Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Almanya Yeni Sağlıkçılarını Bekliyor

İlan ve Duyuru
33 14 1.9k 11

Benzer Başlıklar

• Yeni Dogum Yapan Anneye Yardimci Araniyor

İlan ve Duyuru
    2
    0 Oy
    2 İleti
    276 Bakış
    B
    @selinr Merhaba , Çalışma vizesiyle Türkiye ' den kabul ederseniz Amerika ' da yaşamak istiyorum. Hepimizin bildiği bir markada satın alma uzmanıyım. Bebeğinize ve size seve seve destek olurum. Eğer düşünürseniz 5303375878 numaralı hattan detaylar için iletişim kurabiliriz. Sevgiler.
  • Forumun en yeni ve minik üyesi

İlan ve Duyuru
    30
    1
    9 Oy
    30 İleti
    677 Bakış
    denizci10D
    @semavi teşekkür ederim Kadir Bey. Bir Houston lı kolay yetişmiyor :face_with_tears_of_joy:
  • E-2 'ye uygun işletme aranmaktadır.

İlan ve Duyuru
    6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    F
    hali hazirda abd de olan veya vizesi olup işyeri almayı düşünen varsa ben fast food restorantimi satıyorum. 2022 senesinde aldım istanbuldan E2 vizesi aldım suan 2 lokasyon olduğu icin yetişemiyorum. 1 ini satmaya karar verdim buraya yerleşip E2 vizesi rahatlıkla alıp tek Dukkan ile rahat bir sekilde yaşayabilirsiniz. lütfen bütçesi yetip hali hazırda vizesi olan irtibat kurarsa sevinirim fiyat: 160,000$ Ciro: 750,000$ +/- [email protected] email atabilirsiniz.
  • J1 Vizelerinin Açılması için Twitter tagine desteğe bekliyoruz !

İlan ve Duyuru
    5
    2
    2 Oy
    5 İleti
    223 Bakış
    Mert Ali YeterM
    İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim, konsolosluktan paylaşım geldi hashtag yağmurumuz sonrasında, isterseniz kendiniz de instagramdan bakabilirsiniz, buyurun: [image: 1614976943712-abd-ba%C5%9Fkonsoloslu%C4%9Fu-i%CC%87stanbul-abdbaskonsoloslugu-instagram-photos-and-videos-google-chrome-5.03.2021-23_39_38-resized.png]
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

31

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k