Üyelik oluşturma, email adresi onayı veya foruma giriş konusunda sorun yaşayan üyelerimiz [email protected] adresine email gönderebilirler!

• nerde o şakacı yeni çocuk 🙂

• @aayhann göremedim bugün 😃

• spor ayakkabı seven arkadaşları çıldırtır var ya

• @aayhann @ibrahimasar abi senden bahsediyor 😃

• ⭐⭐⭐⭐

Geldim geldim.. Cem Yılmaz diyo ya bize ne canım geldiysen. Biz gül diye anlatıyoruz.

• Greencard çekilişinde Covid-19 nedeniyle bir sorun yaşanır mı? Herhangi bir iptal, ne bileyim kazananların çok zaman sonra ülkeye girişe izin vermesi gibi?

• @Kaan-Türker, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

Greencard çekilişinde Covid-19 nedeniyle bir sorun yaşanır mı? Herhangi bir iptal, ne bileyim kazananların çok zaman sonra ülkeye girişe izin vermesi gibi?

Welcommen, rookie rookie🙃

Bu soruya kimse bir cevap vereme şu an diye düşünüyorum. Yaşayıp göreceğiz.

Ancak; büyük ihtimalle içine girdiğimiz süreçte 3. 5. Dalga corona bilmem ne gibi sorunlar yaşanmazsa sıkıntı olmazmış gibi duruyor.

Bu arada DV2022 yi kast ettiniz siye düşündüm.

• @Rhonster senin 3. deneme sanırım bu? Ben ilk defa başvurdum ama excel listelerinde insanların kaçıncı seferinde kazandığına bakınca büyük bir çoğunluğun ilk seferinde kazandığını gördüm. Baya umutlandırdı ama sizlerin imzaları görünce keyfim kaçıyor 🙃

Seneye yeterli samimiyette olduğum bütün kız arkadaşlarıma parasını verip pasaport aldıttırmayı düşünüyorum. 🙃 Türk’ lük sen nelere kadirsin 🤣

• @Fevzi-ÖZYURT-0, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Rhonster senin 3. deneme sanırım bu? Ben ilk defa başvurdum ama excel listelerinde insanların kaçıncı seferinde kazandığına bakınca büyük bir çoğunluğun ilk seferinde kazandığını gördüm. Baya umutlandırdı ama sizlerin imzaları görünce keyfim kaçıyor 🙃

Seneye yeterli samimiyette olduğum bütün kız arkadaşlarıma parasını verip pasaport aldıttırmayı düşünüyorum. 🙃 Türk’ lük sen nelere kadirsin 🤣

Aynı şeyi ben de düşünmekteyim hocam. 🤣 Gayet mantıklı bir fikir, sadece kazık atmayacak birisini bulmak önemli.

• @kaanvercetti, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Fevzi-ÖZYURT-0, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@Rhonster senin 3. deneme sanırım bu? Ben ilk defa başvurdum ama excel listelerinde insanların kaçıncı seferinde kazandığına bakınca büyük bir çoğunluğun ilk seferinde kazandığını gördüm. Baya umutlandırdı ama sizlerin imzaları görünce keyfim kaçıyor 🙃

Aynı şeyi ben de düşünmekteyim hocam. 🤣 Gayet mantıklı bir fikir, sadece kazık atmayacak birisini bulmak önemli.

Senin yaş grubunda olabilir kardeşim bizim yaş gruplarında farklı işliyor o işler 🙃 sen yine de dikkatli ol 🤣

• @Fevzi-ÖZYURT-0 evet 3. yapacak birşey yok 🙂

• @ibrahimasar Millet aya cikti, hatta madencilige bile basladi. Siz hala kavimler gocu yapacagiz diye ugrasiyorsunuz 😁

FB_IMG_1613225058638.jpg

• @MySea, içinde söyledi: DV2022 Bekleme Odası

@ibrahimasar Millet aya cikti, hatta madencilige bile basladi. Siz hala kavimler gocu yapacagiz diye ugrasiyorsunuz 😁

FB_IMG_1613225058638.jpg

Tübitak ın uzay enstitüsü mü varmış? 🥴

• arkadaşlar merhaba 2021 çekilişine başvurdum bu gün ise onay numarasını unuttuğumu fark ettim siteden numarayı öğrenmek istediğim zaman bilgilerimin yanlış olduğunu söylüyor fakat bilgilerim doğru lsa olsa e mail yanlış olur onu da elimdeki tüm mail adresleri ile denedim ama olmadı bu sorunu nasıl çözerim bilgisi olan var mı ?

Teşekkürler

• ⭐⭐

@aayhann kanalını ilgiyle takip ediyorum
    videoları cep telefonu ilemi cekiyorsun

• @Emre-Öner öncelikle 2021 çekilişi ile kastettiğin heralde dv2022. orasını bir düzeltelim. eğer numaranı kaybettiysen gene de sonucu öğrenebilirsin ancak 8 mayıs 2021 tarihinden sonra. yani bekleyeceksin o zaman denersin. eğer dv2021 için soruyorsan o başka bir hikaye... 😕

• @nordlendingen 2019 da başvurulan yani 2-3 ay öncesi

• Bu sene sonuçların açıklanacağı gece Kadir gecesine denk geliyor. Allah'ım sen konuyu biliyorsun. Dinimiz amin..

• @Emre-Öner hocam 2021 yılındayız 2 3 ay öncesi 2020 😃

Benzer Başlıklar

Forum kurallarına uymayan veya forum düzenine aykırı davranan üyeler uyarılmadan forumdan çıkarılabilirler. Özellikle gereksiz yeni başlık oluşturacakların dikkatine!

139

60.6k
Kullanıcı

5.1k
Konu

533.3k

| | | |