Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• Green card açıklanacak diye umutla beklerken dolar 8.4 oldu bu ülke de sürekli herşey mi kötüye gider

• dolar zıpladı goodbye america

• Bu ülkede isteyen istediği gibi at oynatırsa 15 lirayıda görürüz

• 1.5 yılda 3 kere Merkez Bankası başkanı değişince az bile fırladı.
    Ee o kadar dünya lideri ülkeyiz, herkes bizi kıskanıyor, hep aynı başkanı mı kullanalım fakir gibi 😃

• @Aas20 Böyle pump Bitcoin'de yok be.

• @Aas20 yalnizca o olsa keske ... blomberg in spekulasyonu der gecerdim ama euro ve sterlinde ayni oranda artis gosterdi.
    100₺ de olsa hesabinda asla ama asla ₺ de tutmicaksin bu saatten sonra 😞
    Ytd.

• Şu GC çıksa şansımıza da basıp gitsek 😡

• Allah (C.C) yardımcımız olsun..

• Dolar her fırladığında şu arkadaşı hatırlarım. İçimizden geçileli çok oldu 😃

Eg-78iNXsAAf5Y_.jpg

• Maşrapayla yangına müdahale örnekleri başladı. Mevduat faizi 18% rakamlarına yükseltilmiş. 🤣

• ⭐⭐

Bankalar hemen şişirmiş fiyatı TL de bekleyeni binanceye çekip dolar yaptı eşim, 7.90 dı orada yarın 9 a yürür bu

• ⭐⭐⭐⭐⭐

@Hırbo-Çıra, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

2022 için başvurumu yapmıştım hala daha bekliyorum mayısta açıklanacak sanırım ama şuan başvuru açık ne için 2023 için mi ? Yoksa bilmediğim bir şey için mi ?

Su an basvuru yapilamiyor. Basvuru takvimine suradan bakabilirsiniz:

alt metni

DV2023 icin de benzer bir takvim bekleyebilirsiniz.

• Dolar a müdahale geldi. Kur düşüyor faiz yükseliyor. Çok yaşa Merkez Bankası 🤣🤣🤣
    Faiz bu seviyelerde kalırsa eğer evi arabayı sat koy faize hop digital nomad. Yaşasın maldivler 🤣🤣🤣

• Demekki reis boşuna demiyordu aklı olanlar bu ülkeyi terk etti olmayanlar hala burda diye
    Bide bizim gibi terk etmek isteyip edemeyenler var
    Gelecek görmüyorum artık bu ülkede kendimi geçtim çocuğum içinde bir gelicek görmüyorum

• ⭐⭐⭐⭐⭐

haftasonu banka müdürleri ile merkez bankası görüşme yaparsa ne bekliyordunuz ki normal mi sizce bu görüşme tabiki de bir sonucu olacaktı

• Bu işlerin birden çok sebebi olduğunu düşünüyorum. Turizm sezonu geliyor ve ben kendi adıma bazı hareketlerin gerçekleşeceğini zaten düşünüyorum. Neyse tatil yerleri bu sene turist ve pandemi korkusu olmayanların olsun. Ben arabamın bagajını doldurup kendimi dağlara vericem. 🤣

• GC çıkarsa dolar isterse 100 TL olsun donumu satar yine giderim bütün bankalara kredi takarım bu kur nedir böyle arkadaş nasıl bir güne uyandık biz yine

• Hesabında en en en az kaç dolarla mülakatı geçen aday oldu biliyor musunuz? Yeni mezun sayılırım ve çalışmıyorum, çok bir miktar gösteremeyeceğim gibi duruyor 😔

• ⭐⭐⭐⭐⭐

• Emniyet sibobu devrede. Ben de şimdi bunu okuyordum. İşlem yoksa düşüş veya çıkışta yok. Engelde bir çözümdür. 🤣

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

136

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.2k

| | | |