California
-
@damladav
Tesekkur ederim. San Diego gercekten ayri. -
umarım burada "gidiyorum ben" mesajınızı da görürüz :) @FreeWoRLD hakkınızda hayırlısı olsun.
-
6 saat önce california da 4,5 büyüklükte deprem olmuş amerikada bu gündem oluyor mu? ya da hayatı etkiliyor mu
-
@haymatlos_ CA'da bu ara cok konusuluyor. Normalde klasik ev sigortasinda deprem zorunlu degil ve eklenmiyor. O yuzden simdi deprem sigortasi reklamlari gelmeye basladi. Nasil derler CA'lilar icin uber felaket senaryosu gibi. Ongorude buyuk bir deprem olacagi ve SF tarafinin yerle bir olup kiyamet sonrasi durumlarin yasanacagi gibi korkulari one cikiyor. Filmlerde bile geciyor bazi sahnelerde, tirsarak espirisini de yapiyorlar.
-
@caglaror yani gelecek hazırlıklı olalım modundalar merak ettim netten bakınca kansasda da 19 unda olmuş (bizde en ufak depremde bile kayıp olunca)
-
@haymatlos_ https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_earthquakes_in_California
Cok oluyor CA'da ama hissedilmiyor. Yangin daha cok konusuluyor aslinda.
Ama eninde sonunda buyuk depremler sehirleri vuracak.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_earthquakes_in_California -
@caglaror "Deniz, önünde sonunda kumunu geri isteyecek" diyor ya Gemide'de Erkan Can. Burda kum da yok. Hayırlısı (:
-
@Sefa, içinde söyledi: California
@caglaror "Deniz, önünde sonunda kumunu geri isteyecek" diyor ya Gemide'de Erkan Can. Burda kum da yok. Hayırlısı (:
😀
-
@Sefa Dogal felaketlere gore sehir secilseydi o sehirler hic olusmazdi. Takmayin bosverin, yasamaya devam. Evler cogunlukla ahsap zaten. Sallanir durur en fazla. Zaten hissetmiyor insan kosturmacada.
-
Aklıma takılan bir soruyu burada bilir kişiler ve tecrübe sahibi kişilere yöneltmek isterim. Bu bölgelerde yaşamak için ille de IT ci mi olmak gerek? Yani başka hiç mi iş imkanları yok?
-
@tash illa ki var ama bu bolgelerde IT’cilerin varlığı diğer sektörde çalışanların daha alt kademe olarak kalmasına neden oluyor. Örneğin San Francisco IT tayfanın merkezi ve burada IT’ci olmayanların gelirleriyle olanların arasında bir uçurum var. Bu uçurum şehrin genel yaşam pahalılığını da ağır etkiliyor. Her şey pahalı dizayn edilmiş ve düzenlenmiş oluyor. SF’da dört ay kadar değişim öğrencisi olarak kaldım ve açıkçası hiç sevmedim. Şehrin kafa yapısı ve pahalılığı başta olma üzere her şeyi bana battı.
-
Cali'den kimse varmi 😊
-
@HockeyUmpire2 Ben San Francisco’da yasiyorum.
-
@HockeyUmpire2, içinde söyledi: California
Cali'den kimse varmi 😊
Var malesef :( 2017 den beri burada yasiyoruz esimle.
-
@Betfair39, içinde söyledi: California
Cali'den kimse varmi 😊
Neden maalesef? Merak ettim :)
-
@hadi-BE, içinde söyledi: California
@Betfair39, içinde söyledi: California
Cali'den kimse varmi 😊
Neden maalesef? Merak ettim :)
Milyon dolarlar ile gelmesseniz american dream e en zor ulasacaginiz eyaletlerden birisi olabilir.Onun disinda ben tek basima gelirim 5 kisiyle ayni evde kalirim uber yapsam bana yeter bu hayat tarziyla mutlu olurum diyorsaniz gelin.
-
San Francisco

-
@Betfair39 Ayrica suan oralardan kacan kacana...
-
IT sektorundeki gariban Hintli ve Pakistanlilar bile trailer kiralayip orada yasiyorlar. O kadar yani :)
-

Hello! It looks like you're interested in this conversation, but you don't have an account yet.
Getting fed up of having to scroll through the same posts each visit? When you register for an account, you'll always come back to exactly where you were before, and choose to be notified of new replies (either via email, or push notification). You'll also be able to save bookmarks and upvote posts to show your appreciation to other community members.
With your input, this post could be even better 💗
Kayıt Ol Giriş
Benzer Başlıklar
17
Çevrimiçi60.8k
Kullanıcı5.1k
Konu534.8k
İletiPowered by NodeBB | Copyright © 2026 Yesilkart Forum