amerika'da ücretsiz kütüphane ve kilise dil kursları
-
Bende buraya gitmiştim. Çok da güzel gidiyordu ama eyalet değişikliği yüzünden yarım bırakmak zorunda kaldım. Hatta sonrasında mesleki eğitim de alacaktım ama kısmet değilmiş. Baya okul gibiydi ve ücretsizdi. http://houstonlibrary.org/location/henington-alief-regional-library
-
@gizemyavuz92 amerika da kütüphane ve kilise dil kursları içinde söyledi:
Bende buraya gitmiştim. Çok da güzel gidiyordu ama eyalet değişikliği yüzünden yarım bırakmak zorunda kaldım. Hatta sonrasında mesleki eğitim de alacaktım ama kısmet değilmiş. Baya okul gibiydi ve ücretsizdi. http://houstonlibrary.org/location/henington-alief-regional-library
tsk ler gizem hanım . bu gösterdiğiniz yeri bende gördüm. hatta başka dil kurslarıda buldum . pre-inter/upper-intermediate seviyesinde olmayı şart koşan ücretsiz kurslarda var.
-
@dustyblue amerika da kütüphane ve kilise dil kursları içinde söyledi:
tsk ler gizem hanım . bu gösterdiğiniz yeri bende gördüm. hatta başka dil kurslarıda buldum . pre-inter/upper-intermediate seviyesinde olmayı şart koşan ücretsiz kurslarda var.
pre-inter/upper-intermediate seviyesinde olmayı şart koşan ücretsiz bulduğunuz kurslar hangileri acaba paylaşabilir misiniz?
-
@okvekilic amerika da kütüphane ve kilise dil kursları içinde söyledi:
@dustyblue amerika da kütüphane ve kilise dil kursları içinde söyledi:
pre-inter/upper-intermediate seviyesinde olmayı şart koşan ücretsiz bulduğunuz kurslar hangileri acaba paylaşabilir misiniz?
-
@dustyblue merhaba, biz de tennessee de 3 ay ingilizce öğrenmek için kalmak istiyoruz... Kilise ve ya kütüphane dil kursları orada da var mıdır? Yardımcı olabilir mısınız bana acaba? Teşekkür ederim...
-
@ozlem-buyukonder amerika da kütüphane ve kilise dil kursları içinde söyledi:
@dustyblue merhaba, biz de tennessee de 3 ay ingilizce öğrenmek için kalmak istiyoruz... Kilise ve ya kütüphane dil kursları orada da var mıdır? Yardımcı olabilir mısınız bana acaba? Teşekkür ederim...
ABD'nin her eyaleti ve şehrinde kütüphaneler ve kiliseler bu tür ücretsiz kurslar düzenler. Gideceğiniz şehir için "free esl classes" şeklinde bir arama yapmanız yeterli olacaktır. Bazı örnekler:
http://nashvillepubliclibrary.org/newamericanscorner/learn-english-esl/
https://tfli.org/esl/english-classes/
Ücretsiz veya düşük ücretli kurslardan fazla bir şey beklememenizi öneririm. Bunlar daha çok giriş seviyede İngilizce öğrenmek, konuşma pratiği yapmak ve sosyalleşmek içindir.
-
Delaware icin olani bilen varmi acaba ?
-
Dallas TX'te public library'ler belirli gün ve saatlerde ücretsiz İngilizce ve İspanyolca kursları veriyorlar. Örneğin Pazartesi-Perşembe 11am-2pm gibi. Şuanda Covid19 dolayısıyla kurslar online kursa dönmüş durumda.
-
Ev arkadaşlarımdan biri Memorial Assistance Ministry (MAM) kuruluşundan Ingilizce ders alıyor. Şu an pandemi nedeniyle Zoom ile eğitim veriyorlar ve 1 kur 30 dolar (12 hafta) , pandemi öncesi dersler sınıfta veriliyormuş ve ucretsiz. Bayağı yoğun ingilizce egitimi aliyor, iyi bir sistemleri olduğunu düşünüyorum. Sadece Texas Houston'da yaşayanlara hizmet veriyorlar. Ayrıca sadece ingilizce değil, vergi, psikolojik danışmanlık vs servisleri de var.
-
@olay Pek çok kişinin işine yarayacaktır. Teşekkürler paylaşımınız için.
-
...........................
-
Eger bahsi gecen bolgelerden birindeyseniz 5 Nisanda kayitlar baslamis. Zoom uzerinden isleniyor. Ucretsiz kurs arayan varsa ve yer kalmissa degerlendirilebilir.
Classes are available for adult immigrants and refugees in Bucks County, as well as nearby areas of Montgomery County, Northeast Philadelphia and New Jersey, regardless of gender, race, ethnicity, religion, or national origin.
Welcoming the Stranger is going to be conducting online courses for the Spring 2021 session, which will run from April 5, 2021, through June 30, 2021. Because the classes are online, there are limited seats in each class. You may register for an English class, and a Computer class and a Citizenship class, but PLEASE register for only ONE of each. This will allow more students to benefit from our classes.
Edit: Kutuphane ya da kilise baglantisi var mi bilmiyorum.
-
@knnrn Merhaba bende Houstin
da ucretsiz yada dusuk ucretle gidebilecegim dil okulu arastiriyorum. Yazinizi gorunce yazmak istedim. Oncelikle green cardimiz oldugu icin Comminity Collegea gitmek ucretsiz ve daha mi mantikli olur diye dusunduk esimle sizin bu konuda bilginiz var midir? Bir de sizin esiniz hangi okula gitmisti ingilizce seviyesi nasildi ve nereden basvuru yapmisti.Simdiden tesekkurler. -
@gizemyavuz92 Merhaba paylastiginiz linke tikladigimda sayfa acilmadi. Bende egitim almak istiyorum destek olabilirseniz sevinirim. Ucretsiz dil okullari yada onerileriniz var ise. Tesekkurler.
-
Asagidaki linkten siniflari ve lokasyonarini gorebilirsiniz:
https://houstonlibrary.libcal.com/calendar/events?t=d&q=living english&cid=15272&cal=15272&inc=0
-
@Sharm Tesekkurler .
-
@janedns günaydın aşağıdaki linkte size başka alternatif olabilir
-
A ayvalik10 bu başlıktan bahsetti
-
@janedns, içinde söyledi: amerika da kütüphane ve kilise dil kursları
@knnrn Merhaba bende Houstin
da ucretsiz yada dusuk ucretle gidebilecegim dil okulu arastiriyorum. Yazinizi gorunce yazmak istedim. Oncelikle green cardimiz oldugu icin Comminity Collegea gitmek ucretsiz ve daha mi mantikli olur diye dusunduk esimle sizin bu konuda bilginiz var midir? Bir de sizin esiniz hangi okula gitmisti ingilizce seviyesi nasildi ve nereden basvuru yapmisti.Simdiden tesekkurler.Eşim yıllar önce HCC'nin ücretsiz (aslında 3 aylık 20 dolar gibi bir ücreti vardı) kursuna gitmişti ama çok giriş seviyesinde İngilizce öğretiliyor. Orta ve üstü İngilizce biliyorsanız boşa zaman kaybı olur.
Daha sonra LIT İngilizce kursuna gitti ve çok memnun kaldı. Fiyatına göre çok kaliteli bir eğitim veriyorlar. Şu anda giden arkadaşlar var, onlar da memnun. Tam zamanlı kurs 3 aylık 1000 dolar gibi bir ücreti var diye hatırlıyorum, ama emin değilim.
-
@knnrn Tesekkurler.
-
Chicago bölgesi için bilgisi olan var mı
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
25
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum