DV2021 Bekleme Odası
-
merhaba. sorularınıza daha sağlıklı cevap verebilmemiz için sürecinizi imzanıza taşıyın lütfen? case numberınız kaçlarda bu arada?
ilgili dökümanları sizden istenen şekilde (talepte gelen mail içeriğinde yazdığı) gibi hazırlayıp gönderin lütfen. .pdf uzantılarında da case numberınızı istenildiği gibi yazmanız gerekmekte. bu yüzden ilgili dökümanlarınız tekrar hazırlayıp, doğruluğundna emin olup tekrar gönderin lütfen.
-
Arkadaşlar merhaba
Bugün KCC'den evrak onayı aldım. Mülakat sıramı kontrol etmem için dvlottery sitesinden kontrol etmem gerektiği yazıyor. Dvlottery'de kontrol ettiğimde hata alıyorum. Çekiliş sıram 8binlerde mülakatı kaçırmayayım. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar var ise yardımlarını rica ederim. Bir de telegram linkini paylasabilirseniz çok iyi olur. Teşekkürler -
bu şekilde düzeltmiş bulunmaktayım hocam ve case number'ıma '0'ları ekleyerek tekrar gönderim sağladım acaba bundan dolayı gecikme ve sıra konusunda sıkıntı yaşar mıyım sonuçta ilk seferinde belgelerimi yollamıştım ancak bu sefer case number'ımın '0'larını yazarak attım.
-
@gucarslan Dediğiniz gibi tekrar düzeltip yolladım evrakları hocam ancak önceden yolladığım için herhangi bir sıkıntı veya sıra kaybı yaşayabilir miyim ? bu belgeyi 2.gönderişim oldu neticede umarım ciddi bir sıkıntıyla karşı karşıya kalmam.
-
@cihan9292, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Arkadaşlar merhaba
Bugün KCC'den evrak onayı aldım. Mülakat sıramı kontrol etmem için dvlottery sitesinden kontrol etmem gerektiği yazıyor. Dvlottery'de kontrol ettiğimde hata alıyorum. Çekiliş sıram 8binlerde mülakatı kaçırmayayım. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar var ise yardımlarını rica ederim. Bir de telegram linkini paylasabilirseniz çok iyi olur. TeşekkürlerCihan bey merhaba,
Tebrikler, evrak onayınız hayırlı olsun. Şu anda henüz mülakatlar başlamadı, ne zaman başlayacağı da belirsizliğini koruyor. Gelişmeler icin mutlaka forumu takip edin.
Ekleme: İmzamdaki formatı imzanıza ekleyip, kendi verilerinizle günceller misiniz?
-
@darkstar Mülakat süreci henüz başlamadığı icin bir gecikme yaşamazsın.
-
@darkstar, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
@gucarslan Dediğiniz gibi tekrar düzeltip yolladım evrakları hocam ancak önceden yolladığım için herhangi bir sıkıntı veya sıra kaybı yaşayabilir miyim ? bu belgeyi 2.gönderişim oldu neticede umarım ciddi bir sıkıntıyla karşı karşıya kalmam.
merhaba. bir sıkıntı yaşamazsınız merak etmeyin. yeter ki düzgün şekilde göndermiş olun evraklarınızı. zaten bir aksaklık, eksiklik olursa KCC size mail atacak. bol şans..
-
@cihan9292, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Arkadaşlar merhaba
Bugün KCC'den evrak onayı aldım. Mülakat sıramı kontrol etmem için dvlottery sitesinden kontrol etmem gerektiği yazıyor. Dvlottery'de kontrol ettiğimde hata alıyorum. Çekiliş sıram 8binlerde mülakatı kaçırmayayım. Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar var ise yardımlarını rica ederim. Bir de telegram linkini paylasabilirseniz çok iyi olur. Teşekkürlercihan bey, lütfen imzanıza gerekli bilgilerinizi yazın. bu sayede bizler de size daha sağlıklı yardımcı olabilelim.
telegram için de size özelden yazıyorum.
-
Bir müddet taradım, aradığım bilgiye denk gelemedim. Ankara'daki elçilik NŞA günde kaç DV görüşmesi yapabiliyor ortalama, bilen var mıdır? Bu yıl elbette covid-19 vs daha yavaş olacaktır ama fikir verir en azından. Bu arada kampanya ve Forbes coverage için @gucarslan 'a teşekkür ve tebrikler! 😊
-
Merhabalar vukuatlı nüfus kayıt örneğini Türkiyede bulunan yabancılar nereden almalı ? Bilgisi olan var mı?
-
@Gezzio, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Bir müddet taradım, aradığım bilgiye denk gelemedim. Ankara'daki elçilik NŞA günde kaç DV görüşmesi yapabiliyor ortalama, bilen var mıdır? Bu yıl elbette covid-19 vs daha yavaş olacaktır ama fikir verir en azından. Bu arada kampanya ve Forbes coverage için @gucarslan 'a teşekkür ve tebrikler! 😊
böyle bir istatistik günlük olarak yok ama aşağıdaki siteden aylık olarak verileri görebilirsiniz, bütün vize tiplerinde.
https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-statistics.html
-
@serdar-ann, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Merhabalar vukuatlı nüfus kayıt örneğini Türkiyede bulunan yabancılar nereden almalı ? Bilgisi olan var mı?
-
Merhaba telegram grubuna ekleyebilir misiniz beni de rica etsem.
-
@waldeinsamkeit özel mesajla bilgi verdim size.
-
son durum ne oldu ? soguk suyu içirecekleryine bize
-
@serdar-ann, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Turkiye'den dogan yabanci vatandaslar mi? Yoksa Turkiye'de yasayan yabanci vatandaslar mi?
-
Selamlar, telegram grubuna nasıl dahil olabiliyoruz?
Dosya Numarasi: 2021EU37XXX
DS-260 Gonderimi: 16/06/2020
KCC Evrak Istegi: ../../...
KCC Evrak Onayi: ../../....
Saglik Muayenesi: ../../....
Vize Mulakati: ../../....
Vize Onayi: ../../....
Pasaport Teslimi: ../../....
ABD Ilk Giris: ../../.... -
Bu ileti silindi! -
@Anthemius, içinde söyledi: DV2021 Bekleme Odası
Selamlar, telegram grubuna nasıl dahil olabiliyoruz?
Dosya Numarasi: 2021EU37XXX
DS-260 Gonderimi: 16/06/2020
KCC Evrak Istegi: ../../...
KCC Evrak Onayi: ../../....
Saglik Muayenesi: ../../....
Vize Mulakati: ../../....
Vize Onayi: ../../....
Pasaport Teslimi: ../../....
ABD Ilk Giris: ../../....özel mesajla bilgi verdim size.
-
@Calibraturbo henuz ciddi bir gelisme yasanmadi, hepimiz bekliyoruz.
Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
27
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.7k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum