Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

Ziraat Mühendisi

Mühendislik ve Mimarlık
3 3 1.1k 1

Benzer Başlıklar

• Amerika'da Harita mühendisi olmak

Mühendislik ve Mimarlık
    1
    0 Oy
    1 İleti
    596 Bakış
    O
    Merhaba arkadaşlar. Ben harita mühendisliği yeni mezunuyum nasip olursa Amerika'ya gelince de bir süre sonra mesleğimde ilerlemek istiyorum. Fakat tecrübemin olmaması eksi bir durum. Gis alanında ilgim var ve bitirme projemi de bu alanda yaptım. Genelde giriş seviyesinde işlere baktığımda istenilen uygulamaları kullanmayı biliyorum. Oraya gelince nasıl bir yol izlemek daha doğru olur? Mühendisler için denklik sınava baktığımda surveying için ayrı bir 2 sınav var bunu almak mı daha mantıklı ilk gelişte yoksa bir üniversiteden ders alarak Amerika'da çalışmak için eğitimi güçlendirmek mi?
  • Amerikada Metalurji ve Malzeme Mühendisi Olarak Çalışmak

Mühendislik ve Mimarlık
    4
    1 Oy
    4 İleti
    1k Bakış
    J
    @ayvalik10 okul fiyatları kur yüzünden çok yüksek benim planım bu süreci nasıl değerlendirmeliyim oradaki iş imkanları nasıl veya benim bölümümden gidenlerin tavsiyesi ne olur ülkenin hali ortada 2 yılım var düzgün planlama yapmam lazım
  • Ziraat Mühendisliği

Taşındı Mühendislik ve Mimarlık
    19
    8 Oy
    19 İleti
    5k Bakış
    P
    Çok haklısınız, organik gıda diye anlatılan şeylerin aslında ne kadar gerçeği yansıtmadığını akademik düzeyde makaleler araştırılsa görülecek. Ancak kimseye kızmıyorum, tv programlarında, sabah kuşaklarında veya haber sitelerinde o kadar şeytanlaştırılıyor o kadar öcü gözüyle baktırılıyorlar ki insanlarda haklı olarak korkuyor.
  • Amerika'da Muhendis olarak calismak (Endustri Muhendisligi)

Mühendislik ve Mimarlık
    42
    5 Oy
    42 İleti
    16k Bakış
    H
    @EzgiLera Merhaba, 20 yıl deneyimli bir endüstri mühendisiyim. Ben bile ilk aşamada giriş seviye bile bir kurumsalda mühendislik işi fırsatı olsa girer çalışırım. Daha doğrusu şimdilik öyle düşünüyorum. Çalışma kültürüne adapte olmak, dil-aksan aşinalığı kazanmak için bu süreçten geçilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ondan sonra süreç kendi halinde şekillenecektir zaman. Fırsat bir diğer fırsatın kapısını açar.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

30

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.8k