar, belki bir fikir verebilir düşüncesiyle son 10 yılın dolar/tl grafiği

-
@Fevzi-ÖZYURT-0 Nedir o yol haritası biz de nasipleniriz belki :D
-
@Ali-Ege-Can-0 hahah kazanırsam bu gifdeki tepki az bile olur 😀
-
Bu ileti silindi! -
Bişey sormak istiyorum... Kanada ya gitsek oradan abd vizesi alabilir miyiz? Turist vizesi?
-
@Emtee Eğer çıkarsa aklımda California, Michigan, Wisconsin, Texas, Tampa Bay 5 lisinden biri olacak gibi duruyor. Plase Chicago ya da Houston. Bizden çok fazla insan varmış sanırım.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
18
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum