Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

amerika'da ücretsiz kütüphane ve kilise dil kursları

İngilizce
46 27 5.7k 27

Benzer Başlıklar

• İzmir’de İngilizce Kurs Tavsiyesi

İngilizce
    25
    3 Oy
    25 İleti
    3k Bakış
    A
    Akademik yabancı dil kursunda 3 dönem eğitim almıştım kullandıkları eğitim materyalleri ve eğitim modellerinin yetişkinlere yönelik olması alışılagelmişin dışında bir eğitimle ingilizcemi iyi seviyelere getirdim diyebilirim katkı sağlamak adına deneyimimi paylaşmak istedim bi görüşün derim.
  • abd'de ucretsiz ingilizce kurslari

Kilitli Taşındı İngilizce
    10
    0 Oy
    10 İleti
    1k Bakış
    1
    @crazycells Kusura bakmayın Ali Bey büyük harf kullanmamam gerektiğini bilmiyordum.Uyarınız ve düzelttiğiniz için teşekkürler. Konuyu arzu ederseniz kapatadabiliriz Free World yardımcı oldu sağolsun.
  • Dil Öğrenmek için Mobil Uygulamalar

İngilizce
    13
    6 Oy
    13 İleti
    3k Bakış
    B
    Cake EnglishCentral voscreen News in Levels TurengVocabulary Duolingo Learn English Preply EWA Atlas English Quizlet
  • Izmir icin kurs önerisi

İngilizce
    8
    0 Oy
    8 İleti
    1k Bakış
    toronagaT
    İzmir meslek fabrikasında ücretsiz ingilizce eğitim verilmekte. Yeni sınıflar Haziranda açılacak.
Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

25

60.8k

Kullanıcı

5.1k

Konu

534.7k