Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Almanya Yeni Sağlıkçılarını Bekliyor

İlan ve Duyuru
33 14 1.9k 11

Benzer Başlıklar

• Amerika'dan Türkiye'ye seyahat

İlan ve Duyuru
    4
    1 Oy
    4 İleti
    360 Bakış
    batuhannulusoyyB
    Hâlâ bulunamadı. Bu zamanlar Amerika daha güzel galiba :)
  • E-2 'ye uygun işletme aranmaktadır.

İlan ve Duyuru
    6
    0 Oy
    6 İleti
    2k Bakış
    F
    hali hazirda abd de olan veya vizesi olup işyeri almayı düşünen varsa ben fast food restorantimi satıyorum. 2022 senesinde aldım istanbuldan E2 vizesi aldım suan 2 lokasyon olduğu icin yetişemiyorum. 1 ini satmaya karar verdim buraya yerleşip E2 vizesi rahatlıkla alıp tek Dukkan ile rahat bir sekilde yaşayabilirsiniz. lütfen bütçesi yetip hali hazırda vizesi olan irtibat kurarsa sevinirim fiyat: 160,000$ Ciro: 750,000$ +/- [email protected] email atabilirsiniz.
  • J1 Vizelerinin Açılması için Twitter tagine desteğe bekliyoruz !

İlan ve Duyuru
    5
    2
    2 Oy
    5 İleti
    223 Bakış
    Mert Ali YeterM
    İlgilenen arkadaşlara teşekkür ederim, konsolosluktan paylaşım geldi hashtag yağmurumuz sonrasında, isterseniz kendiniz de instagramdan bakabilirsiniz, buyurun: [image: 1614976943712-abd-ba%C5%9Fkonsoloslu%C4%9Fu-i%CC%87stanbul-abdbaskonsoloslugu-instagram-photos-and-videos-google-chrome-5.03.2021-23_39_38-resized.png]
  • California'da uygun fiyatli Dil Okulu'na gelmek isteyenleri bekliyoruz!

İlan ve Duyuru
    7
    1
    3 Oy
    7 İleti
    728 Bakış
    crazycellsC
    @selin-özer bilgilendirme icin tesekkurler. Okullarin bu konuda calisma yapmasi sevindirici. Umarim kisa surede pek cok okul adapte olur da magdur kisi sayisi azalir.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.9k